הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עוד התחלה חדשה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
18/07/2012 13:34

לייסי
לייסי
דים יקרה,
ברוכה המצטרפת לתכנית ולפורום!
זכרי - אין דבר העומד בפני הרצון! smile
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2012 11:26

חיוך מהלב
חיוך מהלב
למתחילה, מאחלת לך הצלחה. באמת לי למשל לקח זמן רב להפנים את החומר אבל היום אני מריגשה בטוחה בדרך ועושה אותה בכיף. מאחלת לך שגם את תרגישי כך בקרוב מאד.
אתמול לקחתי כמה דברים מהרצאתה של מירי היקרה. "האם אני צריכה אוייבים בבית?? יש מספיק כאלה בחוץ. והנה סופשבוע ארוך ופיתויים לרוב - למרות כל אלה מירי החזיקה מעמד ולא עלתה במשקל. ברור שזו הדרך היחידה להתמודד עם מצבים שאינם פשוטים כלל ועיקר. אז זהו חברים וחברות, עברתי כבר שבועיים שבכל שבוע היתה לי חתונה. היום יש עוד חתונה - אחרונה לקיץ זה. אני יודעת בלב,שאיני מתחכננת הרבה. רק יודעת שאני אמנע מהמתוקים אולי רק אטעם משהו לדעת את הטעם. מעבר לכך, אדע לנהל את העניינים כראוי בע"ה. יש דברים שעלי להמנע מלכתחילה לטעום אותם ואני מקווה שאוכל לעמוד בכך... כי אחד מביא עוד אחד עוד "חברים" שלגבי הם אוייבים. בקיצור
כל התחלה חדשה שיש בה שינוי אינה קלה אבל אפשר להסתכל על כך גם בדרך, הנה אני עושה טוב לעצמי ואשתדל מאד לעמוד ביעדים שהצבתי לעצמי. יעדים צנועים משבוע לשבוע. שיהיה לך המשך שבוע מרענן ומלא כיף

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2012 10:47

הסמויה
הסמויה
ברוכה הבאה ובהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2012 10:26

dany
dany
ברוכה הבאה ובהצלחהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2012 08:26

קרולין
קרולין
דים יקרה,
ברוכה המצטרפת אלינוsmileמזל טוב להולדת בנך היקר:smile ובהצלחה רבהההההה בתהליך הגעת בזמן הנכון ולמקוםםםםםם הכי הכי נכוןsmile
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2012 08:08

אייריס
אייריס
בוקר טוב דים, שיהיה לך המון בהצלחה ומזל טוב גם ילדת לא מזמן. אז קחי הכל בסבלנות בלי לחץ תפנימי ולאט לאט יירדו העודפים. הגעת למקום הכי נכון.
יום.נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2012 07:43

1103
1103
דים
בשעה טובה היגעת למסגרת הטובה ביותר.מכאן הכל תלוי רק בך.
תפנימי,תישמי,תרבי להכנס לפורום וההצלחה מובטחת.
לא ההנקה גורמת להשמנה אלה האוכל שאת מכניסה לגופך
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2012 07:10

נחושה
נחושה
קודם כול מזל טובבבבבבבבבבבבבבב
בחרת נכון וטוב שהילד בן 5 חודשים ולא מחר בר מצוהwink
בהצלחהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2012 06:23

אקורדיאון
אקורדיאון
בהצלחה רבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2012 00:06

דים
דים
ערב טוב לכולם
היום לפני כמה שעות התחלתי בתכנית באמצעות האינטרנט , אני מאוד מתלהבת שסופסוף מצאתי מסגרת מתאימה לי ומתאימה לתוכניות של הקטנצ'יק -תינוק חמוד בן 5 חודשים , למען האמת ולמרות כל התיאוריות לגבי ההנקה והירידה במשקל איתי זה תמיד הפוך וכל דבר משמינה ממנו ....השמנתי אחרי הלידה עד היום המווווווון ומאווווווווווווד רוצה כבר להותחיל להוריד את הק''ג העודפים
בהצלחה לכולם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עוד התחלה חדשה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!