07/08/2012 16:32
 dany Posts: 19819
|
מסכימה איתך, אך היות ובקיץ לרובנו יש אירועים וגורמים לחריגות מהתפריט אז ימי הקיזוז יעילים יותר. שחוזרים למסלול רגיל ונורמלי אז יום הקיזוז הוא יעיל באמת רק לאחר איזה סוף שבוע חריג.
חיוך מהלב כתב:
יום קיזוז. לא נראה לי נכון להשתמש בו לעיתים תכופות. כי בסוף הוא לא יעשה את ה"עבודה". גם בלי להיות מומחית אני חושבת כך. לכן רק במקרי חירום צריך לעשות יום כזה. שהרי עלינו להיות ב"סדר" כל הזמן. אבל למקרי חירום זה הדבר הנכון. אני לבטח לא אעשה זאת על בסיס קבוע כל שבוע .... זו גם היתה המגמה שהבנתי ממירי. בימים שאני קצת "חורגת" אני ממעיטה בימים אחרים בפחמימות ובדרך כלל זה עובד. היום נראה מה המצב על המשקל. אני יודעת שבסדר ואולי אף יותר מכך... אכתוב לכם אחרי השקילה. מצפה להרצאה הערב... ועוד שלכם באהבה חנה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2012 16:30
|
וואו איזה כייף.
רבקה כתב:
יום מוצלח לחלוטין פשוט כייף לעשות אותו גם אני ביום ראשון יום לפני השקילה עשיתי אותו וירדתי חצי קילו , כייף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2012 15:04
 שאפתנית Posts: 8392
|
שקילה מוצלחת ותהני מהמפגש חיוך מהלב כתב:
יום קיזוז. לא נראה לי נכון להשתמש בו לעיתים תכופות. כי בסוף הוא לא יעשה את ה"עבודה". גם בלי להיות מומחית אני חושבת כך. לכן רק במקרי חירום צריך לעשות יום כזה. שהרי עלינו להיות ב"סדר" כל הזמן. אבל למקרי חירום זה הדבר הנכון. אני לבטח לא אעשה זאת על בסיס קבוע כל שבוע .... זו גם היתה המגמה שהבנתי ממירי. בימים שאני קצת "חורגת" אני ממעיטה בימים אחרים בפחמימות ובדרך כלל זה עובד. היום נראה מה המצב על המשקל. אני יודעת שבסדר ואולי אף יותר מכך... אכתוב לכם אחרי השקילה. מצפה להרצאה הערב... ועוד שלכם באהבה חנה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2012 14:51
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2012 13:54
|
הי לימור, אני רכשתי אתמול בסופר פריכיות מאורז מלא, מודה שרק ביום חמישי אטעם אותם אבל נראה לי שכל הטעמים יהיו בסדר. תנסי ואולי "תגווני" בטעם בימי הקיזוז. לימורר כתב:
אני עשיתי את יום הקיזוז ועבר מוצלח נראה לי שאם אוכל אעשה את יום הקיזוז בימי חמישי לפני סופש שאז מאוד קשה לי..יש המלצות לפיכיות? קניתי את מה שמצאתי בסופר ללא מלח יש ככ הרבה סוגים..אפילו עם פופקורן..מה שכן ירדתי חצי קג בפעם הקודמת ככה שזה עובד..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2012 13:42
 לימורר Posts: 6
|
אני עשיתי את יום הקיזוז ועבר מוצלח נראה לי שאם אוכל אעשה את יום הקיזוז בימי חמישי לפני סופש שאז מאוד קשה לי..יש המלצות לפיכיות? קניתי את מה שמצאתי בסופר ללא מלח יש ככ הרבה סוגים..אפילו עם פופקורן..מה שכן ירדתי חצי קג בפעם הקודמת ככה שזה עובד..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2012 12:57
 רייצל Posts: 339
|
יום קיזוז הוא יום שעובר בכיף פעם בשבוע זה נהדר אני אימצתי רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2012 12:21
 רבקה Posts: 8411
|
יום מוצלח לחלוטין פשוט כייף לעשות אותו גם אני ביום ראשון יום לפני השקילה עשיתי אותו וירדתי חצי קילו , כייף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2012 11:53
|
תודה  נחושה כתב:
שאפתנית כתב: גם אני החלטתי לעשות את יום הקיזוז והכי נוח יהיה ביום חמישי, ביום הלימודים. אתארגן עם הפריכיות, ירקות וגבינה ומי צריך לסחוב יותר מזה? בהצלחה בלימודים ובכל השאר  edited by שאפתנית on 8/7/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2012 11:49
 נחושה Posts: 6982
|
שאפתנית כתב:
גם אני החלטתי לעשות את יום הקיזוז והכי נוח יהיה ביום חמישי, ביום הלימודים. אתארגן עם הפריכיות, ירקות וגבינה ומי צריך לסחוב יותר מזה?
בהצלחה בלימודים ובכל השאר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2012 06:38
|
גם אני החלטתי לעשות את יום הקיזוז והכי נוח יהיה ביום חמישי, ביום הלימודים. אתארגן עם הפריכיות, ירקות וגבינה ומי צריך לסחוב יותר מזה?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2012 06:04
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
את החומרים כבר קניתי אך היות והימים האחרונים הם ימים שאני לא בבית אלא יוצאת עם הנכדים אי אפשר לעשות זאת, אולי ביום שישי. דווקא מאד מחכה לזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני ממש מתמוגגת מהיום הזה,עשיתי פעמיים בימי ראשון ,תענוג.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2012 04:41
|
את החומרים כבר קניתי אך היות והימים האחרונים הם ימים שאני לא בבית אלא יוצאת עם הנכדים אי אפשר לעשות זאת, אולי ביום שישי. דווקא מאד מחכה לזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2012 23:35
 אייריס Posts: 3744
|
כל הכבוד אפי. גם אני מחר עושה יום קיזוז אחרי החופשה חייבת להתאפס ולחזור לתהליך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2012 22:59
 דרך המלך Posts: 5707
|
אפוש כל הכבוד!!!! אני מחר עושה אותו... .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2012 22:54
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
זה בסדר גמור יקירתי והתגובות בכל החוגים מדהימות..... לשמור זאת לזמן חירום ולא יותר מפעם בשבוע, אני נהנית מזה מאד, לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2012 21:03
 EFF Posts: 6409
|
ניסיתי היום את יום הקיזוז שמירי המליצה עליו..שנים שלא עשיתי זאת..האמינו לי קלי קלות, שבעים ומרוצים ו....בטן שטוחה....נחמד לעשות את זה מידי פעם - זה גם משמש שינוי לגוף מהתזונה השגרתית שלו.. לא הצלחתי לאכול 6 פריכיות בבת אחת אז חילקתי את היום למנות של 3 פריכיות..הכל עד 5 מקווה שזה בסדר..
תודה מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|