24/07/2012 13:13
 Hotchick Posts: 40
|
כל הכבוד מירי שחזרת לצעוד במשרה מלאה! כל הכבוד למי שצועד בחום הזה! אפילו אני, הצועדת כבר 30 שנים, מתפתה לוותר לעצמי פה ושם. אבל מיד חוזרת לעצמי ולמרות הכאב בברך הזו וההתכווצות בכתף ההיא, הנוקשות בצוואר, הרגליים שכל אחת שוקלת 100 קילו והזיעה, אלוהים, הזיעה, סוחבת את הגווייה במורד המדרגות והחוצה, לטיילת. גיליתי שהשכם השכם בבוקר, כמאמר השיר, עוד יש רוח נעימה וצל רחום. ותמיד אני משתוממת מחדש למראה כל הקשישים, הצעירים וכל מה שביניהם הממלאים את הטיילת והחוף עוד לפניי, מתפקעים ממרץ , שוחים, רצים, צועדים. ואני שואלת, מה, אין להם חיים? סתאאאם... בצחוק. אחרי שעה של הליכה אני מרגישה צעירה כמו כל החטיארים האחרים ומודה לאל שהכרחתי את עצמי לצאת. להתראות על המסלול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2012 05:45
 dany Posts: 19819
|
אשה אמיצה ונחושה 
miribelkin כתב:
חייבת להוסיף......חזרתי לצעוד כמו לפני שבועיים שוב 5 פעמים בשבוע....מקטרת וצועדת, אין ברירה, אחרת מתפזרים. ואם אני יכולה כולכם יכולים.....תודה רבה על הפירגון והשיתוף להתראות במעמד השקילה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/07/2012 23:16
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חייבת להוסיף......חזרתי לצעוד כמו לפני שבועיים שוב 5 פעמים בשבוע....מקטרת וצועדת, אין ברירה, אחרת מתפזרים. ואם אני יכולה כולכם יכולים.....תודה רבה על הפירגון והשיתוף להתראות במעמד השקילה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/07/2012 12:07
 סיסי 17 Posts: 618
|
אוהבת אותך מירי יקרה שמחה שאת איתנו בקיץ בחורף בסתיו ובאביב אין כמוך מודל חיקוי ... בכל הרבדים שלך תמיד סיסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2012 18:24
 dany Posts: 19819
|
אכן החום בלתי נסבל, היום היתה הקלה אפילו הוצאתי את אפי מהבית............חחחחחחחחחחחח ואין לנו ברירה אלא להמשיך לנסות, להשתדל, להתאמץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2012 14:17
 רבקה Posts: 8411
|
מירי יקירתי לך יש מזל להשתייך לקבוצות התמיכה ואנו זכינו ובגדול להיות חניכייך וחלשאוב ממך את הטוב שמוקרן ממך אוהבת אכן יש לנו משימה גדולה לעבור את הקיץ בשלום ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2012 09:47
 דרך המלך Posts: 5707
|
מירוש יקרה חם חם וגם אני צמודה למזגן ולמים.. חייבת לומר שבקיץ חם לי וקשה לי מאד לעשות דיאטה. . מחכה כבר לסתיו.... שיהיה שבוע מקסים ונתראה ביום שני... נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2012 00:31
 חיה'לה Posts: 885
|
תודה מירי על כל העידוד והתמיכה!! אתך לאורך כל הדרך... אוהבת, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2012 11:54
 רייצל Posts: 339
|
אכן הימים חמים מאד יש מחקרים שאומרים שהשנה מאד מאד חמה עקב התחממות כדור הארץ אנחנו מרגישים זאת היטב. כמה טוב שאנו נמצאים במסגרת עם המורה מספר 1 בארץ אין כמוך מירי בלקין היקרה את מודל חיקוי לכולנו אוהבת ומעריכה מאד רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2012 06:06
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מצטרפת לכל מילה ומודה שבשבעיים האחרונים ממש קשה עלי הדיאטה ודווקא בימים כאלה אכן מברכת על המסגרת. שבת נפלאה ובשליטה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2012 23:48
 קרנושה Posts: 3420
|
איזה מזל עלייך אהובה שלי! אין על ההשתיכות לבית הספר שלך..רק דברים טובים מתממשים בעצם היותנו שייכים לך. מדבקה של כל טוב את.. שתהיה שבת נפלאה, רגועה, עם המון מים וחיוך♥נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2012 21:25
 קרולין Posts: 6651
|
מירי יקירתי! אכןןןן חםםם ולח מאד ואי אפשר בלי מזגן שכולנו נעבור את הקיץ בשלום שבת נהדרת לך ולכל המשפחה אוהבת המון קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2012 19:04
 אייריס Posts: 3744
|
מירוש אהובה חם ביותר השנה. פשוט בלתי נסבל ואני צמודה למזגן. האמת שאני מצדיעה לך שאת מצליחה לצעוד ושומרת באדיקות את כללי הברזל. אני מנסה לאמץ מחדש כל פעם ולעיתים נשברת
אבל אני פה ולא אוותר לעצמי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2012 17:59
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
הקיץ חם לי במיוחד...... אריה אומר שכל שנה אני אומרת את זה.... מודה שקשה יותר לצעוד, במקום 6 פעמים בשבוע בקושי מצליחה לגרד 4 פעמים.....ולא מפסיקה לשתות מים....מרגישה כמו מימייה..... כל יום מברכת את מזלי הטוב להשתייך לקבוצות התמיכה המדהימות שלי.... ומבינה כמה ברי מזל אנחנו.....בקיץ זה בזכות המסגרת, המודעות, והטיפים. לא מכניסה בשום אופן אוייבים הבייתה.וזה כמובן כולל את פירות הקיץ המפתים. מקפידה לא לגעת בפחמימות אחרי 5......קובעת את היציאות שלנו, למקומות שיש אפשרות לאכול חלבונים וירקות.ומשמשת לחברותי מודל חיקוי בתהליך ההרזיה. הזמן טס,ועוד מעט יגיעו ימי הסתיו החגים וההקלה מעומס החם........ נשתדל להגיע לשם לפחות בלי עלייה במשקל, ומי שמצליח לרדת....... הרי הוא מחונן......חיוך, תקוה והמון אהבה. מחכה לכם במעמד השקילה שתהיה שבת נפלאה ובשליטה איתכם לאורך כל הדרך. מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|