18/07/2012 10:19
 dany Posts: 19819
|
איפכא אני גרה בטבעון כך שלהגיע פיזית למירי ממש לא הגיוני, ביקרתי פעמיים או שלוש בקבוצה , מירי והקבוצה אירחו אותי למופת וזה היה כייף אמיתי, כדאי לך לנסות פעם. אולי בסוכות נעשה מפגש .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2012 10:03
 1103 Posts: 5022
|
איפכא יקרה בכל עיר בישראל ישנם שמנים רבים מירי היא אחת אין לה סניפים,או מחליפים,זו הגדולה שלה.יש כאלה שמגיעים לחוגים ממקומות רחוקים מהמרכז. לכל הגרים רחוק בארץ ובחו"ל נועדה הדיאטה באינטרנט כך שמי שרוצה מוצא את הדרך למירי. אני גרה בשרון ומגיעה האדיקות למירי מידי שבוע כמעט 23 שנים כמו רבים אחרים וטובים שנמצאים בחוגים שנים רבות. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2012 07:46
|
איפכא אמנם את רשומה לדיאטה באינטרנט,אך את גם שיכת לחוגים אך לא פיסית. יום נפלא בהצלחה בתהליך ההרזיה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2012 00:01
 איפכא מסתברא Posts: 7
|
קרנושה כתב:
האם את חניכה של מירי?
קרנושה יקירה, לא הבנתי את השאלה, מה ענין חוג לכאן? ומה זה אומר להיות חניכה של מירי? אני נרשמתי לדיאטה דרך האינטרנט כי אני גרה בירושלים ואין למירי סניף פה. חבל, אם הייתה יודעת כמה שמנים ושמנות יש בעיר הקודש, כבר הייתה מגיעה. כי חוץ מזשמנים יש לנו רכבת קלה ולכם בת''א אין, וגם יש לנו עיר יפיפיה עם מדרכות רחבות ופנסי תאורה מסוגננים ושדרות של עצים צעירים לאורך המסילה שב רח יפו , שניטעו אשתקד, ועכשיו הם כבר מכוסים עלווה יפה, והמון ספסלים שזקנים נשענים על משענתם יושבים עליהם וילדים וילדות משחקים ברחובותיה ם.. וגם סתם תיירים מצחיקים.. זהו. לילה טוב. זחה עלי דעתי בשעה כזו. איפכא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2012 22:20
 קרנושה Posts: 3420
|
האם את חניכה של מירי?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2012 17:01
|
איפכא מסתברא כתב:
לא, לא הולך לי אפילו להתחיל, זה ממש לא מתאים לי לתפקד לפי הוראות כל כך מדוייקות, ובכלל מה עם כל המצרכים האלה שאין לי בבית? ומה עם כל האחרים שיש לי בבית? הכל הפוך לי. כאמור: איפכא מסתברא איפכא יקרה לאיזה חוג את שייכת או שאת עושה את הדיאטה דרך האינטרנט? נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2012 15:36
|
וואי וואי וואי תקפת בכל העמדות.................חחחחחחחחחחחח אז ככה אני שמנמודה אמיתית אמיתית גרמושקה אם את יודעת מה זה, פעם שמנה פעם פחות, עכשיו שוב שמנה, מודה, מודה, מודה. ואת פיצול האישיות השמנמודי ממש ממש לא צריך לעשות לנו היכרות אני מכירה אותו היטב, אך את יודעת בעצות כולנו או לפחות אני חזקה מאד........... תודה על המחמאה, סליחה שאני קופצת מעניין לעניין ........ ומקווה לחזור לדמותי שבתמונה משהו בסביבות 15 קילו מינוס!!!!!!!!!!!!! ואת שיחות הנפש המורכבות "לאכול או לא לאכול זו היא השאלה" משוחחת כל היום............. לפחות בלילה להפוגה של כמה שעות יש שקט!!!!!! איפכא יקירתי המון הצלחה כי אם הגעת עד הלום את רוצה לעשות את השינוי אז תעשי אותו לאט ובביטחה. שלך דני איפכא מסתברא כתב:
dany כתב: איפכא יקרה עוד לפני שקראתי את תגובתה של אפי חשבתי למה כל כך הרבה התנגדויות, האם את רוצה או בעצם לא? בוודאי שכל אחת מאיתנו היתה רוצה להמשיך ולעשות את אשר היא עושה וגם לרדת במשקל, מי לא?????? לדאבוני הרב זה ממש לא עובד!!!!!!!!!! אז לדרך יקירה, כל פעם איזה שינוי קטן קטן, ובסוף יבוא עימו השינוי הגדול והמיוחל. מי אוהב שיכתיבו לו? מי אוהב שיגדרו אותו בגדרות? אף אחד!!!!!! אך בכדי שנוכל לעשות שינוי בחיינו ולאו דווקא בדיאטה צריך ללכת לפי תכנית. ואצלנו התכנית מוגדרת ב- 600 קלוריות פחמימות עד השעה חמש, ללא דיאטים,שני פירות ליום ורצוי רצוי תפוח ואגס. וכל היתר ממש ממש לפי דימיונך, לא קשה נכון? וברור המון מים. וירקות זה ממש ממש טעים. לדעתי כמובן. מאחלת המון המון הצלחה . הכנסי ללשונית פורום מתכונים ואני בטוחה שתמצאי שם מגוון של מתכונים שיעזרו לך להתמודד עם השינוי. דני שאת רואה לפי התמונה שהיא נקבה, ואקו היא אשה בכל רמ"ח אבריה. דני, תודה על התשובה, אם זו את בתמונה, מה את עושה בפורום של דיאטה,?! את רזה ויפה ואני מתה על שער כמו שלך. ובאשר לשאלה של להיות או לא להיות, כלומר , בדיאטה, מה לא שמעת על רצונות מנוגדים שמתנגשים בנפש אחת? תשמעי אפילו להמלט זה קרה.. המורכבות והקונפליקט הם מיסודות חייו של האדם המענין, מי שהכל חד משמעי אצלו, אולי חייו יותר קלים ,אבל חוששתני שגם פחות מעניינים, אז זהו אני שם במקום של הבלתי מוכרע.. היו שלום חברות, כיף לשמוע אתכן. איפכא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2012 14:43
|
dany כתב:
איפכא יקרה עוד לפני שקראתי את תגובתה של אפי חשבתי למה כל כך הרבה התנגדויות, האם את רוצה או בעצם לא? בוודאי שכל אחת מאיתנו היתה רוצה להמשיך ולעשות את אשר היא עושה וגם לרדת במשקל, מי לא?????? לדאבוני הרב זה ממש לא עובד!!!!!!!!!! אז לדרך יקירה, כל פעם איזה שינוי קטן קטן, ובסוף יבוא עימו השינוי הגדול והמיוחל. מי אוהב שיכתיבו לו? מי אוהב שיגדרו אותו בגדרות? אף אחד!!!!!! אך בכדי שנוכל לעשות שינוי בחיינו ולאו דווקא בדיאטה צריך ללכת לפי תכנית. ואצלנו התכנית מוגדרת ב- 600 קלוריות פחמימות עד השעה חמש, ללא דיאטים,שני פירות ליום ורצוי רצוי תפוח ואגס. וכל היתר ממש ממש לפי דימיונך, לא קשה נכון? וברור המון מים. וירקות זה ממש ממש טעים. לדעתי כמובן. מאחלת המון המון הצלחה . הכנסי ללשונית פורום מתכונים ואני בטוחה שתמצאי שם מגוון של מתכונים שיעזרו לך להתמודד עם השינוי. דני שאת רואה לפי התמונה שהיא נקבה, ואקו היא אשה בכל רמ"ח אבריה.
דני, תודה על התשובה, אם זו את בתמונה, מה את עושה בפורום של דיאטה,?! את רזה ויפה ואני מתה על שער כמו שלך. ובאשר לשאלה של להיות או לא להיות, כלומר , בדיאטה, מה לא שמעת על רצונות מנוגדים שמתנגשים בנפש אחת? תשמעי אפילו להמלט זה קרה.. המורכבות והקונפליקט הם מיסודות חייו של האדם המענין, מי שהכל חד משמעי אצלו, אולי חייו יותר קלים ,אבל חוששתני שגם פחות מעניינים, אז זהו אני שם במקום של הבלתי מוכרע.. היו שלום חברות, כיף לשמוע אתכן. איפכא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2012 14:28
|
dany כתב:
איפכא יקרה עוד לפני שקראתי את תגובתה של אפי חשבתי למה כל כך הרבה התנגדויות, האם את רוצה או בעצם לא? בוודאי שכל אחת מאיתנו היתה רוצה להמשיך ולעשות את אשר היא עושה וגם לרדת במשקל, מי לא?????? לדאבוני הרב זה ממש לא עובד!!!!!!!!!! אז לדרך יקירה, כל פעם איזה שינוי קטן קטן, ובסוף יבוא עימו השינוי הגדול והמיוחל. מי אוהב שיכתיבו לו? מי אוהב שיגדרו אותו בגדרות? אף אחד!!!!!! אך בכדי שנוכל לעשות שינוי בחיינו ולאו דווקא בדיאטה צריך ללכת לפי תכנית. ואצלנו התכנית מוגדרת ב- 600 קלוריות פחמימות עד השעה חמש, ללא דיאטים,שני פירות ליום ורצוי רצוי תפוח ואגס. וכל היתר ממש ממש לפי דימיונך, לא קשה נכון? וברור המון מים. וירקות זה ממש ממש טעים. לדעתי כמובן. מאחלת המון המון הצלחה . הכנסי ללשונית פורום מתכונים ואני בטוחה שתמצאי שם מגוון של מתכונים שיעזרו לך להתמודד עם השינוי. דני שאת רואה לפי התמונה שהיא נקבה, ואקו היא אשה בכל רמ"ח אבריה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2012 10:32
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2012 10:13
|
אקורדיאון כתב:
מסכימה עם אפי לחלוטין. ההתחלה היא ההחלטה להתחיל ומכאן לאט ,בסבלנות ואכן אין צורך לדבוק בתפריט אלא לקבל ממנו מושג . החשוב ללא פחמימות מחמש שתיה מרובה ללא כל הדיאטים והמיצים,2 פירות ביום וכל היתר מסתדר עם ההפנמה. בהצלחה.
תודה לכל המעודדות. אולי את צודקת אפי ,יש לי כנראה התנגדויות פנימ יות להכתבה של התנהגויות. והדיאטה מכניסה אותי למסגרת מאד כובלת. אז מה שקרה שכל כך כעסתי על עצמי שאכלתי' דווקא' אני מניחה שאתן מכירות את התגובה הזו. כך שהדברים שכתבתן מחזירות אותי קצת ל'מה שחשוב באמת' לעצמי. ובכלל.. אולי נתחיל מחדש היום. קצת נחמה מצאתי בדבריך - אקורדיון,. עם הדיאטה מותירה לי קצת מקום ליצירתיות זה כבר יותר טוב. אגב איך לפנות אליך בזכר או בנקבה? אקורידאון זה זכר אבל כתבת : 'מסכימה' אז זו את ולא אתה.. ותודה גם לחיוך מהלב אייריס ולילך . איפכא מסתברא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2012 05:24
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מסכימה עם אפי לחלוטין. ההתחלה היא ההחלטה להתחיל ומכאן לאט ,בסבלנות ואכן אין צורך לדבוק בתפריט אלא לקבל ממנו מושג . החשוב ללא פחמימות מחמש שתיה מרובה ללא כל הדיאטים והמיצים,2 פירות ביום וכל היתר מסתדר עם ההפנמה. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2012 22:31
 EFF Posts: 6409
|
נראה לי שהדבר הראשון והחשוב לך הוא להסיר התנגדויות, לא לחפש את הקשיים אלא לדבוק בעובדה שאת נכנסת לתהליך שיביא אותך למקום שאת שואפת להגיע אליו...גם עם מעט חומרים בעיקר ירקות ומוצרי חלב ניתן לבנות תפריט מתאים וטעים..בהצלחה.. edited by EFF on 7/17/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2012 17:19
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אני למדתי. אם אין לי ירקות בבית, אני לא יכולה לישון או להיות רגועה. ירקות הם אלה המולכים בחיי בתפקידים ראשיים בדרך האוכל. עם ירקות אפשר לעשות דברים רבים ולהכנס לפורום מתכונים שם יש מתכונים נפלאים ואפשר גם לאלתר איתם. לקח לי המון זמן להפנים שאין לי ברירה. אבל לא ממקום שאני "מקופחת" אלא להיפך אני ברת מזל שאני יכולה לבחור כל ארוחה מחדש, יש לי כוח. זה ממש נותן לי אנרגיה מחודשת. כשאני בוחרת במתכונים בריאים אני גם עוזרת לבריאות שלי באופן כללי ובעקיפין... וגם מוצאת לי המון דברים טעימים לאכול. התוצאות לא מאחרות לבוא במיוחד אם שומרים על בלי פחמימות משעה 17.00. נכון בעניין זה עלי עוד לנסות כמה פשטידות כדי לגוון אבל בגדול אני נכנסתי לעניין במלוא אוני ומרגישה נהדר. נסי.... אל תתיאשי, כי בדרך להצלחה יש התמדה, הפנמה של עיקרי הדיאטה ובעיקר הרגשה טובה שאני "עושה לביתי" עושה למען עצמי ואיש לא יכול לעשות יותר טוב עבורי מלבדי. הצלחה בכל הדרך
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2012 16:27
 אייריס Posts: 3744
|
אהבתי את התשובה לילך.
איפכא מה שיש לך בבית נסי להשתמש בתבונה ובלי פחמימות מחמש. מה שאין לך תתחילי להשקיע בעצמך ולהכין לך אוכל טוב בריא ומשביע כד שיהיה לך אנרגיות להמשיך. בלי ירקות בתפריט זה לא ילך. אז עשי מאמץ תתאמצי
קצת רק בשבילך ותראי תוצאות בהקדם. בהצלחה רבה רבה וסבלנות תניב פירותיה. שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2012 15:17
 lilache Posts: 62
|
אז תהפכי! לקנות את המצרכים ומתחילים לפי התפריט ואחכ לומדים לעבוד איתו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2012 15:15
|
לא, לא הולך לי אפילו להתחיל, זה ממש לא מתאים לי לתפקד לפי הוראות כל כך מדוייקות, ובכלל מה עם כל המצרכים האלה שאין לי בבית? ומה עם כל האחרים שיש לי בבית? הכל הפוך לי. כאמור: איפכא מסתברא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|