11/07/2012 17:03
 dany Posts: 19819
|
תודה לך מירוש אכן אתן חברותי המקסימות נמצאות כאן לתמוך ולעודד. ומקווה בגאווה לדווח כבר על שינוי וירידה. אמן!!!!!!!!!!
miribelkin כתב:
מוריאל וחברות יקרות תודה רבה אתן מרגשות.... ולך דני יקרה, לכולנו יש סלינו על כתיפנו.... והחכמה להיות פה איתנו לשתף ולקבל תמיכה את אשה מדהימה, יפיפיה אמיתית ואנחנו כולנו מאד מאד אוהבות אותך....הכל יהיה בסדר..... בריאות אושר ואהבה גדולה מאחלת לך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 17:02
|
תודה נילי יקרה
1103 כתב:
dany כתב: כן חמודה הייתי קצת עסוקה בימים האחרונים וגם קצת בבעסה כך שאת יודעת בתקופה כזו אני קצת משתבללת. הבן בבית חולים עם הסתבכות של דלקת שקדים........... עירוי של פנצילין לוריד. ועוד כל מיני אירועים קטנים ומעצבים בבית שהביאו אותי לאיכסההההההההההההההה טוב הקיצקיצ אני כאן ובוקר טוב ומקווה שוב להתחלה חדשהההההההההההההההההה אקורדיאון כתב: dany כתב: תודה מיוריאל שהעלת את הלינק מחמם את הלב ונותן כרגיל המון מוטיבציה למי שנמצא בדשדוש. וברור את הקרדיט והכבוד למירי שמגיע לה מפה ועד לירח. בוקר טוב יקירתי ,בדיוק התכוונתי לקרוא לך. דני יקירתי החלמה שלמה לבנך ובריאות טובה נילי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 16:36
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מוריאל וחברות יקרות תודה רבה אתן מרגשות.... ולך דני יקרה, לכולנו יש סלינו על כתיפנו.... והחכמה להיות פה איתנו לשתף ולקבל תמיכה את אשה מדהימה, יפיפיה אמיתית ואנחנו כולנו מאד מאד אוהבות אותך....הכל יהיה בסדר..... בריאות אושר ואהבה גדולה מאחלת לך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 11:37
 1103 Posts: 5022
|
dany כתב:
כן חמודה הייתי קצת עסוקה בימים האחרונים וגם קצת בבעסה כך שאת יודעת בתקופה כזו אני קצת משתבללת. הבן בבית חולים עם הסתבכות של דלקת שקדים........... עירוי של פנצילין לוריד. ועוד כל מיני אירועים קטנים ומעצבים בבית שהביאו אותי לאיכסההההההההההההההה טוב הקיצקיצ אני כאן ובוקר טוב ומקווה שוב להתחלה חדשהההההההההההההההההה אקורדיאון כתב: dany כתב: תודה מיוריאל שהעלת את הלינק מחמם את הלב ונותן כרגיל המון מוטיבציה למי שנמצא בדשדוש. וברור את הקרדיט והכבוד למירי שמגיע לה מפה ועד לירח. בוקר טוב יקירתי ,בדיוק התכוונתי לקרוא לך. דני יקירתי החלמה שלמה לבנך ובריאות טובה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 11:36
 1103 Posts: 5022
|
כתבה אמיתית ומפרגנת.כל אלה המופיעים הכתבה יצאו מבית היוצר של מירי ועל כך מגיעות לה כל המחמאות והפירגון. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 10:13
 קרולין Posts: 6651
|
מגיע למירי שלנו את כל הפירגון והמחמאות שיש אין עליה ואין על השיטה הגאונית שלה. כולנו זכינו בה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 09:03
 אייריס Posts: 3744
|
תודה רבה מוריאל על הלינק. מחמם את הלב לקרוא ולראות יופי של תוצאות ואת מירי בלקין שוב מנצחת אחרי מה שעברה באמת יישר כוח. יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 05:32
|
תודות
אקורדיאון כתב:
חשתי אותך יקירתי. אכן יום חדש ונקווה רק לטוב והחלמה מהירה . נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 05:31
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חשתי אותך יקירתי. אכן יום חדש ונקווה רק לטוב והחלמה מהירה . נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 05:28
|
כן חמודה הייתי קצת עסוקה בימים האחרונים וגם קצת בבעסה כך שאת יודעת בתקופה כזו אני קצת משתבללת. הבן בבית חולים עם הסתבכות של דלקת שקדים........... עירוי של פנצילין לוריד. ועוד כל מיני אירועים קטנים ומעצבים בבית שהביאו אותי לאיכסההההההההההההההה
טוב הקיצקיצ אני כאן ובוקר טוב ומקווה שוב להתחלה חדשהההההההההההההההההה
אקורדיאון כתב:
dany כתב: תודה מיוריאל שהעלת את הלינק מחמם את הלב ונותן כרגיל המון מוטיבציה למי שנמצא בדשדוש. וברור את הקרדיט והכבוד למירי שמגיע לה מפה ועד לירח. בוקר טוב יקירתי ,בדיוק התכוונתי לקרוא לך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 05:23
|
dany כתב:
תודה מיוריאל שהעלת את הלינק מחמם את הלב ונותן כרגיל המון מוטיבציה למי שנמצא בדשדוש. וברור את הקרדיט והכבוד למירי שמגיע לה מפה ועד לירח.
בוקר טוב יקירתי ,בדיוק התכוונתי לקרוא לך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 05:21
|
תודה מיוריאל שהעלת את הלינק מחמם את הלב ונותן כרגיל המון מוטיבציה למי שנמצא בדשדוש. וברור את הקרדיט והכבוד למירי שמגיע לה מפה ועד לירח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 05:17
|
מסכימה בהחלט אלה הקבלות להצלחה ואיתן לא ניתן להתווכח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2012 23:11
 MORIEL Posts: 40
|
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4251085,00.html הנה הכתבה! האמת התחלתי לקרוא את הכתבה וישר חשבתי לי בראש שבזאת מירי אני שומרת על המשקל כמעט כבר שנה ותוך כדי המחשבות אני מגיעה לקטע שעוד אנשים שומרים על המשקל רק בזכות מירי. מתוך 5 אנשים יש שם שניים שפירגנו למירי ולדעתי זה מפצה על כל הגועל שהיה לא מזמן. כי אין כמו פרסום של לקוחות מרוצים!!! אפילו שומרי משקל קיבלו כבוד רק של איש אחד  רק הצלחה ואהבה!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|