31/07/2012 06:26
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ועל כך נאמר החיים יפים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2012 18:22
 dany Posts: 19819
|
מיכלי הבחירה לתכנן היא הבחירה להצליח ואכן את על דרך המלך, הידד!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2012 15:11
 רבקה Posts: 8411
|
זה לא חדש בשבילי שהזוג המושלם מיכלי וגיתי צועדים יחד למטרה נכספת כל הכבוד על שליטתך שמובילה לירידה מיכלי לא ראיתיך הרבה זמן אך באחד הפוסטים נחושה כתבה שאת נראית נפלא ואני מאמינה לה המשיכי יקירה בהצלחתך ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2012 14:00
 מורלי Posts: 1
|
במשקל עודף רב האם להוריד כמויות אוכל זה מה שיכול לעזור או חייבים לעשות כושר עם מאמן כושר אישי לפחות מפורומים מאמרים וכתבות שקראתי הבנתי שזו הדרך היחידה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2012 13:44
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכלי היקרה אין עלייך, תודה על השיתוף והמוטיבציה...... תמשיכי כך כל השבוע, ותראי תוצאות מדהימות....וגם גיתי הקסום. אוהבת וגאה בכם מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2012 12:23
 אשירה Posts: 4292
|
תודה רבה, לפתוח כך את הבוקר עם אנרגיות נהדרות זה מדבק, כן, אני יודעת שכבר לא בוקר
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2012 08:53
 נחושה Posts: 6982
|
:מיכלי, מחוננתתתתתתתתתתתתתתתתתת זה החומר ממנו עשויים אלופים.... אני רואה שאת מיישמת את המנטרה...כישלון זה לא אופציה.... ולגיתי, אין כמוך בתמיכה ובשת"פ שיהיה לך אחלה יום
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2012 08:37
 מיכל שרון Posts: 1318
|
בוקר טוב פורום יקר, בעצם איזה בוקר? אני תיכף כבר בצהריים... למה? או.. שאלה טובה.. היום אפרוח אחד מתוק וקטן החליט לצייץ דווקא ב-4:30. הוא חזר לישון יפה מאוד אבל אבא ואמא כבר איבדו את המשך שנת הלילה שלהם.. וככה ב- 4:45 אני וגיתי שוכבים במיטה, ערים לחלוטין, מתהפכים ומתגלגלים.. מעיפים את השמיכה ומחזירים.. מסובבים את הכרית.. בשעה 5:00 החלטתי שדי! שאם כבר אני ערה אז מה אני אשכב שוב לרחם על עצמי, לשורר שירי עייפות שחוקים שמתנגנים לי בראש כבר שנה ו-4 חודשים? לא! אחרי הרצאה כמו אתמול אני לא ברחמים ולא במסכנות.. אני בעשייה! 5:00 נפתח המטבח בבית.. גיתי ואני עמלנו כמו שתי נמלים חרוצות ועד 6:05 שהשעון השווייצרי התעורר כבר יצאה מהתנור פשטידת טונה ללא פחמימות לערבי השבוע הקרוב, כבר חתכנו סלטים ליומיים הבאים, בישלנו עוד מיני תבשילים, המוזלי של הבוקר (קוואקר, תפוח ואקטיביה) כבר חתוך ומחכה לארוחת הבוקר שתגיע מאוחר יותר והכלים כבר שטופים. 6:15 אנחנו ברחוב עם העגלה יוצאים לצעידת הבוקר.. רוח קרירה ונעימה מלווה אותנו, אין זכר לשמש הקופחת של שאר שעות היום.. פיץ בעגלה מנופף לציפורים ושר לו שירי עוללים עליזים ואנחנו מרגישים איך כל צעד מטעין אותנו בעוד אנרגיה.. מרגישים את הקצב שההליכה תופסת, מרגישים את השרירים עובדים, נהנים מהתחושה הזאת בגוף.. הדם זורם ופועם.. 7:05 אנחנו חזרה בבית, פיץ יושב לארוחת בוקר עם אמא.. אוכל בננה ומזנב לי בטוסט עם הגבינה.. הרבה מים בששון וכבר חצי ליטר מאחורי עוד לפני שהתחלתי את היום בקלילות ובלי מאמץ. 7:25 גיתי כבר אחרי מקלחת לוקח את תומר לגן ועכשיו תורי להתרענן. 8:30 אני במשרד, רעננה וריחנית, מלאה אנרגיות טובות של בוקר, אנרגיות של עשייה, יושבת וכותבת לי בפורום ברוגע, בתחושת סיפוק אדירה.. כי הכל בחיים זו בחירה.. כי הכל בחיים זו שאלה של הסתכלות.. אני בוחרת להסתכל על חצי הכוס המלאה.. אז נכון שהעירו אותי מוקדם נורא, נכון שאני תמיד בחסך שעות שינה מטורף.. זה לא אומר שבגלל זה אני צריכה ליפול למלכודות העייפות והאכילה העייפה, זה לא אומר שבגלל שיש לי תינוק בבית אז יש לי פטור מלדאוג קודם כל לעצמי. אז אם כבר קמתי ואם כבר ממילא אני לא ישנה.. לפחות אני אנתב את הערות הזאת לכיוונים חיוביים.. אז היום בערב שנייה אחרי שההשכבה תסתיים כבר יחכה לי הסלט.. לא יחכו לי מאבקי שליטה וכוח עם השמנמודה שבי.. העייפות תוכל לנחות ברכות ולמלא את כל החללים.. ולא יהיה לי מה לדאוג.. כי ככה זה כשבוחרים לעשות.. אז נכון שיש לי עוד הרבה קילוגרמים לרדת, אז נכון שאני עדיין רחוקה מלהיות בכושר שיא, אז נכון שעדיין חצי ארון לא עולה עלי כבר שנתיים.. אבל כל יום כמו היום מקדם אותי עשרת מונים לקראת המטרה. אז בנות יקרות, תסתכלו על חצי הכוס המלאה, תעשו מהלימונים לימונדה, תבחרו שיהיה לכן יום נפלא!!! ועכשיו להתחיל לעבוד... ביי!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|