28/07/2012 16:11
 רבקה Posts: 8411
|
ענתי, אין כמוך !!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2012 10:55
 קרולין Posts: 6651
|
ענת את מחוננת!!!! תמשיכי להתמיד ולהצליח אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2012 10:09
 ענת Posts: 3849
|
שאפתנית כתב:
אין מחיר לשליטה הזו. כל הכבוד ענת. התחשוה של גיבור הכובש אתיצרו היא תחושת גאווה שנותנת כוח להמשיך. אחרי אתמול אני בטוחה שגם הערב את שומרת בשליטה מלאה וכמובן נהנית.
אכן הערב עבר בשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2012 18:26
 שאפתנית Posts: 8392
|
אין מחיר לשליטה הזו. כל הכבוד ענת. התחשוה של גיבור הכובש אתיצרו היא תחושת גאווה שנותנת כוח להמשיך. אחרי אתמול אני בטוחה שגם הערב את שומרת בשליטה מלאה וכמובן נהנית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2012 12:38
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
ללמוד מכולם או כולן זו ברכה. השיתוף כיצד עמדת בפיתויים והזמנת רק מה שרצית, הרגשת השליטה, אין דבר יותר מוצלח מזה... לדעתי. כל הכבוד באמת. אני אמש הייתי יותר רעבה מתמיד אבל גם כש"הגזמתי" מעט אכלתי רק מהדברים שאני אוכלת בד"כ ולא הלכתי על "חטאים" גדולים כמו חס וחלילה חטיפים, פשוט קצת יותר בכמויות מן המותר. יש יום כזה אבל אני מכבדת את עצמי. מה אנחו מושלמים? אין דבר כזה. לפחות לא עפתי על דברים אסורים בתכלית האיסור לגבי... גם על כך אני טופחת לעצמי על הכתף וממשיכה בדרך. לקראת שבת שתהא כנראה לחה ודביקה אני מאחלת לכולנו שנהיה במסגרת וכל הזמן נקפיד כך כשיגיע יום השקילה נוכל להיות גאים בעצמנו שעשינו את הדבר הנכון בלי קשר לתוצאה כזו או אחרת כפי שכבר אמרנו ואנו יודעים הגוף יש לו דרכים ולו"ז משלו להראות ירידה... בקיצור חיבוק ולכולכן והצלחה לצלוח בשלום את הסופשבוע.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2012 08:57
 1103 Posts: 5022
|
ענת יקירתי את גדולה כל הכבוד זה המתכון להצלחה. שבת נפלאה בנחישות ובשליטה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2012 07:20
 הסמויה Posts: 2467
|
גאה בך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2012 07:17
|
צפוייה היום לעוד מפגש חברתי ...... אבל מתחייבת גם היום להיות בשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2012 06:16
 dany Posts: 19819
|
הידד הידד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ענת כתב:
אמא שלי בחוף ....קצת לספוג אוויר ולזמן איכות יחדיו....וכמובן לשבת על ארוחת ערב.....וזה התחיל שהיא מסתכלת בתפריט... והבחירות שלי עפי בית הספר של מירי בלי פחמימות.......רצתה פלטה מטוגנים:שאני לא אוכלת סיגרים וכו.... ובחרתי סלט יווני כמובן שהיה טעים.....ואמא שלי לקחה לחם הכי מפתה, אמרה לי:קחי לחם,ואני בכוחותי ועם השליטה אמרתי אין לחם בערב.... האמת שבעתי מהסלט עם הגבינה...וכוס מים לצידי ואחלה!!!! והאווירה על החוף ,ואיזה הכובש את יצרו  רצתה קינוח ואני עם הראש לא....איזה כיף להרגיש בשליטה שיהיה לכולנו סוף שבוע בשליטה ובהנאה נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2012 05:33
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מחוננתתתת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2012 22:43
|
אמא שלי בחוף ....קצת לספוג אוויר ולזמן איכות יחדיו....וכמובן לשבת על ארוחת ערב.....וזה התחיל שהיא מסתכלת בתפריט... והבחירות שלי עפי בית הספר של מירי בלי פחמימות.......רצתה פלטה מטוגנים:שאני לא אוכלת סיגרים וכו.... ובחרתי סלט יווני כמובן שהיה טעים.....ואמא שלי לקחה לחם הכי מפתה, אמרה לי:קחי לחם,ואני בכוחותי ועם השליטה אמרתי אין לחם בערב.... האמת שבעתי מהסלט עם הגבינה...וכוס מים לצידי ואחלה!!!! והאווירה על החוף ,ואיזה הכובש את יצרו רצתה קינוח ואני עם הראש לא....איזה כיף להרגיש בשליטה שיהיה לכולנו סוף שבוע בשליטה ובהנאה נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|