19/07/2012 23:18
 קרנושה Posts: 3420
|
קרולינה היפה..אין שבוע שלא מסכמת ברוח לב ובפרגון גדול..לוקחת לכולנו את מה שהלב מרגיש למירי שלנו האחת והיחידה. ראויה לכל מילה שנכתבת עליה ואת אהובה, את כל כולך קסומה במילותייך♥באהבתך♥אוהבת אותך♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2012 23:02
 אייריס Posts: 3744
|
נינוש מצטרפת אלייך ומסכימה שיש לנו אחלה דוברת יפה ומסכמת נפלא. לילה טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2012 15:16
 נינוש Posts: 1442
|
קרולין יקרה, אני תמיד אומרת שאת גנבת לי את המילים מסתבר שאת מדברת מהגרון של כולנו אישית אני כאן ממנה אותך למוסכמת השבועית יישר כוח קרולין היקרה והיפה שבת שלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2012 09:43
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב קרולין ולכולם. אחלה סיכום להרצאה מעלפת כרגיל. מסכימה עם הכל ואכן צריך לעשות אין קיצורי דרך. יום נפלא לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2012 05:54
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ושוב אין כמו הסיכום השבועי קרוליין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2012 05:36
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרולין המקסימה אני פשוט מחכה לפוסט שלך שמסכם לנו את השבוע. מתחברת לכל מילה ומילה אין הוקוס פוקוס נעשה נצליח...לא נעשה לא נצליח.... ושהכל נעשה בהומור זה מפתח הקסם שיהיה לך סופש מדהים ושוב אם את צריכה משהו וחסר לך אני כאן בשבילך(בדירה)...אוהבת המונים סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2012 01:23
 EFF Posts: 6409
|
איזה סיכום שבועי נהדר..מה שנותר הוא להצטרף לדברייך..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2012 20:29
 קרולין Posts: 6651
|
מכל רגע ומכל מילה הסיפורים על הסופ"ש בירושלים כייפים ומלמדים המון....וכן, כל הזמן לומדיםםםםם הצחקת אותי כהוגן היום..... בהרצאות שלך יש הכל מהכל: הומור, שנינות, חוכמה, כנות, פתיחות, רגישות, חן, זרימה, והכל בגובה העיניים, עם סיפורים מ ה ח י י ם שאין דברים כאלה, והכל בסוףףףףףף נוגע גם בדיאטה וגם בחיים בכלל זכינו בך    וכן, כדי להצליח בדיאטה צריכים להיות אנשים עם הומור עצמי, בלי אגו בשמיים, בגובה העיניים, עם מודעות, עם רצון ללמוד, לצמוח, לשנות,לסמן מ ט ר ה ריאלית, אפשרית ולהיות נחושים/ממוקדים לעברה!!! וכן...את צודקת רק ככה מ צ ל י ח י ם בדיאטה בלי תירוציםםםםםם/התנגדויותתתתת - יש ת ו צ או ת בדיאטה ובכל תחומי החיים ואיתך, יקרה שלי, דיאטה הפכה לאורח חיים, לאפשרית, לחלק מהחיים שלנו: 3 ארוחות ביום מים, מים בששון ובלי פחמימות מ- 17.00 כמה גאוני וכמה זה פשוט עובד תודה לך על כל הדאגה והאהבה שלך לכולנו אין לך מתחרים פשוט אין אוהבת ומעריכה מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד, שלך, קרולין בנות אינטרנט יקרות, מחכה לכן ה ר צ א ה מדהימההההההההההההההההההה כמו תמיד, יש למה לצפות ת ה נ ו  אוהבת קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|