26/07/2012 08:57
 נחושה Posts: 6982
|
קרנושה כתב:
להכנס הביתה עם חיוך, סיפוק, חוסן, חוזק, חום ואהבה, עם המון מרץ לעוד שבוע של עשייה, לדעת שהחיים שלנו הם כאן ועכשיו ואנחנו יכולים לשלוט ברוב הדברים בעצמנו! איזה כיף לחזור מהחוג הקדוש קודשים כי אין לנו מירי אחרת...ובמדינה כזו, ולחצים מכל עבר, חום כבד שכולם נוטפים מים, יש לנו סלט. איזה יופי?! ולא אני לא צינית. אנחנו צריכים להעריך כל יום וכל דבר.
לאף אחד לא קל. אבל אנחנו טובים ביחד, אנחנו חזקים ביחד ואנחנו נביס כל מכשול-ביחד. תזמורת שלמה ומנצחת אחת שמכוונת את המגנינה... הלכתי לישון עם שיר בלב♥ועם מירי גם♥ כשקוראים אותך בהחלט מרגישים צליל מנדולינה בלב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2012 17:42
 tutit Posts: 2431
|
קרנושה המהממת שלנו אין עלייך ,בהחלט פוסט שמפיץ מוטיבציה ואנרגיות חיוביות לכל עבר כי הביחד בהחלט חשוב ואני מנסה להכנס עכשיו יותר למרות שהימים שלי ממש עמוסים..........רק כי בנות הפורום הזה נדירות יקרות וטובות..... כיף שאת כאן ............♥ נשיקות....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2012 17:33
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
תודה על העידוד שלך אין לך מושג מה זה עושה - זה נכנס לנשמה ושם נשמר כמו יהלום גדול... עידוד אני גם מקבלת בבית אבל רק לעיתים רחוקות, אך כשזה מגיע זה מגיע בגדול. ואני כבר הכנתי את הסלט לארוחת הערב כי יש לי הערב חברה שתבוא לבקר היא יכולה לאכול מה שהיא רוצה אני מסתפקת בארוחה נטולת פחממות. העיקר באמת להאמין בעצמי ולהמשיך מה שנכון. שיהיה לכם כולם כולן ערב מההנה ובעיקר שמחה בלב. אוהבת את כולם חנה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2012 15:02
 רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה אני אוהבת את גישתך החיובית והאנרגיות שבהן את נמצאת עכשיו המשיכי כך הידד לדרכך הנכונה והבריאה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2012 14:57
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
נכון קרנושקה. אמש הייתי בחוג הראשון כשהיתה לנו הפסקת חשמל. כן אני במקום למרות ששמרתי מאד על הדיאטה. אולי בשנים אחרות ובימים אחרים הייתי מתחילה לזלול. אבל לא, לי אין דרך אחרת ואין ליי ברירה. יש לי ברירה להמשיך בדרך. הגוף ידבר בשבוע הבא ויגיב למה שאני עושה. נכון הגוף אינו מכונה, אלא יש לו דרכים משלו וזמנים משלו. עלי לכבד את זה. בערב אכלתי רק את ארוחת הבשר שלא אכלתי בצהריים והמשכתי היום במשימה כי יש לי משימה עד החגים בע"ה לרדת לפחות עוד 4-5 ק"ג אני צנועה בדרישות שלי מעצמי. העיקר שהמגמה תמשיך להיות ירידה ואני בדרך. כידוע וכבר אמרתי כאן שיש בדרך מהמורות ויש קטעים פחות קלים, אבל מי שהולך בה ויש לו מטרה מוגדרת בסוף מגיע. אני שמחה לראות את האופטמיות שלך והידיעה שהכל יסתדר זה רק עניין של זמן. באמת כמו שאמרה מירי. "לי אין אלטרנטיבה לשמירה" גם לי אין. וז מה שמוליך אותי. היום כשהייתי בעיר אחרי בדיקת דם מאד רציתי לשבת עם עוגה וקפה אבל במקום זה מיידית נסעתי הביתה ווהמשך הבוקר היה כרגיל כי ממש לא כדאי להתחיל עם האויייבים גם אם אין כאלה בבית אבל יש בכל מקום בחוץ. שיהיה סופשבוע נפלא לך אוהבת חנה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2012 14:44
 רבקה Posts: 8411
|
קרנושקה יקירתי כל מילה שלך פנינה וכולנו זכינו במנצחת הגדולה כמו שיולי גם כתבה אנחנו רוצים לבחור בטוב ביותר והכי טוב לגופינו ובעזרת כל אחת ואחת כולנו עם הבחירות המועילות והמצליחות לא נפסיק לחייך ולשיר ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2012 14:15
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה המהמממתתתתתת שלנו מסכימה עם כל מילה שלך אהובתי נשיקותתתתת ורק טוב שיהיה לך אמןןןןן לאב יו קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2012 06:45
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב חברות יקרות, מסכימה עם כל מילה שלכן. פוסטים כאלה כמו שקרנושה כותבת באמת מדרבנים ונותנים כוחות להמשיך בדרכנו הנכונה והצודקת בכל הקשור לתזונה ושמירה על בריאותנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2012 06:21
 ענת Posts: 3849
|
קרנושה יקרה אכן אין על המסגרת,שתקומי גם בבוקר עם שיר חדש בלב ואנרגיה נפלאה כזאת שיהיה לך יום קסום נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2012 05:52
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן הפורום מוסיף למרות שבהחלט לא קל למוטבציה להמשיך. הצלחה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2012 05:32
 dany Posts: 19819
|
תודה לכן יולי וקרנושה על כך שאתן בכוחכן ובאופטימיות שלכן המדביקה, מעבירות אנרגיות טובות וחיוניות. הקיץ חם ולא קל, היום ארוך ארוך................. ואז המשיכה גם בשעות ממש לא סטנדרטיות אל המטבח ואל המקרר  הצלחה לכן וגם לי אמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2012 01:02
 אשירה Posts: 4292
|
קרנושה וגם יולי, תבורכנה על הבחירות שלכן ועל השיתןף בפורום, מכל אחד אנו לומדים וסופגים, כל פוסט הוא מקור לעוד מוטיבציה ועוד דירבון ועידוד בתהליך, בהצלחה יקרות ולילה טוב,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2012 23:15
 יולי Posts: 754
|
קרנושה יקרה, אכן, התמזל מזלנו שיש לנו את החוג הכל כך טוב הזה. ממש חוג של איכות חיים. אני למשל, כבר הרבה זמן הייתי ביויו עם המשקל, קילו עלייה, קילו ירידה, מין סוג של מאבק פנימי עם עצמי בנושאים אישיים שכמובן, אין קשר בינם לבין האוכל בכלל....עד שבוע שעבר הייתה לי עלייה (ונשקלתי בערב של 2.5 קילו....נגעתי בתחתית...זו הייתה ההרגשה, אבל, באוטובוס בדרך הבייתה החלטתי: זו בחירה שלי להרגיש ככה במאבק עם עצמי בנושאים אישיים. וזו בחירה שלי להתנהל עם האוכל במערכת יחסים רגשית וסבוכה. וזו גם יכולה להיות בחירה שלי ללמוד שוב לאכול בכיף, להנות מהאוכל (הבריא) , לאכול נורמלי 3 ארוחות ביום, לשתות מספיק מיים ונוזלים ולהחליט לבחור בעצמי שוב, לא בלחצים , לא בהתכנסות לתוך האוכל...לא עוד ימי קיזוז ...(לא בבית ספרנו, מקסימום אחרי יום חג...פעם ב...) לא עוד אכילה מופרזת ...בחירה. אני בוחרת בעצמי, בדמותי הרזה יותר, בחירה לשלוט בחיי, ברגשותיי, בחירה לשלוט ולבחור באכילה נכונה ובחירה לחיות אורח חיים בריא...וכמובן בחרתי בחצי הכוס המלאה...בחירה במחשבה חיובית, בחירה לעשות דברים ולא לחכות שהם יקרו לבד....בחרתי, ואני חושבת ומרגישה שבחרתי נכון. אני מחכה כבר להגיע מחר להרצאה וגם לשקילה..אני באה ממקום של כיף וזכות גדולה לדאוג ולטפל בעצמי....יש לי זמן ...השינוי מתחיל מבפנים, ואני בחרתי, כמוך קרנושה בחרתי בסלט, ממקום של זה טעים לי ובריא, אני בישלתי היום חזה עוף עם ירקות, וגם תפו"א עם גזרים, ברוקולי וגרגרי תירס, זו מנת פחמימה לצהריים שכוללת גם ירק מבושל, כדי שיהיה טעים, ולא משעמם...כי בחרתי לאכול טעים, בריא, מגוון, אפילו בחלק מהימים חזרתי ליוגורט ולתפוח אבל לא רק כדי לראות ירידה השבוע...לא ממקום של לחץ , לא ממקום של "אני חייבת", ממקום של מודעות, ממקום של השלמה עם אורח חיים בריא, ממקום של , באמת רצון לאכול מגוון, טעים ובריא. ואני יודעת שעם הזמן אני אראה ירידה, אני יודעת שממקום כזה הק"ג פשוט נושרים בכיף בקצב שלהם וזה פשוט קורה.... זה באמת כיף שיש לנו את המסגרת הזו שתמיד אפשר לחזור לתלם גם אם שכחנו לרגע שאנחנו פה, ונראה לנו שאנחנו לא עושים כלום, אז, דווקא כן..עובדה שגם מיים באבן עושים חור, ונראה שהמשפט הזה מקבל תוקף ומשמעות כל פעם מחדש, עובדה, זה משפיע.... לילה טוב, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2012 22:43
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרנושה היפה לכי לישון עם שיר בלב כל ערב.... בהחלט לברך על הקיים על המסגרת לא קל אך אפשרי.... שום דבר לא מובן מאליו... להעריך כל יום ביומו לילה טוב אהובה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2012 22:28
 קרנושה Posts: 3420
|
להכנס הביתה עם חיוך, סיפוק, חוסן, חוזק, חום ואהבה, עם המון מרץ לעוד שבוע של עשייה, לדעת שהחיים שלנו הם כאן ועכשיו ואנחנו יכולים לשלוט ברוב הדברים בעצמנו! איזה כיף לחזור מהחוג הקדוש קודשים כי אין לנו מירי אחרת...ובמדינה כזו, ולחצים מכל עבר, חום כבד שכולם נוטפים מים, יש לנו סלט. איזה יופי?! ולא אני לא צינית. אנחנו צריכים להעריך כל יום וכל דבר. לאף אחד לא קל. אבל אנחנו טובים ביחד, אנחנו חזקים ביחד ואנחנו נביס כל מכשול-ביחד. תזמורת שלמה ומנצחת אחת שמכוונת את המגנינה... הלכתי לישון עם שיר בלב♥ועם מירי גם♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|