הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שאלונת לגבי רעב בערב

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/07/2012 23:32

קרנושה
קרנושה
קחי קולורבי תחתכי אותו לרוחבו ומעל כל פרוסה כזו שימי קצת קוטג' או כל גבינה מענינת אחרת-
רשמתי בפוסט אחר את השוס שאכלתי הערב-קוטג' תנובה עם זעתר. סוף הדרך. טעים ומשביע.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/07/2012 09:59

אייריס
אייריס
אלבינה בהצלחה רבה בתהליך. פשוט להפנים ולאט לאט את תתרגלי ותראי שיש הרבה אפשרויות.
יום נהדר ובשליטה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/07/2012 05:57

אקורדיאון
אקורדיאון
נילי למעשה אמרה הכל וחשוב לארגן אוכל מבושל מבעוד מועד ואז כשנכנסים הביתה נותר לחמם.
בנוסף אם האעב תוקף עד שהאוכל מתחממם לכרסם גזר או פלפל.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2012 10:24

1103
1103
אלבינה יקירתי
לאכול לפי התפריט בפרט בהתחלת התהליך זה מצוין.בואי אתן לך עוד רעיון לארוחת בוקר שמירי אוכלת וכולנו אימצנו אותה,
טעימה מזינה ומשביעה.תפוח עץ קצוץ לקוביות,2 כפות קווקר,יוגורט אקטיביה 3% ממתיק {לא חובה} וקינמון.לערבב הכל,
בלווית ספל קפה ליד והחיים יפים.
אם באמת תאכלי ארוחת ערב טובה כגון סלט ביצה וקוטג",טונה וקוט"|ביצה אפשר פשטידה בלי פחממות או סלט ועוף או דג,שעועית ירוקה מבושלת ועוד,
תה צמחים ליד לפי טעמך ואם עודיין תרגישי רעב בשעות הערב המאוחרות,את יכולה לאכול עוד אקטיביה,פלפל עם גבינה עו מיליו אחר.
אסור בשום אופן להיות רעבים,חייבים לאכול טעים ומגווון.
יום נפלא
ניליsmile

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2012 10:05

Albina
Albina
תודה על הברכות, ארוחת בוקר אכלתי לפי התפריט. ראיתי בהרצאת המבוא שאם רעבים אפשר לאכול מעדן דיאט, אבל מההכירות שלי עם עצמי, זה לא היה מדגדג לי ולכן העדפתי לאכול את הפלפל הקוטג' והפתית. אני יודעת שיש מה לאכול בערב, העניין הוא שכבר אכלתי את ארוחת הערב, כך שכל דבר מעבר לזה למעשה מהווה תוספת קלורית..וזה מה שהדאיג אותי למעשה.
בעצם מה שאת אומרת זה שלמרות ארוחת הערב אם רעבים אחרי אפשר לאכול פלפל? אז לא להרגיש רע עם זה?
תודה!

1103 כתב:
אלבינה
ראשית ברכות והצלחה רבה בתהליך ההרזיה.
פרוסה אחת של לחם ומעט חומוס,שוק אחד וירקות זה מעט מדי ולא משביע להרבה זמן.
הפתית שאכלת בערב הוא לא זה שיפיל אותך.
אם תנהגי לפי הכללים לא תרגישי רעב.הכללים הם:שלוש ארוחות טובות ביום בין הארוחות רק מים ותה צמחים כמובן עד-שלוש
ספלי קפה.חובה לכלול במשך היום עד השעה חמש 600 קל" של פחממות הכוללים לחם,בטטה אורז,ת"אדמה פירות ועוד
שתיה של8-10כוסות מים ואם בשעות המאוחרות של הערב תרגישי רעב {לאחר שאכלת ארוחהת ערב טובה},את יכולה
לאכול פלפל אדום מחולק לרבעים שבכל רבע את יכולה למלא חלבון אחר כגון גבינה לבנה קוטג" או צפתית,טונה,או ביצה קשה
אם זה יהיה סדר יומך בנושא האוכל לעולם לא תרגישי דקה של רעב.
במידה ואת רשומה לדיאטה באינטרנט כדאי לך לחזור ולהקשיב להרצאת המבוא
נילי
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2012 09:58

1103
1103
אלבינה
אגב לא צינת בפוסט מה אכלת לארוחת הבוקר?אסור לדלג עליה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2012 09:56

1103
1103
אלבינה
ראשית ברכות והצלחה רבה בתהליך ההרזיה.
פרוסה אחת של לחם ומעט חומוס,שוק אחד וירקות זה מעט מדי ולא משביע להרבה זמן.
הפתית שאכלת בערב הוא לא זה שיפיל אותך.
אם תנהגי לפי הכללים לא תרגישי רעב.הכללים הם:שלוש ארוחות טובות ביום בין הארוחות רק מים ותה צמחים כמובן עד-שלוש
ספלי קפה.חובה לכלול במשך היום עד השעה חמש 600 קל" של פחממות הכוללים לחם,בטטה אורז,ת"אדמה פירות ועוד
שתיה של8-10כוסות מים ואם בשעות המאוחרות של הערב תרגישי רעב {לאחר שאכלת ארוחהת ערב טובה},את יכולה
לאכול פלפל אדום מחולק לרבעים שבכל רבע את יכולה למלא חלבון אחר כגון גבינה לבנה קוטג" או צפתית,טונה,או ביצה קשה
אם זה יהיה סדר יומך בנושא האוכל לעולם לא תרגישי דקה של רעב.
במידה ואת רשומה לדיאטה באינטרנט כדאי לך לחזור ולהקשיב להרצאת המבוא
נילי

--
וסרהולץ
+1 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2012 09:50

קרולין
קרולין
אלבינה יקרה!
יש ככ הרבה מה כן לאכול בערב!!!
חזה עוף טונה דגים קרפצ׳יו ביצים גבינות פשטידות בלי קמח שקשוקה חביתת ירק מלא מתכונים נפלאים תמצאי בפורום מתכונים צריך רק לרצות והחיים יפיםsmile
וכמובןןןןן הפלפל האדום הכוכב שלנו בקיצור לא חסר מה לאכולsmile
בהצלחהההההה
קרולין
+1 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2012 08:58

Albina
Albina
הי בנות,
התחלתי השבוע את התוכנית, המקרר מלא כל טוב ואני מאוד מנסה להקפיד על התפריט (או לפחות לשלב את תחליפי המזון במקום מה שאין בבית..)
אבל אתמול קמתי ממש מוקדם יחסית, הייתי ערה מ7 בבוקר ועד סביבות 1:30 והגוף שלי התחיל לצעוק עלי.
בצהריים לא היה לי זמן להכין אורז אז אכלתי פרוסת לחם במקום עם ממרח דק של חומוס ושוק אחת של עוף וירקות, חשבתי שזה לא ממש מספיק אבל לא ייחסתי לזה חשיבות.
בסביבות 21:30 אכלתי את ארוחת הערב של התפריט ובערך חצי שעה אחר כך התחילו לי להתכווצויות רעב בבטן.. אחרי כשעה נכנעתי לקחתי חצי פלפל, 2 כפות קוטג', פתית אחד (אני יודעת שאסור..) ותה.
זה באמת עזר והבטן נרגעה קצת.
אני לא מרגישה טוב עם זה שאכלתי פחמימות אחרי חמש אבל מה עושים כשעדיין רעבים בערב?!
מה אתן עושות?
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שאלונת לגבי רעב בערב

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!