|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
07/07/2012 12:24
 אייריס Posts: 3744
|
אפי כרגיל מנעימה לנו את זמננו בכייף ובשיר. אני עדיין לא מכירה את הריקוד ואבקש ללמד אותו אצלנו בהרקדה. יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2012 09:37
 קרולין Posts: 6651
|
המשך שבת נ ה ד ר ך לכולםםםםם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2012 07:17
 הסמויה Posts: 2467
|
שבת שלום כייפית בשליטה עם המון אהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2012 05:52
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יש לו דיסק חדש פשוט מהמם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2012 19:08
 dany Posts: 19819
|
אמן ואמן לכל מילה
EFF כתב:
שלמה ארצי שהתמכרתי אליו...
"שלא יעלמו הדברים היפים" וכמובן יש כבר ריקוד תואם....
שלא יעלמו הדברים היפים שלמה ארצי מילים: שלמה ארצי לחן: שלמה ארצי שתף: ויש לך פנים שעם השנים, אני אוהב עוד יותר בטירוף, ואני מתאמן מול ירח שמן, ושורק לך בחוץ, אני יכול עוד לבחור, בדברים הפשוטים, לעצור מול הים וללחוש, אלוקים הגיבור, תן לי כוח לשים, על כתפך את הראש. ושלא יעלמו הדברים היפים, מעינינו כל יום ויום, שנדע להפנים, שנדע להבחין, בין הרע והטוב. הייתי סגור, נפתחתי לאט, יש שירים שכבר לא משמיעים, אך יש שיר לא גמור שכתבתי רק לך, במשחק החיים, אחרי ליל אהבה, הסתובבת על הצד, גם את זה שוב הייתי קונה, האם את רוצה, להיות איתי עוד קצת, כשהכול משתנה? ושלא יעלמו הדברים היפים... לפעמים ציפור עוד ועושה לי טוב, רק שלא יעלמו אף פעם הדברים שפה. ויש לך פנים שעם השנים, אני אוהב עוד יותר בטירוף, אני רוצה עוד לשים את הראש על כתפך, ולעוף ולעוף. ושלא יעלמו הדברים היפים, מעינינו כל יום ויום, שנדע להפנים, שנדע להבחין, בין הרע והטוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2012 18:29
 EFF Posts: 6409
|
שלמה ארצי שהתמכרתי אליו...
"שלא יעלמו הדברים היפים" וכמובן יש כבר ריקוד תואם....
שלא יעלמו הדברים היפים שלמה ארצי מילים: שלמה ארצי לחן: שלמה ארצי שתף: ויש לך פנים שעם השנים, אני אוהב עוד יותר בטירוף, ואני מתאמן מול ירח שמן, ושורק לך בחוץ, אני יכול עוד לבחור, בדברים הפשוטים, לעצור מול הים וללחוש, אלוקים הגיבור, תן לי כוח לשים, על כתפך את הראש. ושלא יעלמו הדברים היפים, מעינינו כל יום ויום, שנדע להפנים, שנדע להבחין, בין הרע והטוב. הייתי סגור, נפתחתי לאט, יש שירים שכבר לא משמיעים, אך יש שיר לא גמור שכתבתי רק לך, במשחק החיים, אחרי ליל אהבה, הסתובבת על הצד, גם את זה שוב הייתי קונה, האם את רוצה, להיות איתי עוד קצת, כשהכול משתנה? ושלא יעלמו הדברים היפים... לפעמים ציפור עוד ועושה לי טוב, רק שלא יעלמו אף פעם הדברים שפה. ויש לך פנים שעם השנים, אני אוהב עוד יותר בטירוף, אני רוצה עוד לשים את הראש על כתפך, ולעוף ולעוף. ושלא יעלמו הדברים היפים, מעינינו כל יום ויום, שנדע להפנים, שנדע להבחין, בין הרע והטוב.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|