30/07/2012 16:30
 שאפתנית Posts: 8392
|
מודה שאני לא מכירה את הירח המתוק ומבטיחה לא לחפש אותו על המדפים בסופר. כל הכבוד על הירידות היפות מיכל ואני מאחלת לך שגם השבוע תראי ירידה יפה. עם הנחישות וההתמדה שלך כנראה שהירח ימשיך לחייך אליך עוד הרבה זמן מהמקרר או שפשוט תזרקי אותו וזהו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2012 15:24
 EFF Posts: 6409
|
כמו שמירי אומרת - מי שלא מכיר - לא צריך...אני לא מכירה סימן שלא צריכה....
בכל מקרה אורז מתוק הוא בטח יאמי - (ואני אוהבת אורז בכלל - ומשתדלת להימנע..) שאפו על ההצלחה וברכה להמשך..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2012 15:15
 רבקה Posts: 8411
|
וואו וואו וואו איזה סכנה טמונה אצלך במקרר מיכלי מכירה ועוד איך מימים ימימה חשבתי שהמוצר כבר לא קיים לך מגיע על הירידה ואני מקווה שהוא כבר בהישג ידך אל תבדקי את עצמך באויב שכזה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2012 12:19
 אשירה Posts: 4292
|
מיכל יקרה, הירח המתוק כיכב גם אצלי בעבר ובדרך כלל בזוגות, הפסקתי איתו כאשר החלטתי להימנע מסוכר, היום אני שולחת אליו לפעמים מבט מתגעגע כאשר אני עוברת ליד המדף בסיבוב הקניות בסופר, בטוח שאם הוא היה אצלי על המדף במקרר הוא לא היה שורד את זמן הקירור שלו, שווה להיגמל למרות שאם זהו חטאך היחיד הוא לא נורא כל כך, בהצלחה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2012 07:41
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יישר כח על הירידה,דני לא מכירה רווח נקי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2012 04:32
 dany Posts: 19819
|
ליקקתי את השפתיים בזכרון למאכל אורז מתוק.......... גם הרומנים אוכלים את זה!!!!!!!!! טוב שלא ידעתי על קיום מעדן כזה ואעשה את עצמי שלא הבנתי על מה את מדברת.................. שמחה בשבילך שאת נמצאת במקום הנפלא הזה של שליטה , חשק, הבנה של הדברים הנכונים. מה שנאמר הלוואי עלי!!!!!!! מאחלת לך להמשיך כך ממש נפלא. נשיבוקים ויום נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2012 23:06
 נחושה Posts: 6982
|
מיכלי יקרה, ראשית, את נראית נהדר וקולולו על ירידה שניה ברציפות. שנית, מירי צודקת, אל תחכי לרגע של חולשה, ירח יש רק אחד, בשמיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2012 22:53
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תזרקי את הירח מהבית......אני מכירה אותו טוב, אני הייתי מכורה לאורז מתוק כי גדלתי עם זה בבית,בשבילי זה כמו עוגה אוייב רציני....אז זהירות, יקירתי בהצלחה אוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2012 22:53
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תזרקי את הירח מהבית......אני מכירה אותו טוב, אני הייתי מכורה לאורז מתוק כי גדלתי עם זה בבית,בשבילי זה כמו עוגה אוייב רציני....אז זהירות, יקירתי בהצלחה אוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2012 21:29
 gity1 Posts: 28
|
אני יכול לאשר ממקור ראשון שלירח המתוק עדיין שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2012 21:21
 מיכל שרון Posts: 1318
|
למחלבת גד יש מעדן כזה.. נקרא ירח מתוק.. מין גור קטן של דייסת אורז.. משהו קצת הזוי.. לא הרבה אוהבים או מכירים.. אני משוגעת על זה.. ככה זה תמיד.. הילדות עושה לנו שמות גם בבגרות.. ואני בילדותי חגגתי על קערות של דייסת אורז - חמה, קרה, עם שוקולית, עם קינמון.. העיקר מתוק מתוק!!! לפני כמה חודשים גיליתי את המעדן הזה במקרר החלב באחת הגיחות הנדירות שלי לסופר ומאז זה הפינוק הקבוע שלי.. 150 קלוריות של מתיקות עדינה שמזכירה לי את פעם. רק מה? בחודשי הציפה הארורים שלי גד גם יצאו בהרבה מבצעים כמו 3 ב-10 ש"ח וגיתי שלי כמו כל בולגרי טוב לא פסח על אף מבצע.. ואני משלימה את חלקי בסיפור כמו כל שמנמודה טובה לא פסחתי על אף מעדן ליום המחר.. גם אני עשיתי מבצע לכל השלושה. ככה זה נמשך שבועות ארוכים.. אני מצליחה להתנתק מהירח המתוק לכמה ימים ואז שוב מתחילה לייבב במסכנות וגיתי בקנייה השבועית בסופר מכניס אותם הביתה רק כדי לרצות אותי ולסחוט ממני חיוכי ילדות גנובים ומאושרים ומנצחים. בחודשיים האחרונים החלטתי שמספיק לי לצוף ואני רוצה להתחיל לרדת שוב ולהיפטר מעודפי ה"ציפה" (עאלק) ועדיין פה ושם צצו הירחים.. כיכבו בכחול היפה והמזמין שלהם על מדף החלב. ביום שלישי האחרון היינו בסופר יחד והרשיתי לעצמי אחרי ירידה של קילו וחצי בשבוע שעבר (כן כן .. כפיים לי) לקנות ירח אחד בלבד. היום חזרתי מההרצאה.. עוד חצי נשר ממני השבוע ופתחתי את המקרר והירח עדיין עמד לו שם.. מחכה וממתין לי בסבלנות אין קץ. כל החודשים האלה טרם נראה כדבר הזה!!! יש לי ירח מתוק במקרר כבר כמעט שבוע והוא עוד בחיים?! אני חולה?! אז זהו שלא.. אני בריאה.. מאוד בריאה.. והירח הזה שעומד לו במקרר עדיין כל יום שעובר רק מראה לי כמה אני בריאה. כל יום שהוא שם קורץ לי במדף אני מרגישה מנצחת יותר גדולה. כי זה לא הפיתוי והאוייב הקטן והמתוק שנכנס לי הביתה כמו הכיבושים הגדולים והמשמעותיים שאני עושה כל יום עם עצמי. זה רק מסמל מה מצבי באמת בתהליך ובדיאטה.. ואני עכשיו רוצה לראות ירידות.. יש עכשיו דברים יותר חשובים מעוד מתיקות שנמוגה מהר מדי (תמיד מהר מדי), יש עכשיו דברים יותר חשובים מעוד פיצוי רגשי או נפשי קטן, מעוד קפיצה קטנה במשעולי הזכרון.. והדברים האלה הם תהליך ההרזייה שלי - מה שאני מוכנה להשקיע בו, הויתורים שאני מוותרת עבורו.. עבורי!!! אז בימים אלו חזרתי לצעוד על הבוקר.. כל יום קמה בשש, מגלגלת את גיתי מהמיטה, מודה לתומר (השעון השווייצרי הכי מדוייק שיש) על הציוצים שהאיצו לי את הקימה, שמה בזריזות נעלי הליכה, לוקחת את העגלה ותומר וגיתי ויוצאת לצעדה של 50 דקות. חוזרת בשבע הביתה, שותה קפה בנחת, יוגורט וקוואקר עם תומריקו שלי לפני הגן, מקלחת צוננת, קצת מזגן ולעבודה. בימים אלו אני משתדלת כל יום להכין אוכל.. לפעמים יותר מושקע, לפעמים פחות - העיקר לאכול מן המוכן שלי ולא מן הקנוי של הבחוץ. בימים אלו אני עושה השתדלות יתרה לא ליפול למלכודות אכילה - מסעדות למשל עם חברים, אכילה מול הטלוויזיה.. דברים כאלה. בימים אלו אני רק שואפת לעוד יום שבו הסבא החייכן של גד יפתח לי את המקרר.. כי כל יום כזה הוא יום של הצלחה.. הוא יום של התאפקות וויתור והחלטה ומודעות ובחירה טובה יותר. שיהיה לכולנו שבוע נפלא, של הצלחות קטנות וגדולות. שיהיה לכולנו שבוע של עשייה. שבוע טוב (:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|