12/07/2012 12:45
 dany Posts: 19819
|
אמן ואמן
נחושה כתב:
יפה שלי, איזו כתיבה מרגשת... אבי ז"ל תמיד אמר לי: "הוא כבר נולד, הוא כבר בדרך אלייך, רק טרם נפגשתם"!!! בהצלחה יקירתי מכל ה ♥ בכל מה שתעשי....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2012 02:28
 אשירה Posts: 4292
|
וכמה טוב שיש לנו את האיים הקטנים הללו בסערות החיים!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 20:25
 נחושה Posts: 6982
|
יפה שלי, איזו כתיבה מרגשת... אבי ז"ל תמיד אמר לי: "הוא כבר נולד, הוא כבר בדרך אלייך, רק טרם נפגשתם"!!! בהצלחה יקירתי מכל ה ♥ בכל מה שתעשי....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 16:29
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרן היפה שלי את כותבת נפלא מרגשת ומענינת תמיד. את כל כך יפה אמיתית נפשית ופיזית, שחייב להגיע הראוי האמיתי..... השנה זה יקרה, תשאפי לזה ותעשי...כי מגיע לך. המטרה ירידה במשקל לקראת הנסיעה.....בהצלחה כולנו איתך.... אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 12:54
 נינוש Posts: 1442
|
קרן יקרה כבר כתבתי לך את זה הסבלנות משתלמת מגיע לך רק הכי טוב וזה יבוא אנחנו כאן כדי לחזק אותך ולשמוח איתך נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 12:45
 1103 Posts: 5022
|
קרנושה המקסימה איזה פוסט מרגש.את יודעת להעלות על הכתב את כל רחשי ליבך ללא כחל וסרק, את בחורה איכותית תמיד מפרגנת ובגובה העיניים. אני מאחלת לך להצליח בכל המישורים ובעיקר להצליח התהליך ההרזיה. אמנם השנים חולפות אך את עוד צעירה.את חייבת להאמין שהאושר המושלם יגיע ברגע הנכון. סוף שבוע מקסים נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 10:38
 קרנושה Posts: 3420
|
אתן כולכן מדהימות! אני מאושרת להיות שותפה לכל המסגרת הנפלאה הזו של מירי שלנו, שותפה שלכן לקשיים, להצלחות ולכל הדרך. אוהבת המון ומחבקת בענק כל אחת מכן. מאד אוהבת להתחבק ואתמול קיבלתי כזה חיבוק חזק ממירי. אושר שמימי♥ מלאן נשיקות ויומקסים לנו!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 10:11
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפה שלי, כמו תמיד כתיבתך נוגעת ומרגשת מאד מאחלת לך תמיד את הטוב ביותר: שיש!! את מדהימה, מתמידה, משקיעה וממוקדת מטרה: ואת תגיעי ב"ה לכל יעד ויעד בחיים שלך אמן. נשיקותתתתת חמותתתתת אהובתי   קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 09:07
 אייריס Posts: 3744
|
הוי קרנושה המדהימה וסוחפת בקריאה. אין עלייך יקירה ושוב מזל טוב כמובן ואת צודקת בכל מילה ומילה. בהצלחה רבה רבה השבוע והמון נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 05:25
 dany Posts: 19819
|
קרנושי המתוקה אכן בסוף גם מים עושים חור באבן, לא לוקח יום או יומיים אך להיות כאן באי של השפיות מותיר אותנו עם התקווה והאמונה שבסופו של יום(או שנה) זה יקרה!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה מתוקה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2012 05:22
 אקורדיאון Posts: 16381
|
קרנושי הצלחת לרגש אותי, והפנימי מה שיאמרו לא חשוב,החשובה ביותר זו התחושה שאת עושה,מודעת לבעיה ומטפלת בה שהרי אחרת היינו הרבה הרבה יותר כבדות. נשיבוקים ובהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2012 22:12
 קרנושה Posts: 3420
|
כמו כותל לבנאדם שבא לבקש סליחה, מחילה, חוסן.. כמו מי שמרגיש שהוא צריך מעט חום כי הוא קצת טובע באי בהירות.. ככה את עבורי מירי שלי. כל שנה כשבאה היומולדת אני מרגישה אושר כי מי שבאמת אוהב אותי מקיף ומציף אותי שם. ללא שום קשר למתנות. גם מתנות מגיעות ובעיקר אהבה היא זו שפותחת את "חדרי ציפור נפשי". כן, אהבה. כל שנה זה שמחה אבל יש גם קצת עצב לפניי...הגיל מתחיל להתרומם, בתוך הראש הברונטי שלי צצות גם שיערות בהירות..והן לא משוודיה או גנים של שוודית. מגיע חשבון נפש כזה של מה הספקתי השנה, מה לא הספקתי, איפה פישלתי ואיפה אני צריכה לעבוד (אוהוו הרבה)... ויש תקופות קלות ויש מעט יותר מורכבות, יש את החיים שחזקים מהכל ויש את האי הקטן של השפיות הזה אצל מירי בסלון פעם בשבוע. האי הזה מחזיק אותי ומחזיר אותי לתלם. אוסף ומחבק אותי. מספיק שיש מעט באסה בפנים אני מקבלת מבול של חיבוקים ואהבה מהגורו שלי וגם מעוד הרבה חניכות עגולות כמוני אז מירוש שלי את האי הזה שלי, החוף מבטחים והמקום שאני שואבת ממנו את הכוחות שלי בשבועות האחרונים, ולא אכפת לי להיות בת 32 כמו שאכפת לי מאד להיות רזה יותר...ולא אכפת לי מכלום כי הגיע הזמן לשנות פאזה ולדבוק במטרות ויש כאלו ברוך השם! שמע ישראל, זה לא אתה זה אני העגולה, זו אני שרוצה להיות קלה יותר והולכת להכנס לדיאטה הזו בראבק! מספיק לי! א ז יש שיגידו קרן את כל הזמן רושמת את זה בצורה אחרת ולא עושה אבל אני כןןןןןןןןן עושה. וכן משתדלת מאד, וכן מתמיד כל שבוע שנים! וגם מים באבן עושים חור או בור..תלוי איך מסתכלים על זה שורה תחתונה...מירי שלי, אין עלייך שבעולם! יפה, מהממת, אישה עם לב ענק ורחב, ברכה אחת ממך זו המתנה הכי טובה לקבל ליומולדת♥ ברכה מעומק הלב עם כוונה מאחוריה, לא צריך יותר כלום. ממתינה לכולכן הרצאה סוחפתתתתתתת, ממקדת מטרה, חשיפה ופרספקטיבה. מציאות. יאללה הלכתי לחתוך סלט♥ נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|