03/08/2012 05:51
 dany Posts: 19819
|
לקרולינה היקרה המון המון איחולים והצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2012 16:47
 רבקה Posts: 8411
|
כאן בפורום מקבץ של אנשים טובי לב שיודעים להודות, לעזור ולפרגן אף אחד לא יקח לנו זאת מאיתנו אנחנו נמשיך כאן לאורך כל הדרך ולך קרולינה יקרה שיהיה לך מעבר קל ובשעה טובה ומוצלחת ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2012 06:30
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יום הקיזוז נהדר,קיצי קליל הפטרוזילה אצלי באופן אישי לא כל כך משפיעה אבל מכיוון שאני עושה זאת תקופה מאוד ארוכה וכבר התרגלתי לטעם ממשיכה,איך שלא יהיה עושה טוב לכליות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2012 21:55
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בנות יקרות תודה רבה על הפירגון... המתנה הכי יפה בעיני זה הפורום המדהים הזה שאני מכירה כל אחד ואחת מהמשתתפים בו....השיתוף העידוד התמיכה אין דברים כאלה, תשמרו על הביחד הזה.....קרולין היקרה מוסרת דש חם לכולכם, היא עוברת בתחילת השבוע דירה,עסוקה ונרגשת מאד מאד. אני מאד שמחה בשבילה עוברת לגור ליד ביתה, אין אושר גדול מזה. אשמח מאד אם תכתבו לי תגובות על היום קיזוז ומשקה הפיטרוזיליה......ואיך אתם מתמודדים עם אוכל בתקופת האולימפידה. גאה ואוהבת אתכם מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2012 21:15
 יולי Posts: 754
|
היי , אני ממש מסכימה עם אפי ונינה לגבי הפרגון שרואים כאן בחוגים. יש אצל מירי בחוגים מגוון אנשים וכולם ללא יוצא מהכלל גם בחוגים וגם בפורום הזה מפרגנים ועוזרים אחד לשני, יוצאות פה ממש שיחות נפש עם אנשים , ככה על הקפה של החוג, ובכלל ממש נחמד כאן...הרבה מעבר לדיאטה, ובאמת שהחוג לא משקף את עם ישראל עם כל נושא הקינאה וכיוצ"ב... אכן, נינה, החוג שלנו הוא חוג של איכות חיים על כוס קפה פעם בשבוע של כיף בנוסף לפורום.....הדיאטה והירידה במשקל זה הבונוס שלנו אבל כל הנושא של לאהוב את עצמנו ולכבד את עצמנו וגם את האחרים..אני לא חושבת שלומדים את זה בשום מקום אחר....... ואפי, אכן אנחנו פשוט באוניברסיטה של החיים...תואר אחרי תואר....והלימוד תמיד מעמיק ותמיד נמשך ואף פעם לא משעמם... תודה כמובן למירי שנותנת לנו הרצאות כל כך מהלב, וכמובן תודה על הכנות כי זו תכונה מאוד מוערכת בעיניי יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2012 20:32
 נינוש Posts: 1442
|
כפי שאנו כבר יודעים לא רק דיאטה תובנות חדשות, וחברויות שאין לתאר הפרגון שרואים בחוגים לא משקף את עם ישראל או שכנים למשל עם קנאה, ציניות ועין צרה החוג הוא אי של שפיות בים ההישרדות שלנו תודה לך מירי יקרה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2012 18:28
 EFF Posts: 6409
|
שאנחנו עוברים איתך מידי שבוע...כל הרצאה נושאת אותנו למחוזות אחרים, חושפת אותנו לתובנות חדשות,מלמדת אותנו על עצמנו, על החיים סביבנו, על משפחתנו.. אין שבוע שאני לא חוזרת הביתה עם תובנה חדשה או עם חומר חדש למחשבה - וזאת שתינו יודעות אחרי מאות רבות של הרצאות ששמעתי ממך....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|