הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חוק החזירים החזירות ניתוחים פלסטים והמדוזות שבינהם

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
08/07/2012 05:24

אקורדיאון
אקורדיאון
טולינקה ברוכה השבה ועם כמה מרץ.
מקווה שתמשיכי לצעוד ותחזרי לשיגרה ולשליטה.
שבוע נפלא.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/07/2012 22:18

toly
toly
חיבוק יקרה
אגב היכן אחותך המקסימה? בחו"ל?
שבוע נפלא
טולי

קרולין כתב:
טולי יקרה,
כמה כיף שאת איתנוsmile
וכן, בלי תירוצים יש תוצאותsmile
שיהיה לך ים של הצלחההההה בהמשך התהליך....
שבוע טוב ומוצלח
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
07/07/2012 22:16

toly
toly
אםי מתוקה
זה רק הפתיח למבוא של הספר....הינכם קבוצת הפיילוט בטרם מעבר לCNN ןBBC בלונדון....smile)
אוהבת אותך
להשתמע בלי נדר ברביעי

EFF כתב:
או הו..אוהו...פיצית אותנו בגדול על העדרותך מכאן.....כל כך הרבה חומר קריאה..כמעט הדרך לכתיבת ספר....wink
0 קישור קבוע (Permalink)
07/07/2012 21:38

EFF
EFF
או הו..אוהו...פיצית אותנו בגדול על העדרותך מכאן.....כל כך הרבה חומר קריאה..כמעט הדרך לכתיבת ספר....wink
0 קישור קבוע (Permalink)
07/07/2012 19:08

קרולין
קרולין
טולי יקרה,
כמה כיף שאת איתנוsmile
וכן, בלי תירוצים יש תוצאותsmile
שיהיה לך ים של הצלחההההה בהמשך התהליך....
שבוע טוב ומוצלח
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
07/07/2012 18:51

toly
toly
תודה יקירתי ולשאר הבנות המקסימות אשר הגיבו לפוסט
רק אוסיף ואתקן ברשותך
ההפסד שלי שאינני יכולה להיכנס מידי יום ביומו לפורום המדהים התומך והמפרגן כל כך
כרגע הנני בעיצומו של תהליך שינוי נפלא ומאוד גדול וחיובי בחיי אך הדרך מורכבת אך אפשרית ולטובה כמו בתהליך הדיאטה שהוא תהליך ומסע ארוך
ואפשרי החופן במכלולו תוצאות נהדרות ושפע של בריאות
אז ברגע שאעבור את "יציאת מצרים" אכנס יותר
ומה שחשוב עבורי כעת לשמור על שליטה וקור רוח בכל המישורים ובמיוחד באוכל
כי כשאני בשליטה עם האוכל ולא באכילה רגשית(היא אינה פותרת דבר) וצועדת אני שלווה יותר מפוקסת יותר
וכן גם עם מצב רוח טוב יותר
בכלל עומס החום השנה משפיע עליי
לא יודעת מה איתכם אבל השנה עם המזגן אני סובלת ואני משוגעת על הקיץ
ועל הים טעל הבגדים הצבעוניים
כנראה שאני מתבגרת או שבאמת כדור הארץ אכן מתחמם משנה לשנה
אבל מחר מוקדם מוקדם ובלי נדר ותירוצים אני על המסלול-בפארק ובחוף הים
שבוע נפלא ומוצלח לכולנו
נתראה המעמד השקילה
טולי

miribelkin כתב:
טולי מחוננת ויקרה מאד
כל יום שאת לא נמצאת בפורום אנחנו מפסידים.....
את כותבת מדהים....מצחיקה שנונה ואמיתית
ברוכה השבה אלינו לפורום, מקוה שנתראה השבוע במעמד השקילה
שמחה שנכנסת לעינינים....עם הליכה ומצב רוח נפלא.
גאה בך מאד על הנחישות וההתמדה בהצלחה אוהבת מירי

edited by toly on 7/7/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
07/07/2012 17:31

אייריס
אייריס
היי טולי חמודה ויקרה. סיכמת בפוסט את כל מה שאני חושבת לגבי ניתוחים בכלל אין מצב, מה הטעם לנתח מחוץ ובפנים הזמן עושה את שלו.
אהבתי איך שתיארת הכל והמפגש עם החברים (לפחות אכלת ירקות) ובקיצור טוב שקמת ועשית מעשה חכם חזרת לתהליך עם מוטיבציה מחודשת ומלאה אנרגייה.. ברור לגמרי שנוכל לרזות העל עניין באמת של רצון ונפילת האסימון ואני מקווה שתמשיכי ותתמידי. בהצלחה חמודה המשך שבת נפלאה :-)
0 קישור קבוע (Permalink)
07/07/2012 17:31

dany
dany
טולי
מה אוסיף ומה אומר? הרי כתבת הכל כבר ממש בתבונה ושכל.
הכל בידינו..... לדאבוני הרב גם ההרס העצמי.
וסכין ניתוחים? באמת רק שאין ברירה וזה צורך בריאותי אמיתי.
שיהיה לך המשך מוצלח. והשלת טיירים מהירה!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
07/07/2012 16:31

miribelkin
miribelkin
Administrator
טולי מחוננת ויקרה מאד
כל יום שאת לא נמצאת בפורום אנחנו מפסידים.....
את כותבת מדהים....מצחיקה שנונה ואמיתית
ברוכה השבה אלינו לפורום, מקוה שנתראה השבוע במעמד השקילה
שמחה שנכנסת לעינינים....עם הליכה ומצב רוח נפלא.
גאה בך מאד על הנחישות וההתמדה בהצלחה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
07/07/2012 14:46

toly
toly
שלום יקרות ויקרים
נעדרתי מפה בזמן האחרון לא לדאוג בשל סיבות טובות ולחץ הוא גם דבר מניע וחיובי
ומפאת עומס החום במקום לכתוב שני פוסטים נפרדים
החלטתי לשלב 2 סוגיות מורכבות ב"קצרה" למען לא תזיעו בזמן הקריאה עם המניפה...
אז לפשר הכותרת מעלה הקצת מוזרה אפשט ואבהיר
1 כשם שקיים חוק הכשרות האוסר אכילת חזיר בישראל אני תוהה הכיצד לא חוקקו עד היום חוק נגד חזירות באוכל או נגד חזירזרות כמוני?
אולי בכדאי באמת שאגיש שאילתא בדיון הבא בועדת הבריאות והרווחה לכבוד הרב ליצמן וסגן שר הבריאותsmile)
ועכשיו ברצינות:
2 מודה אני קבל עם ועדה ובכל היקר לי שהקיץ הזה עם כל שלל גלידותיו ופירותיו אינני עומדת בפיתוי וכל דובדבן ומילון קורצים לי מהמדף אצל הירקן השכונתי וגם כשאני משתדלת לאכול שלגון סורבה אחד ביום כמתוק לפני חמש הבטן שלי מריירת לעוד אחד ועדיף מבחינתי לא להתחיל כי אחרת זה נמשך כנחיל נמלים ולאלוהים רק פתרונים
ובאותה סוגיה כאובה
3 בלילות הקיץ היפים והארוכים כל עוד בבקרים אני מחוננת ומסודרת באכילה רק מגיעה שעת ערב ופתאום בעשר מול הטלביזיה נשמתי וכרסוני נטרפת
לדוגמא: אמש אירחתי זוג חברים לאפטר ארוחת שישי קרי: כולנו היינו שבעים ורווים
הגשתי צלחת פירות יפה של מילון קצת פיצוחים לבן זוגה הדקיק של חברתי (שניהם רזים וחטובים כמו צמד דוגמנים) בלי גלידות בלי עוגות
עבורי וגם עבורם שמתי צלחת יפה של ירקות חתוכים בשלל צבעים עם מטבלים פרי ידדי מיוגורט גבינה וסרדינים
ומי אתם חושבים חיסל את הירקות עם המטבלים? דוז פאווה נחמה-אנוכי הדביבונית
מרוב יסורי מצפון שתיתי תה עם לימון לפני השינה כמו שנאמר לימון מוסיף המון
וכעת נעבור לחלקה השני של הכותרת : ניתוחים ופלסטים ומדוזות
אז מה הקשר?
אין קשר
אבל אמש התעוררתי באישון לילה(מרוב בליסה של ירקות וגבינות) ולא הצלחתי להירדם אז החלטתי להצדיק את התשלום המכובד שהנני משלמת להוט כבלים ועל מנת לא להפוך להוט התחלתי לזפזפ
נתקלתי בראיון מרתק בערוץ החינוכית(כן יש עדין ערוץ כזה) עם איזה מדען ישראלי צעיר פרופסור לפיזיקה וראש מסלול של נאנו אופטיקה באחת האוניברסיטאות בארץ אשר דיבר על כל פטנטים בתחום הביו-רפואה אשר כבר אינם בגדר מדע בדיוני
מה אומר ומה אגיד פשוט התרחבו לי כל העורקים והנימים מרוב נחת על הג'יניוס הזה שעדיין נמצא פה עימנו בארץ ושב לאקדמיה-כולו בן 41 על מנת להשיב גאונים ישראלים נוספים ארצה-באמת היה מרתק ונפלא עד שחשבתי לעצמי(קורה לפעמים שאני חושבת באישון לילה גם על דברים נוספים חוץ מאוכלsmile)
אז חשבתי ותהיתי הכיצד מכל שלל הגאונים היהודים ו וממציאי תגליות מדהימות ברוך השם יש לנו בשפע איך אחד מהם טרם הצליח לייצר איזשהו סנסור דקיק אשר יושתל במרכז הרעב שמוחנו ויתן הוראה לשובע מלא ובן לילה אני הופכת ממלכת השיפולים השופעים לאלת ים יוונית חטובה ודקיקה ושקופה כמו המדוזות(אגב הן כבר הגיעו עד נהריה ורצוי להצטייד בחומץ והרבה-לא נעימה צריבתן)
לאחר שהסתיים הראיון המדהים של קובי מידן עם אותו פרופסור חכם צעיר וחתיך הורס באמת
דלגתי לשם האיזון למשהו בנאלי-ערוץ הבידור הישראלי
לא תאמינו מה הוקרן שם באותה שעה מוקדמת כבר לקראת בוקר: תוכנית ריאליטי על ניתוחים פלסטים המבוצעים בידי אחד הפלסטיקאים הבכירים בישראל(אין צורך שאעשה לו פרזומת בשמו)
ועכשיו הסכיתו נא בנות יקרות ואף בנים שגם נראו שם עושים בוטוקס ציצקע'ס שאיבות שומן אוזניים ועוד
אומנם אני כבר בגיל שאפשר להתחיל אך הפלא ופלא בורכתי בנדון לגבי הפנים( יש יתרון לפעמים לשמנדמודות)
ומידי פעם מתגנבת מחשבה זדונית לבצע פה ושם הקטנה או הרמה בגבעות ובמשעולים אשר נפלו בשעת מילוי תפקידם
אבל לאור מה שצפיתי שם כל כך נבהלתי מה שהביא אותי להחלטה מהירה וחד משמעית-טולק'ה את לוקחת עצמך בידים ושבה לתפריט ולהלךיכה
אני לא מוכנה לסכן חיי בהרדמה מלאה גם אחרי שאשיל את הטיירים המיותרים- אני בעד אכילה ותזונה נכונה כפי שמירי יקירתי כל הזמן מטיפה עד שהאסימון יורד
ואני בעד פעילות ספורטיבית וחיזוק הבטנונה והטוכע'ס באמצעות תרגילים הולמים
תוך 20 דקות אספתי את שומניי לתוך טרנינג קיץ נעליים כובע ומים ופשוט טסתי לפארק
כבר הייתה סאונה בחוץ ואני די התנשפתי(ברור עם עם כל הכבודה הכבדה שהעניק לי הטבע והוריי ז"ל)
אבל אני פשוט התעלמתי וצעדתי במלוא המרץ לכיוון הים
חשתי בדרך שנשמתי עוד רגע קט מתפגרת אבל המשכתי ואחרי מספר דקות שבה נשמתי והדופק שלי לסידרם
הגעתי הבייתה כולי רטובה מזיעה מראש ועד מטה ישר למקלחת למים צוננים אבל עם חיוך ואנרגייה חבל"ז
המון מים יוגורט עם תפוח וחזרה לשליטה ולמיטה להשלים שעות יופי ושינה נינוחה
ולסיכומו של פרק מאוד ארוך זה ועימכם הסליחה כי רציתי לשתף
מה שלא עושה השכל עשה לי תיאורי הבוטוקס והשאיבות- זעזוע רציני אשר השיב אותי לשפיות ושליטה באכילה
ולמען שלא תהיה אי הבנה בסוגיית הפלסטיקה- אני מאוד מאוד אוהבת אסתטיקה ואחד מחבריי הטובים הינו פלסטיקאי ידוע שם בינלאומי
ולמי שזה עושה טוב מעלה את הביטחון העצמי ומגשים חלום זה או אחר- לבריאות כל הכבוד והמון הצלחה
אני אישית מפחדת מזה נורא בעיקר מהרדמה מלאה ועל כל קמטוט הבעה וגומת לחי נוספת מברוק אני אומרת- הרווחתי זאת ביושר רב ובכבוד ומאחורי כל שערונת לבנבונת יש אגדה
הליפטינג היחיד שאני מוכנה לעשות הינו שינוי עם עצמי מבפנים ולהתחיל יותר להפנים את כללי הזהב של מורתי
כך שאראה יותר זוהרת וקורנת מאושר ועושר מבפנים וגוף של 90 60 90 בפריז....
המשך שבת נפלאה ובשליטה
וממש עוד חזון לרצון ולרזון
אוהבת
טולי
edited by toly on 7/7/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חוק החזירים החזירות ניתוחים פלסטים והמדוזות שבינהם

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!