הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » התפוצצות

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/07/2012 09:47

דרך המלך
דרך המלך
טולי מקסימנ
כמה שצדקת וכמה טוב עשית שבחרת בדרך השופינג ולא המסעדות והמקרר וטוב שהכנת מראש סלט כי אחרת....
התחדשת לך בדברים יפים וזה מעולה
כל שנותר לי לומר לך זה כל הכבוד!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
24/07/2012 08:30

אשירה
אשירה
טולי מקסימה,
אני כל כך נהנית לקרוא את דברייך.
מברכת אותך על הבחירות שעשית, הרווחת מכל הכיוונים,
תמשיכי להצליח ולצ'פר אותנו בסיפורים,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
24/07/2012 06:08

אקורדיאון
אקורדיאון
כל הזמן להתמקד בחצי הכוס המלאה.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/07/2012 05:49

dany
dany
מחוננתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתApplause

toly כתב:
למרות אי השינה בלילה ועבודה על המחשב עד דמדומי הבוקר רק בשעה שש נרדמתי וב830 כבר צלצל לי הנייד לשיחה חשובה הייתי במצב רוח טוב ונינוח ובהמשך לחצי הכוס המלאה ארוחת הבוקר הייתה על פי הכללים וטעימה כאנרגיה לקראת יום עמוס מטלות והתרוצציות
ואז בשעת הצהרים הכל התהפך כתוצאה משיחת טלפון שפשוט גרמה לעורק הצידי של רקתי הימנית לרטוט בעצבנות יתרה
או כםי שאני מכנה זאת: "הוריד המרוקאי שלי התנפח"
ממש הפכתי לאדומה בפנים וחשתי שעוד רגע אני צורחת על כל העולם ואשתו וכלבבת
הנה אני עושה מעשה של רצון טוב כלפי מישהיא ומתוך טוב ליבי וחוטפת תסלחו לי יריקה בפרצוף והגברת החצופה שבגינה התרתחתי חושבת עוד שכל העולם צריך להסדר ולהתאים עצמו ללו"ז שלה
הודעתי לה בצורה אסרטיבית מה שהודעתי אבל מה זה חשתי מתפוצצת בקירבי עוד רגע קט
אבל במקום לרוץ למקרר כהרגלי בשעת לחץ אמיתי עצבים ומצוקה
לא תאמינו- הוצאתי בקבוק מים קרים לשתות(באמת חשתי שלחץ הדם שלי ברמות היסטריות)
עשיתי מקלחת צוננים ונסעתי לי לדיזינגוף סנטר להוציא את הנרבים על הבגדים-שופינג
בכניסה היה תור ארוך בעמדת הבידוק ומספר נערות קיטרו על משך זמן הבדיקה ולמה השומר בודק כל אחד ואחת
הסתובבתי לכיוון אחת הטינאג'יריות ויריתי לעברה: "את מעדיפה חמודה שנתפוצץ עם מחבל בפנים? תני לו בשקט לעשות את עבודתו"
כנראה שטון הבריטון עם המבט הפריזאי שלי עשה את שלו-כולם נרגעו והמתינו בשקט
אני מיהרתי לכיוון אחת מחנויות השיק האהובות עלי בסנטר ויצאתי תוך מספר דקות עם שמלה כחולה מקסימה(תצוגת אופנה ביום ד')
השלמתי את המראה עם זוג סנדלים כחולות וזולות שהיו במבצע אצל החנות השכנה זוג עגילים במחיר מצחיק להשלמת הסטיילינג
והרוגע שב ללחיי = הרןג' קצת ירד ומצב רוחי השתפר פלאים
שעה אחת של אתנחתא במיזוג מבלי לזגזג בשום בית קפה וללא אייס קפה
המים נגמרו עד שהגעתי לביתי ואז בנחת התיישבתי לצלחת הסלט הצבעונית שהוכנה עוד בבוקר בתוספת נתחי סלומון והחיים נראו הרבה יותר מחוייכים
כי באמת ובתמים הכל מתפוצץ עלי בעת האחרונה ולמען מניעת התפוצצות תרתי משמע אני מעדיפה להשקיע בבגדים יפים אשר מטשטשים את התפוחים והאגסים...
ולהשקיע פחות באוכל (יש אנשים בארץ ובמדינות פחות מפותחות אשר זקוקים למוצרים הללו יותר מאשר גופי)
אז היום התנהגתי בשליטה עם האוכל וזאת באמת הנחמה שלי להיום וחצי הכוס המלאה
ומחר יום חדש וטוב יותר
שיהיה לכולנו שבוע רגוע נינוח ובשליטה
טוליו
0 קישור קבוע (Permalink)
23/07/2012 21:32

אייריס
אייריס
טולי חמודה כל הכבוד ופוסט מגניב ומחכים. טוב עשית שתיעלת את כל האנרגייה לשופינג ויצאת בחיוך ובהרגשה טובה. המשך הצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/07/2012 21:08

toly
toly
למרות אי השינה בלילה ועבודה על המחשב עד דמדומי הבוקר רק בשעה שש נרדמתי וב830 כבר צלצל לי הנייד לשיחה חשובה הייתי במצב רוח טוב ונינוח ובהמשך לחצי הכוס המלאה ארוחת הבוקר הייתה על פי הכללים וטעימה כאנרגיה לקראת יום עמוס מטלות והתרוצציות
ואז בשעת הצהרים הכל התהפך כתוצאה משיחת טלפון שפשוט גרמה לעורק הצידי של רקתי הימנית לרטוט בעצבנות יתרה
או כםי שאני מכנה זאת: "הוריד המרוקאי שלי התנפח"
ממש הפכתי לאדומה בפנים וחשתי שעוד רגע אני צורחת על כל העולם ואשתו וכלבבת
הנה אני עושה מעשה של רצון טוב כלפי מישהיא ומתוך טוב ליבי וחוטפת תסלחו לי יריקה בפרצוף והגברת החצופה שבגינה התרתחתי חושבת עוד שכל העולם צריך להסדר ולהתאים עצמו ללו"ז שלה
הודעתי לה בצורה אסרטיבית מה שהודעתי אבל מה זה חשתי מתפוצצת בקירבי עוד רגע קט
אבל במקום לרוץ למקרר כהרגלי בשעת לחץ אמיתי עצבים ומצוקה
לא תאמינו- הוצאתי בקבוק מים קרים לשתות(באמת חשתי שלחץ הדם שלי ברמות היסטריות)
עשיתי מקלחת צוננים ונסעתי לי לדיזינגוף סנטר להוציא את הנרבים על הבגדים-שופינג
בכניסה היה תור ארוך בעמדת הבידוק ומספר נערות קיטרו על משך זמן הבדיקה ולמה השומר בודק כל אחד ואחת
הסתובבתי לכיוון אחת הטינאג'יריות ויריתי לעברה: "את מעדיפה חמודה שנתפוצץ עם מחבל בפנים? תני לו בשקט לעשות את עבודתו"
כנראה שטון הבריטון עם המבט הפריזאי שלי עשה את שלו-כולם נרגעו והמתינו בשקט
אני מיהרתי לכיוון אחת מחנויות השיק האהובות עלי בסנטר ויצאתי תוך מספר דקות עם שמלה כחולה מקסימה(תצוגת אופנה ביום ד')
השלמתי את המראה עם זוג סנדלים כחולות וזולות שהיו במבצע אצל החנות השכנה זוג עגילים במחיר מצחיק להשלמת הסטיילינג
והרוגע שב ללחיי = הרןג' קצת ירד ומצב רוחי השתפר פלאים
שעה אחת של אתנחתא במיזוג מבלי לזגזג בשום בית קפה וללא אייס קפה
המים נגמרו עד שהגעתי לביתי ואז בנחת התיישבתי לצלחת הסלט הצבעונית שהוכנה עוד בבוקר בתוספת נתחי סלומון והחיים נראו הרבה יותר מחוייכים
כי באמת ובתמים הכל מתפוצץ עלי בעת האחרונה ולמען מניעת התפוצצות תרתי משמע אני מעדיפה להשקיע בבגדים יפים אשר מטשטשים את התפוחים והאגסים...
ולהשקיע פחות באוכל (יש אנשים בארץ ובמדינות פחות מפותחות אשר זקוקים למוצרים הללו יותר מאשר גופי)
אז היום התנהגתי בשליטה עם האוכל וזאת באמת הנחמה שלי להיום וחצי הכוס המלאה
ומחר יום חדש וטוב יותר
שיהיה לכולנו שבוע רגוע נינוח ובשליטה
טוליו
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!