29/07/2012 07:08
 שאפתנית Posts: 8392
|
קרולין ברכות מכל הלב. איזו אישה מדהימה את, אני קוראת את הפוסטים שלך ומאחלת לך המשך הצלחה ומזל בעבודה, מזל טוב לסיום הלימודים. תהני מהביקור של אביך , תמשיכי להסתכל על החיים במשקפים הורודות זה באמת נותן לנו כוח להמשיך בחיים ולקחת הכל בפרופורציה (לצערי הרב לא כל האנשים נוהגים כך אבל לשמחתי אני עברתי את השינוי הזה). שיהיה לך שבוע מוצלח ומלא ברכה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2012 21:51
 המורה Posts: 374
|
קרולין היקרה אני רק רוצה להגיד לך שאני קוראת את תגובתך כל יום ומתחברת לכל מילה. אני נמצאת כל היום עם הילדים לכן אני עסוקה מאד. אך מוצאת את הזמן לקרוא את כתביכן. (גם עכשיו הילדים לידי ואומרים : נו אמא)... בקיצור תודה על ערכים ותובנה לחיים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2012 06:15
 dany Posts: 19819
|
קרולינה היקרה אכן לא קל שיש כל כל הרבה "סלינו על כתפינו" ואפילו אם אלו לפעמים משאות טובים ונהדרים. אז ברכות למסטר, כל הכבוד!!!!!!!!!!!! בהצלחה במעבר לדירה החדשה שתהני ממנה כל רגע ורגע. שאבא יגיע תנצלי כל יום להיות עימו אני יודעת על פי הסיפורים שלך עד כמה את קשורה אליו. וזו ברכה שעדיין את יכולה להנות ממנו. אמן עוד שנים רבות בבריאות. ובדרך להיות סבתא, אז שוב ברכות ואיחולים להמון המון מזל טוב ונחת. רק המשיכי להיות כה מקסימה ונהדרת, אשה מיוחדת. שבת שלום ונשיבוקים מכל הלב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2012 22:57
 ענת Posts: 3849
|
קרולין יקרה ואהובה, מקסים מה שכתבת ברכות על קבלת המסטר והמון הצלחה וברכות על הדירה החדשה, מאחלת לך את כל הטוב שבחיים, ומזדהה עם כל מילה שלך אוהבת ענת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2012 14:46
 דרך המלך Posts: 5707
|
של אביך... כל מילה שרשמת נכונה וחזקה... שמחה שהכרתי אותך את מהווה מודל חיקוי... אוהבת מאד ומאחלת לך את כל האושר שקיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2012 14:44
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרולין אישה יקרה הפןסט שלך כל כך מרגש כנה ומכיל הכל.... אז ברכות כפולות ומכופלות לך יקירה על המעבר לדירה.. על המסטר.... תהני מהביקור
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2012 14:36
 רייצ'ל Posts: 1323
|
WOW גדול קרולינה יקירתי, היכן להתחיל...... אז ראשית ברכות ברכות ברכות על קבלת המסטר בתחום ה- NLP. אני מאד מאד גאה בך יקירתי שסיימת בהצטיינות את בלימודים וככה תוכלי להמשיך ולהתקדם ולשלב את זה בתחומים שונים. מזל טוב לרגל המעבר לדירה החדשה מי ייתן ותדעו אושר, שמחות ובריאות. אמן ואמן. היום מירי הצליחה לגעת בליבם של עוד תלמידים כאשר סיפרה על הגעגועים להורים המדהימים שלה. יהי זיכרם ברוך. ישבתי בהרצאה כשאני בולעת כל מילה שלה ומזדהה עם המשפטים שנאמרו . נכון המשפט "כישלון זה לא אופציה" . צריך לאמץ משפט זה כמו מנטרה. אחרי הכל החיים כל כך דינמיים. צריך לנצל כל רגע שאנחנו עומדים על הרגליים בריאים ונושמים ולמען הבריאות אנו חייבים לא להישבר ולקחת הכל בפרופורציות ולהגיד לעצמנו נשמע מה מירי אומרת ונעשה... כי אין לנו דרך אחרת. דיאטה היא מלחמה יום יומים שעה שעה ואנו נגיע ליעד. מאחלת לכולנו בימים חמים אלו סופ"ש נעים ושפוי רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2012 13:58
 רבקה Posts: 8411
|
קרולינה המקסימה גם מבחוץ וגם מבפנים קוראת את תיאורך תמיד בשקיקה ונהנית מכל מילה תבורכי בכל מעשייך ופרגונייך את מאירה לנו את הדרך להצלחה נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2012 09:11
 אשירה Posts: 4292
|
קרולין יקרה, את אישה מיוחדת, אני מלאת הערכה, בורכנו בך!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2012 08:44
 נחושה Posts: 6982
|
לפתוח את הבוקר עם כזאת השראה WOW אין דרך אחרת לתאר זאת קרולין יקרה, כל מילה מונחת במקומה. כל הכבוד על שילוב לימודי המאסטר יחד עם כל הסלינו על כתפינו האחרים  אכן זאת המנטרה שיש לאמץ..."כישלון זה לא אופציה!!!" תודה על השיתוף המכונן של מיכלי, בטוחה שעוצמותייך בדרך לדפוק על דלת ביתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2012 06:31
 אקורדיאון Posts: 16381
|
קרולין יקירתי את באמת מודל לחיקוי. אכן לאמץ,להכשל זו לא אופציה וגם כשיש מכשולים בדרך ויש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2012 22:07
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין היקרה והכישרונית.....תודה רבה על המילים החמות הפירגון הגדול והאהבה אני גאה בך מאד, את כל הזמן משתבחת ומתפתחת....כל הכבוד על הישייגייך.......שיהיה לך בהצלחה במעבר הדירה, לקראת השינויים לטובה של שתינו, להיות אוטוטו סבתות....ובכלל המון נחת ובריאות ומחכה שכרגיל, תביאי את אבא לבקר בחוג.נשיקות והמון אה בה שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2012 21:55
 מיכל שרון Posts: 1318
|
צודקת קרולין, באמת הרצאה חזקה ומעוררת. תוך כדי שקראתי אותך נזכרתי במיכל של לפני 3 שנים שלמדה למועצה (רו"ח) וכל הזמן היתה לה רק מנטרה אחת: "כישלון זה לא אופציה!". ככה התנהלתי וככה האמנתי וזה היה יותר חזק מהכל - לא נכשלתי באף מבחן בדרך, לא הפסקתי לתרגל ולעבור שוב ושוב על שיעורי הבית, המגה חנונית על של הכיתה.. וזה השתלם לי ביג טיים!!! ועכשיו אני קוראת אותך ואני שואלת את עצמי איפה הדרייב הזה שהיה לי? למה לא הצלחתי לשכפל אותו לעוד כמה תחומי חיים? בכל מקרה.. בימים אלו ממש אני מנסה בכל כוחי בצורה מלאכותית להיכנס למוד הזה שוב.. להחליט ולקיים ולעשות גם בדיאטה - עלייה במשקל היא לא אופציה מבחינתי! אני ממש רוצה להתחיל להתנהל ככה ביומיום שלי, להפוך את זה לטבע שני שלי.. להיות שוב חנונית.. לספור שוב 600 קלוריות פחמימות עד שעה חמש.. מתוך מודעות ומחשבה ולא רק בדיעבד בערב תוך כדי תירוצים וליד ובערך.. (סתם דוגמא.. בכלל לא מהחיים עצמם ). ואם אני רוצה.. אז אין זו אגדה.. רק עניין של בחירה.. לילה טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2012 21:05
 קרולין Posts: 6651
|
בלב ובנשמה....ומניעה מניעה מניעה לעשות שינוי!!! אכן כן משבר .....נשבר לי, נמאס לי, כ"כ קל להגיד את זה...בכל תחומי החיים אבל....מה האלטרנטיבה? להישבר, להתייאש, להרים ידיים , לא ללכת עם הדברים עד הסוףףףף?!!! לא בבית ספרנו אנחנו מהמתמידים, נחושים, משקיעים, מאמינים בדרך, במהות שלנו , חיים במודעות, בחירה, התכווננות, ועשייה. אז גם אם לא קל, וצפיםםםםםםםם תמיד מרימים ראש ומגייסים כוחות להמשך ה ד ר ך....נכון בלימודים, נכון בזוגיות, נכון עם הילדים, בעבודה, בחברויות....וב ט ח ו ב ט ח בדיאטה!!!! כשאנחנו בדיאטה = אנחנו בעשייה=אנחנו מכבדים את עצמנו, את הדרך את המהות שלנו ואת אורח החיים ואיכות החיים שלנו  נקודה. וכמו תמיד נגעת בי כשדיברת על אבא שלך היקר ז"ל שתהיה נשמתו עדן .... וגם על אמך היקרה ז"ל שתהיה נשמתה עדן.....ולכולנו יש את ה"בטן הרכה" שלנו.... וגם אני איבדתי את אימי היקרה ז"ל בגיל מאד צעיר והיא מאד מאד חסרה לי....והזמן עובר והיא חסרה יותר...... ואבי המדהים שיזכה לחיים ארוכים, בבריאות טובה אמן אמן ואמן שחי בחו"ל....גם אני הילדה של אבא שלי .....ונגעת בי כ"F , כי הגעגועים חזקיםםםםםםם מאד...... וב"ה הוא יגיע הקיץ לארץ ונהנה ממנו כמה שיותר......אמן כן יהי רצון. מתחברת לכל מילה שלך הכל זה בראש לנו ותלוי ב"משקפיים" שבחרנו לראות דרכם את עצמנו, את הסביבה ואת העולם וכן גם בעייני משבר זה חו"ח אובדן....מקום שאין בו יותר חיים ואין בו יותר תקווה. כל השאר אפשרי, לא קל אמנם אך א פ ש ר י. וכן איפה שיש ח י י ם יש תקווה!!! והשנה לקחתי על עצמי מלא פרוייקטים, רכשנו דירה חדשה...אנחנו בעיצומו של מ ע ב ר בימים אלה....זאת התרגשות גדולה אך יחד עם זאת זה "סלינו על כתיפנו" לא קטן.... בנוסך, גאה לשתף כי סיימתי אתמול את לימודי המאסר N L P שלי והוכשרתי למנחת/מטפלת nlp בנוסך למקצוע שלי.... וכל ההגשות והעבודות "נפלו" תוך כדי ההכנות וההתארגנויות למעבר...וכן זה לא קל...אבל, התאמצתי, השתדלתי והאמנתי בעצמי בדרכי ובבחירות שלי.....ותודה לאל הגעתי ליעד אז יקרה שלי, ויקרים שלי ..... להישבר מבחינתנו זאת לא אופציה! אנחנו ב י ח ד עושים ה ש ת ד ל ו ת גדולה להצליח גם בדיאטה וגם בחיים בכלל. תודה על ה מ ס ג ר ת המדהימה שנתת לנו, על הביחד הזה שאין לו מחיר, על הכלים, תובנות, יכולות, משאבים, חזון ומטרה שנתת לכולנו זכינו בך שתהיי לנו בריאה אמן אמן ואמן ונזכה ביחד לעוד המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שנים טובות, בריאות, מאושרות ורזות אוהבת אותך, מעריכה אותך מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ושמחה וגאה להיות חלק ממשפ" מירי בלקין המורחבת שלך תמיד, קרולין)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|