הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שינוי בחיים - שינוי בחשיבה - שינה בגישה...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/07/2012 21:21

אייריס
אייריס
רק שמחות
0 קישור קבוע (Permalink)
23/07/2012 16:13

רבקה
רבקה
שיהיו לנו רק שמחות
ושנחגוג אותן בחיוכים ובבריאות
0 קישור קבוע (Permalink)
23/07/2012 08:59

dany
dany
אמן!!!!!!!!!!!!
ואצלך אהובתי עוד יומיים.

אקורדיאון כתב:
ושרק נחגוג.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/07/2012 08:28

אקורדיאון
אקורדיאון
ושרק נחגוג.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/07/2012 06:07

dany
dany
חנה יקרה תודות
אוגוסט אצלי מלא מלא אירועים, יום נישואים(44) יום הולדת (62) יום הולדת של אמא(80) אך תגלו הס מלהזכיר ובת שניה ואהובה שחוגגת במרחקים יום הולדת 40 , כך שיש אלף סיבות לעשות שינוי ולהקל קצת בעומס............. הלוואיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

חיוך מהלב כתב:
דני היקרה, הפירגון שלך זה משהו מיוחד במינו. טוב, אישה מיוחדת יש לה כתיבה מיוחדת. מה הפלא? שרק יהיה לכולנו שבוע נפלא ובשורות טובות.. נכון, אנו מתקרבים לסוף יולי, ויש לי מטרה להגיע קלה יותר לאוגוסט. למה? כי הבן הצעיר שלנו חוזר מ-8 חודשים בדרום אמריקה ואני רוצה להפתיעו. חוץ מזה אחרי אוגוסט מגיע ספטמבר והחגים יגיעו בע"ה עלינו לטובה. ולקראת החג כפי שמירי ממריצה אותנו בטח ובטח שיש לי מטרה.... ואני חדורת מוטיבציה... מקווה שגם אתן
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2012 19:36

חיוך מהלב
חיוך מהלב
דני היקרה, הפירגון שלך זה משהו מיוחד במינו. טוב, אישה מיוחדת יש לה כתיבה מיוחדת. מה הפלא? שרק יהיה לכולנו שבוע נפלא ובשורות טובות.. נכון, אנו מתקרבים לסוף יולי, ויש לי מטרה להגיע קלה יותר לאוגוסט. למה? כי הבן הצעיר שלנו חוזר מ-8 חודשים בדרום אמריקה ואני רוצה להפתיעו. חוץ מזה אחרי אוגוסט מגיע ספטמבר והחגים יגיעו בע"ה עלינו לטובה. ולקראת החג כפי שמירי ממריצה אותנו בטח ובטח שיש לי מטרה.... ואני חדורת מוטיבציה... מקווה שגם אתן

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2012 18:20

dany
dany
גם אני עם מים והמתוקים כבר ממש לא טעימים לי.
וחיוך מקסימה כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2012 16:30

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אני לא זוכרת מתי קניתי לי דיאט ספרייט או קולה. המים מולכים אצלי ב-TOP. רק כשמגיעים אורחים אני קונה משקאות מוגזים או אחרים שאינם מים. גם נכדותי רגילות מגיל ינקות לשתות מים ומים בלבד. אפילו לא עולה בדעת הוריהם להביא לבית משקאות אחרים. רק מים. קיצוורו של דבר, מי שנגמל מגיע לו "כל הכבוד".
אבל רציתי לספר לכם על היום. היום היתה לי פגישה עסקית חשובה במקס ברנר. שם השוקולד הוא המולך. בתחילה מאד מאד רציתי לאכול את עוגת הגבינה שלהם "עוגת הדגל" וכבר חשבתי על מה עלי לוותר אחרי דבר כזה. מותר יום אחד לחגוג נכון? כבר עשיתי בראש חישובים על מה עלי לוותר אחר כך. אבל במחשבה שניה יותר שפויה. אמרתי לעצמי למה לעורר ת המתים? הכוונה את המתוקים בפה? הסתפקתי בשיתוף פעולה עם מי שנפגשתי איתו בא. בוקר שאמנם חרגה מהארוחות הרגילות שלי בבוקר אבל בהחלט לא נורא עברתי את הצהריים בכיף, המון המון מים ורק בערב אוכל מנת בשר עם ירקות וסלט גדול. אני שלמה עם ההחלטה, לא הרגשתי מקופחת ואני מודה לאל שעוזר לי להשאר במסגרת ולעשות כמיטב יכולתי כל יום... כל יום אני בוחרת.
כבר כתבתי כאן ואני חוזרת על מנת שאשנן לעצמי שוב ושוב. אני מקווה לתת לעצמי מתנת יום הולדת בדצמבר, ירידה נוספת במשקל שתביא אותי ליעד שסימנתי לעצמי. מטרות מטרות... ולשם כך אני עושה את כלמה שאני יכולה לעזור לעצמי. כי אם אין אני לי מי לי??? שיהיה לכולנו שבוע של ירידות שבוע של אושר ושמחה והכי חשוב בריאות ושמחה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2012 14:53

רבקה
רבקה
שנים הייתי מכורה לדיאט קולה ובכמויות
מירי לימדה ואני הפנמתי
ומאז כ- 8 שנים שאני רק עם מים מים והרבה מים
אפי'לה רואים ומרגישים עליך את השינוי העצום
המשך הצלחה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2012 09:39

דרך המלך
דרך המלך
אפי כמוני כמוך...
גם אני שנים רק מים ותמי 4חוגג אצלי בבית...
השבוע בגלל וירוס קטלני בבטן שתיתי קולה ואני חייבת לציין שהיה לי מגעיל מאד...
עגלת הסופר שלי גם ללא משקאות אלא אם כן אני מארחת....
שבוע קסום לך ולכולם
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2012 09:13

עספורית
עספורית
שתדענה לכן בנות שאני גם לא יכולתי לשתות מים וברגע שלקחתי החלטה שאני עושה שינוי ויהי מה, חשבתי על פתרון יצירתי לאיך אוכל לשתות יותר ולהתרגל רק למים...ולבסוף קניתי בר מים של מי עדן וזה עבד! בהתחלה עוד הייתי שותה משקאות דיאט למיניהם אבל עם הזמן שמתי לב שאני בכלל לא צריכה אותם ושותה רק מים!! לפעמים אני מגוונת בסודה...אבל רוב הזמן לגמרי מים smile)
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2012 06:11

אקורדיאון
אקורדיאון
האמת שאני אפילו לא רואה אותם וכיום גם אם אני רוצה לא טעים לי.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/07/2012 21:48

toly
toly
כל הכבוד לך מלכת המים והמתמידות
מי שעדין לא יודע ומקווה שזה בסדר מבחינתך שאני מציינת אפי היקרה שלנו נמצאת עם מירי הרבה מאוד שנים ומתמידה מידי שבוע כמו תלמידת כחתה א' פשוט להעריץ להעתיק ממנה ולהפנים
מעריצה את חשיבתך ושינוייך יקירתי
במקרה האישי שלי אני מכורה באופן חיובי מאוד למים ותמיד בקבוק מים מינרלים עימי
שבוע נפלא וחיבוק ממני
טולי

EFF כתב:
היום הסתובבתי בסופר ונדהמתי לראות כמה משקאות מוגזים (בעיקר דווקא משקאות דיאט) גודשים את עגלות הקנייה של כולם..אצלי נאדה - שום משקה מעבר למה שתמי 4 היקר מספק לי....לא הייתי מאמינה על עצמי שאני אחשוב כך...אני "חוגגת" כבר שנה למעבר למים - וזה אכן כייף...כבר סיפרתי לכם שכל "שלוק" היה גורם לי בחילה - אבל בעזרת מירי שכנעתי את עצמי - ממש הכרחתי - וזהו אני מעבר לכל זה - שותה מים בכייף...
0 קישור קבוע (Permalink)
21/07/2012 19:40

מיכל שרון
מיכל שרון
לא מסוגלת לתאר לי כמה זה קשה לעשות כזה סוויץ׳.. אני מילדות רק עם מים, אף פעם לא אהבתי מוגז וככה עד היום. מים בשבילי זה הכל.
כל הכבוד אפי שהחלטת לשנות והתמדת ועשית שינוי כזה מבורך בחיים.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/07/2012 19:32

אייריס
אייריס
אפי כל הכבוד. יישר כוח. אין כמו מים ותמי 4 שגם אצלי חוגג.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2012 21:27

קרולין
קרולין
אפי יקירתי!
גאה בך על המעבר למיםsmile זה שינוי מאד מבורך וחשוב ביותרsmile
וכן בעגלות הסופר גם אני רואה דבריםםםםם שאין מצב שיכנסו אלי הביתה....
שבת שלום ומבורך לך ולכל באי הפורום הנפלא שלנוsmile
נשיבוקים
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2012 17:31

1103
1103
EFF כתב:
היום הסתובבתי בסופר ונדהמתי לראות כמה משקאות מוגזים (בעיקר דווקא משקאות דיאט) גודשים את עגלות הקנייה של כולם..אצלי נאדה - שום משקה מעבר למה שתמי 4 היקר מספק לי....לא הייתי מאמינה על עצמי שאני אחשוב כך...אני "חוגגת" כבר שנה למעבר למים - וזה אכן כייף...כבר סיפרתי לכם שכל "שלוק" היה גורם לי בחילה - אבל בעזרת מירי שכנעתי את עצמי - ממש הכרחתי - וזהו אני מעבר לכל זה - שותה מים בכייף...

אפי יקירתי
גם בביתינו אין מזה זמן רב משקאות דאייט ,אנחנו רק מים מים בששון ותה צמחים לרוויה.
כאשר מגיעים אורחים,יש בקבוק של דאייט כל שהוא ותמיד מוגש לשולחן קנקן מים עם קרח,לימון ונענע
שבת נעימה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2012 16:17

EFF
EFF
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שינוי בחיים - שינוי בחשיבה - שינה בגישה...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!