16/07/2012 23:24
 לייסי Posts: 623
|
 נחושה יקרה, כ ל ה כ ב ו ד על הירידה הנאה של 3 קילו! את תמיד מודל לחיקוי ועכשיו שבעתיים! מאחלת לך הצלחה בהמשך ושוב - מזל טוב גדול ליום ההולדת! עד 120! באהבה רבה - אסתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2012 22:51
 נחושה Posts: 6982
|
 מזכירה לכם לשתות, מים עם נענע /לימון/קרח/והכי חשוב לשתות מספיק....מרווה ועוזר ולא צריך להמתיק... לילה טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2012 15:01
 אייריס Posts: 3744
|
אלופה נחושתי. אימצתי גם פנקס קטן ויפה אחלה רעיון לעוד יום שעובר בשלום. שבוע טוב אהובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2012 14:24
|
דני יקרה וכולם, אתם יודעים את החוקים/התובנות/השיטה....רישום מוקפד ותירגול של בלי פחממות מחמש בתחושה שאני מסוגלת לעשות זאת בשבילי....זה כל הסוד. ואם אני מקור למוטיבציה, אהלן וסהלן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2012 13:25
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי המרגשתתתתתתתת!!!! בראבו ענק!!! אין כמוך!!!! וכן...עם תירוציםםםםםם אין אין אין ת ו צ א ו ת!!! ומי שעושה מה שמירי אומרת מצליח ובגדול   תמשיכי ככהה יפה שלי ותראי יופי של ירידות בהצלחההההההה רבההההההה נשיקות חמות גאה בך מאד קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2012 12:15
 dany Posts: 19819
|
אני חייבת לומר לך שאת ממש נותנת לי מוטיבציה גם לעשות מעשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נחושה כתב:
בוקר טוב פורום יקר, שקט לי בלב, שקט לי בטן, אני רושמת בפינקסון אדום וחמוד בהקפדה ונהנית לסמן וי גדול על כל יום שעובר בלי פחממות מחמש. דף הרישום הסתיים, אני ממשיכה בתרגול... תודה על החיבוק והפירגון, זה הדדי, אוהבת אתכם חזרה 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2012 09:51
|
בוקר טוב פורום יקר, שקט לי בלב, שקט לי בטן, אני רושמת בפינקסון אדום וחמוד בהקפדה ונהנית לסמן וי גדול על כל יום שעובר בלי פחממות מחמש. דף הרישום הסתיים, אני ממשיכה בתרגול... תודה על החיבוק והפירגון, זה הדדי, אוהבת אתכם חזרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2012 09:19
|
המשיכי כך עוד ועוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2012 08:48
 1103 Posts: 5022
|
נחושתי יקירתי המקסימה והמדהימה ירידה של שלושה קיל" וזה לא השבוע הראשון,אין מילים.על כך יש רק להעריץ אותך. איזה פתיח נפלא להמשך של נחישות והתמדה ומכאן מובילה הדרך רק להצלחה. יום נפלא נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2012 08:26
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה יקרה, את אישה נדירה ולא רק בגלל השלושה, פוסט מכונן ביותר, הצלחה מובטחת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2012 08:14
 הסמויה Posts: 2467
|
פשוט מורידה את הכובע בפנייך ומצדיעה לך אהובתי אין אין אין עלייך תמשיכי בדרך הזו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2012 08:05
 אייריס Posts: 3744
|
נחושה המדהימה. אין עלייך ואני רק מאחלת.לך ולכולנו להיות כמוך אסטרטיביים ודבקים במטרה. המון המון מחיאןת כפיים נשיבוקים ופרגון גדול. אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2012 05:15
|
נחושתי התעלפתי שלושה שלמים וואו, אפשר לעשות זאת אם רק רוצים והפינוקיו מה זה אפו התארך עד לרצפה....................... כל הכבוד יקירתי מקווה להיות במקום הזה כמותך. בלי תירוצים ובלי סיפורים בלי המצאות לבקרים את מודל לחיקוי המשיכי כך ונדמה לי שבאמת הפעם את עולה על דרך המלך עד הסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שנה הבאה יום הולדת את חוגגת בגינס צמוד. נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2012 05:02
 אקורדיאון Posts: 16381
|
וואו,נחושה אמיתית. בהצלחה גם השבוע כדי להוכיח לעצמך שוב,ללא ספק את מסוגלת!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2012 01:13
 EFF Posts: 6409
|
נחושקה..את "גדולה"..- הרווחת ביושר ובגאווה כל ק"ג שנשר ממך..ושתמשיך ה"נשירה" באותה דרך, באותה שיטה, באותה מחשבה ובאותה עשייה יום יומית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2012 23:06
 lilache Posts: 62
|
נחושה - לא יכול לבחור כינוי טוב מזה עבורך ועבור מה שכתבת!!! נחושה עד הסוף גרם השומן הסורר האחרון!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/07/2012 22:36
|
לילה טוב פורום יקר, יותר נכון לילה מ-ו-ש-ל-ם של הצלחה שאין לה מחיר!!! ירדתי השבוע (התחלתי בשני בבוקר) בעשיה וברישום מוקפד, לא בחסך וכן עם מתוק, בלי הליכה אבל עם מודעות = 3 קילוגרמים שלמים שכאמור הסתיימו ביומולדת אתמול. המשפט של מירי שבא בטוב, מהלב, בכוונה מלאה ולאחר ההרצאה השבועית הקודמת על מטרות בחיים ובתהליך ההרזיה תוכיחי לעצמך שאת מסוגלת!!! ליווה אותי בכל צעד ומחשבה, בכל מחשבה על מתוק או הרגשה של תחושת רעב (לא פיזי), באירוח של אתמול, בקצת ריגשי ביום שלפני....בקומי ובלכתי לישון. המשפט של מירי על המים העכורים שתקועים כשאין זרימה, על מים באבן עושים חור, על שתיית מים מוגברת ומודעת כחלק מהרישום עשו גם הם את התהליך קל יותר. אומרים שהכול מתחיל בראש....אני חושבת שההחלטה באה מהבפנוכו של הנשמה...מההכרה שהיו לי את הכוחות האלו בעבר ויש לי אותם כעת....ואם מאמינים בי, מי אני שיבטל זאת.... אם אני לא מאמינה שבנושא הזה אני יכולה להחזיר עטרה ליושנה( וזה הדבר היחיד שתלוי רק בי) אז למה שדברים טובים יקרו לי? וכשהראיתי למירי את הרישום היא כמעט התעלפה....עם כל מה שאכלתי מגוון וטעים ירידה כזאת??? אז מיותר לציין את הכמויות, החטאים והחריגות שהיו מנת חלקי לפני שבוע הרישום הזה כשאני בשנתיים האחרונות די "נלחמתי בשיניים שהמשקל לא יירד" , זאת אומרת הייתי בפה מלא כך שלא ראו את השיניים ומאידך, עם השניים למעלה שניים למטה...בואו נהיה כנים גם לא עליתי....בלי המסגרת ומירי כבר הייתי מזמן 3 ספרות!!! אני ממשיכה ברישום ואני חייבת לציין שקילו אחד משלושה מורכב מ: בכי של כמה שעות, המחשבה שיכולתי לעשות את זה בעבר ולא ללכת על הקצה מבחינה אסתטית ובריאותית, ההבנה שהייתי בקומה מבחינת אסרטיביות, עשייה, מלאת תירוצים, נסיבות וכל מה שהיה בעבר ויהיה גם בעתיד...תמיד אהיה עסוקה, תמיד אהיה בנתינה, תמיד אהיה שם בשביל משפחתי וחבריי אבל השוני הגדול הוא: אני לא אוותר עליי אני לא אוותר לעצמי אני אהיה נוכחת ובעשיה וכן אחרי הבכי מחד והעשיה מאידך, הבנתי כמה קל לי בנשמה, כמה האנרגיות והמטרות מסונכרנות לטובתי, אם אך אבחר בהצלחה, בעשיה ובהגשמת הרצונות והחלומות שלי. אני מקווה שזה יעזור למי שתקוע /ויתר/מתווכח עם מירי או השיטה...מרמה בכמויות ומשחק פינוקיו.... כשעושים מה שמירי אומרת זה עובד!!! לילה טוב של בלי פחממות מחמש ותחושת קלילות מחר, נחושתכם edited by נחושה on 7/15/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|