הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אולימפיאדה- תקווה גדולה ללב ולפיגורה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
31/07/2012 06:34

dany
dany
אכן מגיע לך גם מדליה וגם מגנום וזאת על השליטה העצמית, ועל היכולת להביא את עצמך ללא פיקוח ושוט מלמעלה לעשות פעילות .......... כל הכבוד, ממני כבר קיבלת את כל הקרדיטים.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/07/2012 06:20

אקורדיאון
אקורדיאון
ושיהיה בהצלחה לכולנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/07/2012 00:44

toly
toly
בנות יקרות
אתן מדהימות
כל הכבוד לכל הספורטאיות וזה אינו מובן מאליו בעומסי החום הנוכחיים
ואפרופו ספורט ומדליות והחשגים אז ככה:
ההישג הכי גדול שלי בתקופה האחרונה בכל האמור למשקל שחזרתי למסגרת אצל מירי
נכון לא הייתי להישקל בשבועות האחרונים אבל עצם העובדה שיושבת בתודעה שיום רביעי מגיע אני שומרת על הכללים
שנית בבית ספרה של מירי למדתי שאין צורך במדליות כי מדובר בדרך ומסע לחיים ואיכות לחייים אבל מודה ומתוודה שלפעמים קצת מקנאה בשמנדמדים המקסימים הקטנים שבסוף הקיץ מירי עושה להם מסיבה עם ארטיקים ומדליות ומעלה על הבמה את המחוננים שבהם
תקראו לי דבילית ילדותית אינפטילית אבל כן!!!
גם אני רוצה להיות על הבמה לאחר שאשיל את העודפים ועם מדליה ומגנוםsmile)
מה לא מגיע לי בתור אישה טובה אך שמנדמודה הנחושה להתמודד עם משמניה למרות כל הקשיים?
ובאשר לנושא הספורט
אז לאור חומו הנפלא של חודש אוגוסט חשבתי לעצמי בימים האחרונים מדוע אני חייבת לעשות ספורט בחוץ השכם בבוקר עם ציוץ היונים ולהעלות אדים מרוב לחות וחום בכל השיפולים?
מדוע שלא אעשה ספורט בצורה קצת אחרת ובסטייל?
אז מחשיבה לעשייה
אני כבר 3 ימים קמה מוקדם בבוקר שוטפת פנים נועלת נעלי התעמלות ועולה בחינניות על אופני הכושר שלי משנת תרפפ"ט עם מיזוג ומאוורר+ תוכנית התעמךות בTV או מוזיקה מקפיצה
יש לי חישוק פילאטיס כדור ומספר רצועות מעניינות לחיטוב העודפים (לא נחמה אינני בעסקי הסאדו....)
והרי לכם חדר כושר ביתי ונפלא וממוסג
יש לכך מספר יתרונות:
אני חוסכת זמן התארגנות ליציאה לשטח
אני יכולה לבחור בכל ביגוד אפשרי ואפילו המינמליסטי שבסיטי והמבין יבין....
אני יכולה בו בזמן לזפזפ בין ערוצי הMTV ולהשמיע לי כל מוזיקה ססגונית
והעיקר והכי חשוב- אניעושה ספורט במשך 40-50 דקות על האופניים שותה מים ויורדת לשכיבות סמיכה
ולשאלתך רבקוש ותודה על ההתעניינות גם הסחרחורות השתפרו הפלא ופלא והדופק עולה ופועם כסידרו
אז שתהיה לנו אולמיפיאדה נהדרת השבוע ועם תוצאות מוצלחות
באהבה
טולי

כן גם אני רוצה לקבל מגנום ומדליהsmile)
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2012 15:21

רבקה
רבקה
טולינקה איך את מרגישה
ואנחנו במסגרתינו הנוכחית כל הזמן ספורטאיות
שמקוות להגיע למטרה בהישג ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2012 11:54

אשירה
אשירה
כולנו במירוץ לקראת מטרותינו החשובות!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2012 04:23

dany
dany
בהצלחה לכל הספורטאיות שלנוsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2012 06:58

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב טולי,
ראשית, אני מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב.
שנית, אהבתי לקרוא את הפוסט היפה שלך.
את קראת ואני מתייצבת, נכנסת "לתכנית האימונים" התלת שבועית שהקצבת לנו יחד איתך ועם מירי.
שיהיה שבוע מוצלח לכולנו!!
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2012 06:41

אקורדיאון
אקורדיאון
אני בהחלט מצטרפת,נאחל לכל אחת מאיתנו מדלית זהב.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2012 16:17

toly
toly
חברות וחברים יקרים אינני יודעת מה איתכם אבל אני ממש חשתי השבוע שמישהו למעלה בוחן את יכולת ההכלה והסבלנות שלי בשילוב חוש ההישרדות וחוש החמור שלי עד תום
נפלתי השבוע למשכב בשל וירוס קיץ או יותר נכון שפעת מזגנים כפי שקוראים לזה כאשר במשך שלושה ימים חשתי שאני בגלגל ענק בין שמיים לארץ מרוב סחרחורות וחלוש'ס בשילוב מחזור עצבני יותר ממני-לא חס ושלום שזה סתם לי את התיאבון(ישתבח שמה של קיבתיsmile) אבל שתיתי הרבה מים וגם זו לטובה שמחה....
בנוסף החדשות הנפלאות בדבר הגזירות הבאות עלינו בקרוב( המדינה נעשית יותר עשירה ואזרחיה- יותר עניים- ציטוט ממי שהיה מנכ"ל משרד האוצר לשעבר בתוכנית כלכלית בלילה בטלביזיה)
כולל האיום המעיק מכיוון סוריה(שמתם לב שעל איראן פחות ופחות מדברים) ולוויה של בת צעירה של חברה ממחלת הסרטן- בקייצר באמת סוף העולם הגיע
ואז אמש לכבוד שבת ולקראת תשעה באב -האולימפיאדה בלונדון
בתור מי שאינה אוהדת את הלוקיישן ואת הבריטים הקרים ומקובעים(סליחה על ההכללה אבל יצא לי לעבוד מספר שנים עם צוותי עבודה מאנגליה ומאירופה ויש הבדל....

אני מודה אמש ממש הצדעתי למלכת אנגליה אליזבט היקרה (ראיתם איזה הופעה וכובע הצעירה הזו עטתה על עצמה לכבוד האירוע ועוד הגיעה מלווה בסוכן 007- פשוט ענק
ודוז פאווה ולצוות המפיקים והמארגנים אשר יצרו תסריטים מדהימים בזה אחר זה על כל הממלכה והשבח על המלאכה
איזו פרודקוציה מדהימה איזה טקס מדהים באיכותו המשקף את ממלכת בריטניה על כל מגוון תרבותה ורבדיה השונים ואיזה מיצג ססגוני ומופלא של שלל משלחות של ספורטאים מחוננים מכל רחבי העולם
מודה ומתוודה הורדתי דמעה עת פסעה משלחתנו המופלאה וברגעים כאלה אין יותר ישראלית ויהודיה גאה ממני ובמיוחד מצדיעה למשלחת הפארא-אולימפיק(בעלי מוגבלויות שונות) אשר תתחיל את תחרותיה עוד מספר שבועות בתום האולימפיאדה הנוכחית
ולמה אני אומרת שזו תקוותנו ונחמה גדולה
כי

1 בשל חום אוגוסט הכבד תענוג לשבת במזגן ולצפות במוכשרים הללו בכל ענפי הספורט השונים ואני מייחלת ומאחלת לשייטים שלנו ולצוות הג'ודו להביא עוד מדליות השנה.
2 הצפייה בפעילות הספורטיבית של אחרים מנטרלת ומרגיעה אותי מכל החדשות הנוראיות ששומעים בעת האחרונה
3 החבר'ה המוכשרים שהגיעו מכל קצוות עולם מהווים לי דוגמא והשראה להזיז את הטוכע'ס האישי שלי על אופני הכושר בבית(איזה חתיכים הורסים יש במשלחתנו שלא לדבר על שאר המשלחות -פשוט להתעלף מרוב סקסי smile)
אבל לפני שאני מתעלפת ומתערטלת לפני חתיך זה או אחר כדאי שאחטב גם את הפולקע'ס העסיסיים שלי ודי לחכימה ברמיזה......
3 לא תאמינו אולי אבל הריכוז בתחרויות מנטרל ממני מחשבות על אוכל
בחיי אמש היו אצלי חברים לצפות ביחד בטקס הפתיחה המרשים
ומרוב שהתרוצצתי מהמטבח לסלון לשים דברים על השולחן(הפעם בלי עוגות גלידות פיצוחים ושו"ת אני לא נגעתי בכלום חוץ צקפה קר ומים עם לימון ונענע פרי יצירתי
ובנוסף בל נשכח זה לא מתרחש מידי שנה אלא פעם ב4 שנים אז בוא נחשוב על המשחקים והתחרויות כמו יעד לאירוא אישי או משפחתי שלכבודו אנו עושים מאמץ ךהתחטב ולהיראות כמלכות הכוכבים
מה דעתכן שב-3 השבועות הקרובים של התחרויות- נהפוך לספורטאיות על אצל מירי? נתאפק נשמור נעשה בהתאם לכללי הזהב
נהפוך ליותר ממושמעות בתזונה ונגביר קצת תזוזה כל אחת בהתאם ליכולתה האישית ולאהבתה לספורט זה או אחר
אגב אני גיליתי לאחרונה את הזומבה במים- מטריף ממריץ חבל"ז
אז תחשבו על זה.......
המשך שבת נפלאה
טולי
edited by toly on 7/28/2012
edited by toly on 7/28/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אולימפיאדה- תקווה גדולה ללב ולפיגורה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!