13/07/2012 11:04
 נחושה Posts: 6982
|
אייריס כתב:
נחושה המדהימה צודקת צודקת צודקת. הטוב באמת עוד לפנינו ובהצלחה רבה רבה לעבור את הסופש בשליטה מלאה. יום נפלא
אמן!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2012 09:36
 אייריס Posts: 3744
|
נחושה המדהימה צודקת צודקת צודקת. הטוב באמת עוד לפנינו ובהצלחה רבה רבה לעבור את הסופש בשליטה מלאה. יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2012 05:12
 אקורדיאון Posts: 16381
|
והכל שיהיה רק לדברים טובים ואנחנו כאן בכל מצב נתון. שיהיה סוף שבוע נפלא לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2012 04:37
 dany Posts: 19819
|
נחושתי כמוני כמוך, חייבת לחזור לאיזו רוטינה של שמירה והצלחה, ולראות תוצאה לקראת החגים. את חוגגת מחר יום הולדת ועל כך עוד נרחיב ............... אצלנו חגיגות גיוס, המקרר כבר קורס ועדיין לא סיימתי, ולכי תביני למה, בסוף כל אחד אוכל כזית ואני נשארת עם הכל טוב........... ממש מיותר, אז זוהי מחלתי(אחת מכמה.....חחחחחחחחח) הבטחנו זו לזו ועדיין לא כל כך קיימנו אז אולי אולי אולי הפעםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2012 23:41
|
1103 כתב:
נחושה יקירתי אין דבר העומד בפני הרצון.כשמך כן את נחושה מחזיקה לך אצבעות בהצלחה נילי
תודה יקירה, נראה לי שזה עובד...נהיה חכמים יותר אחרי היומולדת בשבת ושקילת יום א'
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2012 23:38
 1103 Posts: 5022
|
נחושה יקירתי אין דבר העומד בפני הרצון.כשמך כן את נחושה מחזיקה לך אצבעות בהצלחה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2012 21:54
|
החום הזה... התרוצצויות כל השבוע: אמא, סידורים, ספרי לימוד, מארחת ליומולדת, טכנאי, בקיצור הכול מהכול... ונדודי שינה בלילה, הולכת לישון מאוחר מדי ומשכימה מוקדם מדי... הכול יעבור...אין דבר שיעמוד בפני עוד מקלחת מרעננת... מיום שני בבוקר אני ברישום מוקפד וכמובן בלי פחמימות מחמש...בעקבות מבט של מירי בלבן של העיניים ובקשה אחת, שאוכיח לעצמי שאני מסוגלת !!! אז כל פעם שחולפת לי מחשבה על אבטיח או מגנום או משהו מתוק/מבצק...אני אומרת לעצמי, שאני אכן מסוגלת...והחשקים חולפים להם. אני עושה וי על משימה משימה, צעד צעד...מהצלחה להצלחה...ומדשננת משפט ששמעתי באקראי השבוע מאחת מנשקלות יום א' הטוב עוד לפניי !!! תאמינו בטוב, תאמינו שמגיע לכם, תאמינו שבעוד שלושה חודשים נתגעגע לשרוולים הקצרים, לימים הארוכים ולתחושת החופש הגדול.... לילה טוב וקל אנשים יקרים♥♥♥ נחושתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|