05/08/2012 17:07
 אשירה Posts: 4292
|
תודה לכולכן, אתן ממש מרגשות, ושאפתנית את גרמת לי להזיל דמעה, לפעמים משפט אחד שנוגע שווה את הכל. אז ביום חמישי הייתי מחוננת וגאה אבל סוף השבוע היה כבר סיפור אחר. עברה עלי סופה קטנה, בולמוס עדין, מקווה שהיום הוא נעצר, עד עכשיו זה בסדר. הרי ההשמנה היא מחלה כרונית וככל מחלה כרונית ישנן התפרצויות, שאיפותינו הן להמעיט את מספרן ולמזער את נזקיהן. אני בהחלט מבחינה בהבדל בזכות המסגרת, כשאנו במודעות אז גם בזמן בולמוס הרגל יושבת על הברקסים ולא נותנת לנו לאבד לגמרי את השליטה. כפי שכתבתי אני צריכה עכשיו לשמור עת כוחותי כדי לתפקד היטב למען משפחתי וזה אצלי תמריץ רציני. מודה לכן שוב על התמיכה והעידוד. באהבה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2012 16:48
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה יקירה ושוב איחולי בריאות והצלחה במשימה שיעבור בשלום ואיכות החיים תחזור לגופו רק בריאות ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2012 00:01
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אשירה יקרה מאד תודה רבה על השיתוף....את ממש מרגשת. להחליףשסתום בלב זו פעולה שכיחה שמשפרת את איכות החיים, הרפואה בארץ ברמה גבוהה מאד אני מאד סומכת על הרופאים כאן....הוא יהיה בסדר. תהיי חזקה ותשמרי על עצמך. תמשיכי לשתף. שבוע נפלא ובשליטה אוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2012 23:31
 אייריס Posts: 3744
|
אשירה היקרה בשורות טובות והחלמה מהירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2012 21:56
 נחושה Posts: 6982
|
שאפתנית כתב:
אשירה ראשית אני מאחלת בריאות לבעלך ומקווה שאכן השסתום שיוחלף יפתור את הבעיות איתם אתם מתמודדים יום יום. שנית, אני רוצה להקדיש לך את השורות הבאות. אני גאה בך ובדרך שאת עוברת עם עצמך. את לא מוותרת ולא מרימה ידיים, לא מבטיחה הרים וגבעות אלא עושה שינויים קטנים אך משמעותיים בהחלט. אני שמחה בשבילך שמצאת את הדרך הטובה לך ושאת מרגישה יותר טוב. ההתמדה בדרך זו אכן עושה לך טוב אז תמשיכי. אנחנו איתך!!! שמרי על עצמך למענך ולמען בעלך, את הרי מלווה אותו ביום יום וכדי שתתמידי ותצליחי בכך את חייבת לשמור על עצמך בריאה ומתפקדת. אני מאחלת לכם שבת נעימה ומהנה.
שאפתניתי, הוצאת את המילים מפי וקראת את מחשבותיי... לא נותר לי אלא להסכים במאה אחוז!!! נשיבוקים אשירוש יקרה ותהיי חזקה בשביל שניכם ומקווה לבשורות טובות ובמהרה, נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2012 18:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
אשירה ראשית אני מאחלת בריאות לבעלך ומקווה שאכן השסתום שיוחלף יפתור את הבעיות איתם אתם מתמודדים יום יום. שנית, אני רוצה להקדיש לך את השורות הבאות. אני גאה בך ובדרך שאת עוברת עם עצמך. את לא מוותרת ולא מרימה ידיים, לא מבטיחה הרים וגבעות אלא עושה שינויים קטנים אך משמעותיים בהחלט. אני שמחה בשבילך שמצאת את הדרך הטובה לך ושאת מרגישה יותר טוב. ההתמדה בדרך זו אכן עושה לך טוב אז תמשיכי. אנחנו איתך!!! שמרי על עצמך למענך ולמען בעלך, את הרי מלווה אותו ביום יום וכדי שתתמידי ותצליחי בכך את חייבת לשמור על עצמך בריאה ומתפקדת. אני מאחלת לכם שבת נעימה ומהנה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2012 07:01
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירוש יקירה,מקווה שהטיפול עליו הוחלט יאושש את בעלך ואת תמשיכי ליישם את המשפט המפורסם של מירי,מסביב יהום הסער ואני חותכת סלט. מחזיקה לכם אצבעות. נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2012 05:56
 dany Posts: 19819
|
אשירה אהובה מצטערת לשמוע על מצבו של בעלך, ונתפלל שאכן החלפת השסתום תפתור את הבעיה, ובריאותו תשתפר. ובאשר לך הרי את עושה נכון ודואגת לעצמך למרות הימים הלא קלים בעליל שעוברים עליך. אנחנו כאן תמיד בשבילך. מאחלת לך שבת שלום שקט ושלווה. מכל הלב דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2012 01:48
 1103 Posts: 5022
|
אשירה יקירתי צר לי לקרוא את התלאות שעוברות עליך לאחרונה.ראשית ברצוני לאחל לבעלך בריאות טובה והצלחה בהחלפת המסתם. שנית, אם תתחילי לאכול מכל הבא ליד לא תפתרי שום בעיה,וכפי שמירי תמיד אומרת "מסביב יהום סער ואנחנו חותכים סלט" הפורום נמצא לרשותינו בזמנים לא קלים כשקשה על הלב. שבת שלום בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2012 23:30
 אשירה Posts: 4292
|
שפשוט בא לכם לתקוע מכל הבא ליד ולפה, כך הרגשתי לפני כשעה, ועם כל זה שאין בבית אויבים אז לא בעיה למצוא ולהמציא. אז.....לא!.......לא עשיתי זאת!!! הזכרתי לעצמי איך ארגיש מחר בבוקר כשאקום נפוחה כולי, מתנהלת בקושי וחוזרת שני צעדים אחורה. כי אצלי זה לא בקטע של בטן שטוחה אלא בקטע של באמת לחיות או רק לשרוד מיום ליום, וכשחשבתי איך אני עוזרת לעצמי נזכרתי בפורום הזמין והמדהים שלנו שרק מחכה לי כדי לפרוק את רגשותי ולהכיל אותי. עוברים עלי ימים לא קלים בגלל מצב בריאותו של בעלי, הוא כל כך חלש וזה כל כך לא הוא, שממש קשה לי להשלים עם זה. הקרדיולוג החליט על החלפת שסתום בלב, דבר שנדחה כבר כמה שנים אבל כעת כנראה אין ברירה. אני מקווה רק שבאמת זאת הסיבה להרגשתו הרעה ושזה יפתור את הבעיה ושאנחנו לא מפספסים משהו אחר. בכל מקרה ישנה פרוצדורה של בדיקות לקראת הניתוח וזה ייקח זמן. בינתיים אין הרבה מה לעשות חוץ מלעצור את כל שאר התכניות ולהתגייס למשימה. חלק מההתגייסות מבחינתי זה גם לשמור על תזונה נאותה כדי להיות ברמת תפקוד גבוהה. אני דווקא עשיתי לאחרונה כמה שינויים בתזונה לאחר התייעצות עם נטורופט. הוא אומנם הגביל אותי בעוד סוגי מזונות בנוסף לאלה שאני כבר בעצמי נמנעת, אבל אני חייבת לציין שבעקבות השינוי הרגשתי הכללית השתפרה ולכן חשוב לי כל כך לא להידרדר חזרה. לילה טוב ובשורות טובות לכולנו!!! edited by אשירה on 8/3/2012
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|