06/08/2012 23:53
 אייריס Posts: 3744
|
מעלפת. התמוגגתי מהכל ומצדיעה לך. המשיכי ככה ואת ממש בדרך הנכונה. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2012 15:34
 קרנושה Posts: 3420
|
את מדהימה ואני כבר מזמן אמרתי לך שאני מאמינה בך בכל מאודי! אוהבת המון♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2012 15:11
 נחושה Posts: 6982
|
מיכלי היטבת לכתוב ולסכם...אני בטוחה שהחוב יוחזר כבר בקרוב...אכן ההרצאה שיפרה גם אצלי את מצב הרוח והעשיה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2012 12:14
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי יום חדש לפניך ואת ממשיכה בדרך הסלולה עם חשיבה חיובית ונבונה ושוב במסלול ההצלחה שהיא שליטה מחזירה את הקילו הנותר בשבוע הבא המשיכי להכין שיעורי בית כפי שאת יודעת ומצליחה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2012 09:30
 המורה Posts: 374
|
למה ההודעה של דרך המלך מופיעה כ"כ הרבה פעמים?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2012 07:54
 דרך המלך Posts: 5707
|
מיכל היקרה כל הכבוד שהפנמת והגעת לתובנות... עלית קילו והוא יירד כשבא בגלל היותך תלמידה מחוננת. ..כולנו מועדים ונופלים וטוב שכך... רק ככה לומדים.. בטוחה ששבוע הבא הקילו נעלם... שיהיה אחלה שבוע והכי חשוב אנחנו בלבד אחראיים לגופנו.. מה נכנס מה לא... סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2012 07:53
|
מיכל היקרה כל הכבוד שהפנמת והגעת לתובנות... עלית קילו והוא יירד כשבא בגלל היותך תלמידה מחוננת. ..כולנו מועדים ונופלים וטוב שכך... רק ככה לומדים.. בטוחה ששבוע הבא הקילו נעלם... שיהיה אחלה שבוע והכי חשוב אנחנו בלבד אחראיים לגופנו.. מה נכנס מה לא... סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2012 07:51
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2012 06:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד מיכלי, אלה תובנות של תלמידה מחוננת שמקשיבה ומיישמת את דבריה של מירי ואני בהחלט מסכימה עם כל מילה שכתבת. אני מאחלת לך המשך שבוע מוצלח ומלא חיוכים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2012 06:05
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ממתינה בקוצר רוח להרצאה. מכלי יישר כח ומה שעלה ללא ספק גם ירד והחשוב מכל מהכתוב חשה שאת מרוצה ונינוחה . בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2012 05:19
 dany Posts: 19819
|
מיכלי מתוקה הכי חשוב העונג שבעשייה ושם את נמצאת. המון המון הצלחה. ושאנחנו בלי רגשות אשמה עלינו על הגל. נשיבוקים ושבוע נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2012 00:40
 המורה Posts: 374
|
כל הכבוד הכי חשוב זה להרגיש טוב עם עצמך ולהיות שלם. פעם מירי אמרה באחת ההרצאות כשהיא אוחזת בבטנה "זה שלי" . זאת אני ואני שלמה. המשיכי בחשיבה חיובית זו ושיהיה לילה טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2012 23:10
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכל יקרה יפה כתבת....מידי פעם שווה וחשוב להנות..... היית קהל אדיר היום.....תודה רבה על הפירגון אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2012 20:52
 מיכל שרון Posts: 1318
|
ערב טוב פורום יקר, אני כבר בבית על הספה.. שמחה ומרוצה ומבסוטה על החיים.. למה? כי לא מזמן חזרתי מההצגה הכי טובה בעיר! מירי.. התעלית! ממש.. שיחקת אותה.. נהנתי מכל רגע.. היית היום ממש כמו הליכה.. אותו אפקט, יצאתי מהבית עייפה ומדוכדכת, חם לי ומזיע לי ותשוש לי ומותש לי וסיימתי את הערב צוחקת, מלאת אנרגיות ומוטיבציה והיי מטורף.. תודה לך יקירתי!!!
ומה חוץ מזה? עליתי קילו שלם היום! אחרי שבועיים שירדתי שניים הנה התפלק לו אחד חזרה.. ותנחשו מה? Frankly my dear.. I don't give a dam! לא מאמינים לי? תאמינו! זה היופי בדיאטה כשעושים אותה באמת, זה היופי בכנות ובלהיות אמיתי עם עצמך.. הגולם לא עושה לך כלום.. המספרים לא נוגעים בך.. כל מה שיש הוא ההרגשה הפנימית..
עם יד על הדופק היה לי שבוע נפלא: צעדתי 5 פעמים השבוע, הכנתי קופסאות, ספרתי קלוריות רק לפחמימות, שתיתי מים מים בששון, מדדתי בכפות את השמן זית לסלט, לא הכנסתי אויבים הביתה.. היה לי שבוע חלומי.
Too good to be true? הנה שיא הכנות.. ביום שישי חברה שלחה לי הביתה קופסא עם 2 קג עוגיות שוקולד צ׳יפס ונגיעות תפוז מעשה ידיה (אופה בחסד עליון באמת).. אני טעמתי 3-4 עוגיות בצהריים, גיתי גם ותומר גם כמובן (; והעלינו את הקופסא גבוה גבוה לארון שהוא ממש לא בר השגה לשני דרדסים כמונו. למחרת הקופסא כבר מצאה את דרכה לבתים של אחרים ובזה זה נגמר. עוד יותר כנות? אתמול אחהצ החלטנו לאוורר את תומר ואותנו ונסענו לכיכר רבין למזרקת היפות שעשו שם ולהתפעל משושנות המים והדגים.. תומר רץ כמו משוגע בכיכר, סובב לכל הבחורות את הראש ואחר כך הצעדנו אותו כלאחר כבוד לסיציליאנית וממש לא התביישנו ולא הרגשנו רע עם הגלידה שלקחנו.. נהננו מכל לק וכל ביס!
שיא הכנות?! ברמה של חדר מיטות?! מטעמי בולגריות לקחנו קופסא של חצי קילו גלידה! כן כן אל תתעלפו.. 500 גרם של גלידת שמנת משובחת ושמנה וטעימה! בטוח שאכלתי יותר משני כדורים.. בחלומות שלי תומר אכל את הרוב ואני רק ניקיתי בשוליים.. אבל היה לי טעים! והיה לי מתוק אמיתי והבננה פקאן והמנגו היו שווים כל ביס ונהניתי עד מאוד.
אז אולי זה המקור של הקילו יותר, אולי זה שרירים, אולי זה אלף ואחד דברים.. לגופי היקר והחכם הפתרונים.. Frankly my dear.. I don't give a dam!
אז אני בבית, בספה, רגל על רגל, כבר חולמת על ההליכה של מחר בבוקר, מתכננת מה יארז בקופסאות למחר עוד מעט, הביצים הקשות במקרר, מגירת הירקות מלאה, הרבה בישולים היישר מהפורום מתכונים שהוכנו כבר בחמישי נמצאים גם הם במקרר ואני נטולת דאגות, רגשות אשם או ייסורי מצפון..
מה שעלה גם ירד.. מה שמרגיש לי טוב ונכון זה מה שהכי חשוב! והשבוע שעבר הרגיש לי מצויין ומדהים ובשליטה ואת ההרגשה הזאת אני משמרת לשבוע הזה.. קילו יותר זה סתם מספר.. חסר משמעות לחלוטין.. למה? כי אני בעשייה!!!
שבוע נפלא לכולנו.. ושלא תעזו כולכם לפספס את ההרצאה השבוע!!! אדירה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|