05/08/2012 06:30
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חיוך מהלב כתב:
מי שיכולה לכתוב מה היא אכלה כל הכבוד לה. זה לא מתאים לי כלל, זה מכניס אותי לפינות שאיני רוצה להיות בהן. אבל כן, אני זוכרת מאד טוב מה אני מכניסה לתוך הפה. היום היינו במסעדה מזרחית וקצת חרגתי אבל לשם כך יש עו את הערב ויש כמובן עוד 3 ימים תמימים עד שמגיע יום השקילה. בימים אלה אנסה לעשות כמיטב יכולתי ולקזז מעט פה ומעט שם כדי להגיע ביום ג' רגועה ושמחה למעמד השקילה. מחר מתחיל לו שבוע חדש ומאתגר... בעלי ואני השבוע מאד מאד "מגוייסים" לשמור על הנכדים שלנו, זה דורש הרבה מאמץ אנרגיות וסבלנות שלשמחתי יש לי בשפע עבורם, אך השבוע יותר מתמיד יש לנו את המטלה, ואין בעיה כלל. הכל נעשה באהבה ובחיוך... והעיקר שאחזיק מעמד בעניין האוכל ... על כך צריך לעבוד כל יום מחדש כמו על הרבה דברים אחרים שעלינו לתחזק ולשמר וכל יום מחדש. תודה לאל שיש תמי עוד יום חדש ובו אפשרי לעשות את מה שמתכנניים פחות אויותר. שבוע נפלא לכולנו אכן מאחלת לך שבוע פעיל בהנאה מהנכדים ובשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2012 06:29
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
בהצלחה יקירה. אני עכשיו לוקחת כדור שקוראים לו יוסי, רושמת כל יום מה שאוכלת ומעבירה למפקח. עובד יופי.
חחחחחחח חזק וכדור חדש שלא לקחת מעולם,בטוח ישפיע.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2012 05:12
 dany Posts: 19819
|
הכדור זה על דרך המשל...... שמתי לי את בעלי כשומר ראש..............פעם ראשונה בחיים שהוא מוכן לקחת את התפקיד הזה לאור תסכולי הרב. והרישום הוא למענו בכדי שיראה מה אני עושה, הכנתי לו קודם כל תפריט מדוייק של מה שאני צריכה לאכול....... ועכשיו יום יום אני רושמת מה אני אוכלת בפועל ונכון לכרגע זה עובד. ואיך אני אומרת יום ביומו.
ענת כתב:
dany כתב: בהצלחה יקירה. אני עכשיו לוקחת כדור שקוראים לו יוסי, רושמת כל יום מה שאוכלת ומעבירה למפקח. עובד יופי. איזה כדור?  נהדר עם הרישום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2012 23:20
 אייריס Posts: 3744
|
בהצלחה רבה ענת ולחיוך מהלב העיקר להיות בעשייה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2012 23:18
 אייריס Posts: 3744
|
dany כתב:
בהצלחה יקירה. אני עכשיו לוקחת כדור שקוראים לו יוסי, רושמת כל יום מה שאוכלת ומעבירה למפקח. עובד יופי.
חחחחחח ענק דני כל הכבוד ואם זה עובד אז אדרבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2012 17:46
 ענת Posts: 3849
|
חיוך מהלב כתב:
מי שיכולה לכתוב מה היא אכלה כל הכבוד לה. זה לא מתאים לי כלל, זה מכניס אותי לפינות שאיני רוצה להיות בהן. אבל כן, אני זוכרת מאד טוב מה אני מכניסה לתוך הפה. היום היינו במסעדה מזרחית וקצת חרגתי אבל לשם כך יש עו את הערב ויש כמובן עוד 3 ימים תמימים עד שמגיע יום השקילה. בימים אלה אנסה לעשות כמיטב יכולתי ולקזז מעט פה ומעט שם כדי להגיע ביום ג' רגועה ושמחה למעמד השקילה. מחר מתחיל לו שבוע חדש ומאתגר... בעלי ואני השבוע מאד מאד "מגוייסים" לשמור על הנכדים שלנו, זה דורש הרבה מאמץ אנרגיות וסבלנות שלשמחתי יש לי בשפע עבורם, אך השבוע יותר מתמיד יש לנו את המטלה, ואין בעיה כלל. הכל נעשה באהבה ובחיוך... והעיקר שאחזיק מעמד בעניין האוכל ... על כך צריך לעבוד כל יום מחדש כמו על הרבה דברים אחרים שעלינו לתחזק ולשמר וכל יום מחדש. תודה לאל שיש תמי עוד יום חדש ובו אפשרי לעשות את מה שמתכנניים פחות אויותר. שבוע נפלא לכולנו אכן לא חרגתי זה היה לעור את עצמי,אפילו אתמול בלילה כשחזרתי מהצפון ליד הבית שלי יש פיצוציה מאוד התחשק לי ארטיק אך משכתי את עצמי ביתה שלא אתפתה....אם שמרתי כל הערב מאחלת לך בהצלחה עם הנכדים, באיזה קבוצה את שלי יום שלישי?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2012 17:44
|
dany כתב:
בהצלחה יקירה. אני עכשיו לוקחת כדור שקוראים לו יוסי, רושמת כל יום מה שאוכלת ומעבירה למפקח. עובד יופי. איזה כדור? נהדר עם הרישום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2012 17:44
|
דרך המלך כתב:
ענת שיהיה בהצלחה.. שבוע חדש דרך חדשה... תודה רבה גם לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2012 17:23
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
מי שיכולה לכתוב מה היא אכלה כל הכבוד לה. זה לא מתאים לי כלל, זה מכניס אותי לפינות שאיני רוצה להיות בהן. אבל כן, אני זוכרת מאד טוב מה אני מכניסה לתוך הפה. היום היינו במסעדה מזרחית וקצת חרגתי אבל לשם כך יש עו את הערב ויש כמובן עוד 3 ימים תמימים עד שמגיע יום השקילה. בימים אלה אנסה לעשות כמיטב יכולתי ולקזז מעט פה ומעט שם כדי להגיע ביום ג' רגועה ושמחה למעמד השקילה. מחר מתחיל לו שבוע חדש ומאתגר... בעלי ואני השבוע מאד מאד "מגוייסים" לשמור על הנכדים שלנו, זה דורש הרבה מאמץ אנרגיות וסבלנות שלשמחתי יש לי בשפע עבורם, אך השבוע יותר מתמיד יש לנו את המטלה, ואין בעיה כלל. הכל נעשה באהבה ובחיוך... והעיקר שאחזיק מעמד בעניין האוכל ... על כך צריך לעבוד כל יום מחדש כמו על הרבה דברים אחרים שעלינו לתחזק ולשמר וכל יום מחדש. תודה לאל שיש תמי עוד יום חדש ובו אפשרי לעשות את מה שמתכנניים פחות אויותר. שבוע נפלא לכולנו
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2012 17:05
 dany Posts: 19819
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2012 16:23
 דרך המלך Posts: 5707
|
ענת שיהיה בהצלחה.. שבוע חדש דרך חדשה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2012 15:47
|
ימים לא קלים, אבל לא מוותרת.....מאז השקילה רשמתי למירי מה אני אוכלת עד שהתייצבתי עם עצמי ויותר מתגברת....לא מוותרת כל עוד אפשר לעמוד בגבורה מול האוכל, אתמול הייתי בצפון עם חברים ופיתויים כמובן שהתרחקתי מהם......כמה שאפשר,,,היום בישלתי ומוכנה כמו שצריך לשבוע חדש ירקות מבושלים ,חזה עוף מבושל ופלפלים ממולאים מתכון של מירי שיצא יאמי יאמי....... מקווה לשבוע חזק יותר ועם ירידות שיהיה לכולם המשך יום טוב ושבוע נפלא ענת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|