06/07/2012 10:16
 dany Posts: 19819
|
תודה יולי מתוקה על המילים הכנות והחמות. ברור שזה רק אני ולא מישהו אחר שגורם לכך שההצלחה לא מגיעה......... וצריך באמת לפעול לפי הכללים במדויק באם רוצים תוצאות טובות. מקווה לאסוף את עצמי, ב"ה כבר כמה ימים שוב בשליטה וההרגשה ממש נהדרת. שבת שלום וגם לך המון המון הצלחה.
יולי כתב:
היי דני, אני בטוחה שזה יצליח, את כבר הצלחת פעם אחת ואני בטוחה שאפשרי לשחזר את ההצלחה. כמוך גם אני, עליתי קצת אבל זהו אני החלטתי הדפסתי 30 דפי רישום (לא הגזמתי...נכון..?) ושמתי בדפדפת ושקית שקופה של קלסר (יש שמכנים את זה..שמרדף..נחמד) והתחלתי לכתוב...ומההרצאות שמתי לב לאכול 1400 קלוריות (אני סופרת פחמימות..רק) אבל פשוט שמה לב לכמויות, אוכלת לאט יותר שותה הרבה מיים פחות קפה וחלב, מקפידה על מוצרי חלב..ו..אין לי בכלל אוייבים בביית...ביקשתי מבעלי לא להביא אז הוא לא מביר אם רוצים משהו אחר (כמו גלידה או פרוסת עוגה, נניח אז פעם בשבוע אוכלים את זה בחוץ...לפני חמש) אני גם התחלתי להקשיב לגוף...אני אוכלת לאט...אני כבר שבעה...אז אני לא חייבת לאכול עוד סתם בגלל שנשאר בצלחת..(יש לי עיניים גדולות). מירי אמרה משהו בהרצאה על עוד הקיץ נרזה למה לחכות לשנה הבאה בואו נתחיל עכשיו לחזור לעצמנו/ לרזות וממש התחברתי לזה מין קריאת עידוד כזו...גם החלטתי לצאת מהדחיינות בקשר לדברים שונים ואני גם מיישמת..בכל דבר קטן...וההרגשה...אחרת. בקיצור- דני את ממש יכולה וכמו שמאיה אמרה "מקסימום יצליח" מאיה- אהבתי את המשפט מקסימום יצליח, וכמובן את העידוד והתמיכה אני ממש ממש אוהבת פירגון וזה כיף לקרוא את דברייך.  יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2012 07:19
 יולי Posts: 754
|
היי דני, אני בטוחה שזה יצליח, את כבר הצלחת פעם אחת ואני בטוחה שאפשרי לשחזר את ההצלחה. כמוך גם אני, עליתי קצת אבל זהו אני החלטתי הדפסתי 30 דפי רישום (לא הגזמתי...נכון..?) ושמתי בדפדפת ושקית שקופה של קלסר (יש שמכנים את זה..שמרדף..נחמד) והתחלתי לכתוב...ומההרצאות שמתי לב לאכול 1400 קלוריות (אני סופרת פחמימות..רק) אבל פשוט שמה לב לכמויות, אוכלת לאט יותר שותה הרבה מיים פחות קפה וחלב, מקפידה על מוצרי חלב..ו..אין לי בכלל אוייבים בביית...ביקשתי מבעלי לא להביא אז הוא לא מביר אם רוצים משהו אחר (כמו גלידה או פרוסת עוגה, נניח אז פעם בשבוע אוכלים את זה בחוץ...לפני חמש) אני גם התחלתי להקשיב לגוף...אני אוכלת לאט...אני כבר שבעה...אז אני לא חייבת לאכול עוד סתם בגלל שנשאר בצלחת..(יש לי עיניים גדולות). מירי אמרה משהו בהרצאה על עוד הקיץ נרזה למה לחכות לשנה הבאה בואו נתחיל עכשיו לחזור לעצמנו/ לרזות וממש התחברתי לזה מין קריאת עידוד כזו...גם החלטתי לצאת מהדחיינות בקשר לדברים שונים ואני גם מיישמת..בכל דבר קטן...וההרגשה...אחרת. בקיצור- דני את ממש יכולה וכמו שמאיה אמרה "מקסימום יצליח" מאיה- אהבתי את המשפט מקסימום יצליח, וכמובן את העידוד והתמיכה אני ממש ממש אוהבת פירגון וזה כיף לקרוא את דברייך. יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2012 06:39
|
תודה ושבת שלום
נינוש כתב:
דני יקרה, מחזיקה לך אצבעות שבת שלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2012 06:11
 נינוש Posts: 1442
|
דני יקרה, מחזיקה לך אצבעות שבת שלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2012 05:34
|
לא מוותרות וזה כבר צעד גדול.
אקורדיאון כתב:
והעובדה שכולנו פה יחדיו זו כבר הדרך הבטוחה להצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2012 05:19
 אקורדיאון Posts: 16381
|
והעובדה שכולנו פה יחדיו זו כבר הדרך הבטוחה להצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2012 01:00
 אייריס Posts: 3744
|
גם אני פה חחחחחח נצליח כמובן בגדול. לא לוותר ולא להישבר כל יום ביומו. נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/07/2012 19:31
 קרולין Posts: 6651
|
בטח שיצליח לכולנו אמן אמן ואמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/07/2012 16:25
|
תודה יצליח וזאת אני אומרת לא אלון גל!!!!!!!!
מאיה כתב:
יצליח ועוד איך כמו שאומר אלון גל:מקסימום יצליח...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/07/2012 16:13
 רבקה Posts: 8411
|
ואנחנו כאן כולנו ביחד חייבים להצליח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/07/2012 10:22
 דרך המלך Posts: 5707
|
אהבתי מאיה. .. מקסימום יצליח!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/07/2012 09:45
 מאיה Posts: 145
|
יצליח ועוד איך כמו שאומר אלון גל:מקסימום יצליח...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/07/2012 08:58
|
אני מניחה שאת מתכוונת אלי, אז תודה מתוקה, ומה אומר לך לעודד זה תמיד הרבה יותר קל מאשר.......... לוקחת אוויר כפי שאת אומרת, כוס מים קרים לידי..... והחלטה חדשה, מקווה שהיא תחזיק מעמד. שוב תודות
מאיה כתב:
דני תמיד את חיובית ומעודדת למרות כל המכשולים והקשיים לכולנו יש את הרגעים שפשוט יותר אין כח...קחי אויר וכח מכולן וממירי ותתעודדי ותתרוממי כמו שגרמת לי לא אחת..... בהצלחה ויום מושלם אל תוותרי!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/07/2012 08:50
 הסמויה Posts: 2467
|
מאיה את מאוד צודקת וכולנו כאן לתמוך אחת בשניה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/07/2012 08:49
 מאיה Posts: 145
|
דני תמיד את חיובית ומעודדת למרות כל המכשולים והקשיים לכולנו יש את הרגעים שפשוט יותר אין כח...קחי אויר וכח מכולן וממירי ותתעודדי ותתרוממי כמו שגרמת לי לא אחת..... בהצלחה ויום מושלם אל תוותרי!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|