הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מיואשת מעצמי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/07/2012 13:51

שאפתנית
שאפתנית
אין על הפורום הזה, איזה תגובות ותמיכה שאין דברים כאלה.
קראתי את התגובות שלכן לפוסטים שלי.
נחושה יקרה תודה על העידוד וגם אני מקווה שיום אחד הגולם יישר עימי קו .
אשירה יש משהו בדבריך אבל השאלה כמה זמן זה עוד ימשך.
חשוב לי שתדעו שאני לא נשברת פשוט מדי פעם אחת הבנות כותבת כאן מה מפריע לה וזה נשמע כאילו מגרוני ולכן אני מצטרפת ומשתפת אבל כמו שכתבתי, אין לנו דרך אחרת ועדיף להיות תקועה במשקל עם פחות 30 ק"ג מאשר להיות עם עוד 30 ק"ג ולהמשיך "להתפתח".
העיקר שאנחנו במודעות ומשתדלות לעשות את הטוב ביותר לגופנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2012 13:25

אשירה
אשירה
סיגל יקרה,
מאוד כואב לשמוע את דברייך, את מתמודדת עם מחלה לא קלה ומשקיעה כוחות רבים בהתמודדות זו, אז ברור שקשה לך יותר מלכולנו להתמודד גם עם נושא הדיאטה.
העניין הוא שהגוף שלנו הוא אחד, דבר משפיע על דבר וגם אם אין קשר ישיר בין הדברים ישנה השפעת גומלין וכל שיפור בתחום אחד משפיע לטובה על כל שאר התחומים ולהפך.
קשה לך עכשיו, נמאס לך, תשתדלי לפחות לצוף תקופה מסויימת עד שבעזרת המסגרת והחברות הטובות שלך תצליחי לאסוף את עצמך ולהיכנס חזרה לתהליך.
את אישה חכמה וחזקה ואני בטוחה ביכולתך להצליח,
שולחת לך חיבוק חם,

דרך המלך כתב:
זהו!!!נשבר לי לא הולך לי זה המשפטים שאני אומרת השבוע... פשןט לא הולך לי!!!!!
אני מכירה את כל התורה ובכל זאת לא מיישמת...
עוד קילו ועוד קילו והכל במגמת עליה.
משתדלת אחרי חמש בלי פחמימות והפירות של הקיץץ ובכלל הראש קיבל מן עיוות ולא נותן פקודות נכונות...
הכדורים מנפחים אותי נמאס לי גם מהם..
בקיצר בתקופה די קשה עם עצמי ולא הולך לי...
מחר מעמד השקילה ואני יודעת מה יראה המשקל ומבואסת

אוףףףףupset

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2012 13:19

נחושה
נחושה
אשירה כתב:
היי מתוקה,
למרות שאני לא נוטה לכתוב כאן עצות ודעות של אנשי מקצוע אחרים בכל זאת אינני חושבת שיזיק או יפגע במישהו מה שאספר, ואולי גם אתם שמעתם זאת.
בתכניתה של אולגה רז ברדיו, יום שישי 103 FM עלה לשידור בחור שתקוע כבר זמן רב על אותו משקל לאחר ירידה יפה ובעודו שומר על תזונה נכונה.
תשובתה הייתה שהרזיה משמעותית מהווה איזו טראומה לגוף שהיה רגיל אחרת, ואז הגוף לוקח את הזמן שלו כדי להסתגל ולהתבסס על המשקל החדש.
באם התיאוריה הזאת נכונה אז יתכן מאוד שזה מה שקורה לך כעת ואז הדבר הטוב ביותר שאת יכולה לעשות זה לקבל כרגע את המצב הזה בלי תסכול ובלי כעס שעלולים רק לקלקל חס וחלילה.
בהצלחה רבה לך ולכולן,

אשירוש אין כמוך בלעודד, תודה יקירה, נשמע הגיוני בהחלט♥
שאפתנית כתב:
סיגלי,
אל תתיאשי יקירתי, גם אני בתקופה שאני מרגישה שלא הולך לי ולא מבחינת אוכל אלא מבחינת הגולם. הוא לא זז. אני עושה את המיטב ואין תגמול. המצחיק הוא שעם הבגדים אני מרגישה נפלא, ירדתי מידה במכנסים ואפילו בחזיה אבל הגולם לא זז. זה מייאש, אני לא יודעת מה לחשוב אבל תמיד אומרת לעצמי שזה עדיף על המצב הקודם שהייתי בו. נכון הייתי מתה לרדת במשקל בקצב אחר ולפעמים אני לא מבינה איך אנשים יורדים קילו וחצי קילו כשאני מדדה על המקום או מקסימום מצליחה להוריד 200 ג' אבל מה האלטרנטיבה שיש לי, לך ולכולנו להעלות את מה שירד עד עכשיו ? ממש לא!
אנחנו לא נשברות ועושות את המיטב אם לא מתקדמות אז לא נסוגות!!!
בהצלחה לכולנו
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2012 13:16

הסמויה
הסמויה
התאוריה הזו נשמעת מאוד הגיונית ולדעתי כולנו חוינו אותה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2012 13:12

אשירה
אשירה
היי מתוקה,
למרות שאני לא נוטה לכתוב כאן עצות ודעות של אנשי מקצוע אחרים בכל זאת אינני חושבת שיזיק או יפגע במישהו מה שאספר, ואולי גם אתם שמעתם זאת.
בתכניתה של אולגה רז ברדיו, יום שישי 103 FM עלה לשידור בחור שתקוע כבר זמן רב על אותו משקל לאחר ירידה יפה ובעודו שומר על תזונה נכונה.
תשובתה הייתה שהרזיה משמעותית מהווה איזו טראומה לגוף שהיה רגיל אחרת, ואז הגוף לוקח את הזמן שלו כדי להסתגל ולהתבסס על המשקל החדש.
באם התיאוריה הזאת נכונה אז יתכן מאוד שזה מה שקורה לך כעת ואז הדבר הטוב ביותר שאת יכולה לעשות זה לקבל כרגע את המצב הזה בלי תסכול ובלי כעס שעלולים רק לקלקל חס וחלילה.
בהצלחה רבה לך ולכולן,

שאפתנית כתב:
סיגלי,
אל תתיאשי יקירתי, גם אני בתקופה שאני מרגישה שלא הולך לי ולא מבחינת אוכל אלא מבחינת הגולם. הוא לא זז. אני עושה את המיטב ואין תגמול. המצחיק הוא שעם הבגדים אני מרגישה נפלא, ירדתי מידה במכנסים ואפילו בחזיה אבל הגולם לא זז. זה מייאש, אני לא יודעת מה לחשוב אבל תמיד אומרת לעצמי שזה עדיף על המצב הקודם שהייתי בו. נכון הייתי מתה לרדת במשקל בקצב אחר ולפעמים אני לא מבינה איך אנשים יורדים קילו וחצי קילו כשאני מדדה על המקום או מקסימום מצליחה להוריד 200 ג' אבל מה האלטרנטיבה שיש לי, לך ולכולנו להעלות את מה שירד עד עכשיו ? ממש לא!
בהצלחה לכולנו

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2012 12:59

נחושה
נחושה
הסמויה כתב:
ואנחנו מחכות כאן שתעדכני אותנו

ומחכות....Drink
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2012 12:57

נחושה
נחושה
שאפתנית כתב:
סיגלי,
בהצלחה לכולנו

גאה בך יקירתי, בסוף הגולם ירד על ברכיו ויישברwink
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2012 12:23

קרולין
קרולין
סיגל יקרה שלנו
אין כמוך ! את אשה מדהימההההההה מיוחדת במינה והכי אנושית שישsmile
לכולנו הדרך לא קלה בכללללללל..... וזאת כוחה של מסגרתsmile
איתך לאורך כל התהליך... בטוחה שתחזרי ממירי עם ים של מוטיבציה להמשך התהליך....
עדכני אותנו
אוהבת המון
קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2012 11:32

הסמויה
הסמויה
ואנחנו מחכות כאן שתעדכני אותנו
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2012 10:11

שאפתנית
שאפתנית
נשיקות יקירתי,
מחזקת אותך ומתחזקת בעצמי!!
בהצלחה היום במפגש עם מירי.
דרך המלך כתב:
שאפתנית אני מאמינה לך. . א ני כבר למעלה משנה תקועה קילו לכאן שניים לשם... כל כך מבינה....
מזלנו שאנחנו במסגרת
שנצליחsmile)
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2012 09:46

דרך המלך
דרך המלך
רייצ'ל יקירתי
צודקת בהחלט!!
קמתי התקלחתי ובדרכי למירי לקבל סטירה מצלצלת וחשמוע הרצאה שתכניס לי מוטיבציה מחדש
תודה רבה
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2012 09:42

רייצ'ל
רייצ'ל
סיגל יקירתי,
יש תקופות בחיים קשות יותר וקלות יותר מכל מיני סיבות
כאלו ואחרות, לא הכל דבש כמו שנאמר....
קחי את התקופה הנוכחית שלך כתקופה שתחלוף. זה כמו גל שעובר מעלינו
ואחריו מגיע הרוגע.
ראשית טוב שאנחנו במסגרת גם אם לא יורדים או אפילו עולים במשקל קילו פה קילו שם
כמו שכתבת. העיקר לא עליות שאין עליהם שליטה.קילו פה קילו שם זה עדין להיות בשליטה שזה הדבר הכי חשוב.
פירות הקיץ דופקים לנו את הדיאטה זה בדוק יש להימנע מהם כי הם מכילים המון סוכר [ לא גיליתי את אמריקה]
את התרופות אין לך בררה את חייבת לקחת לכן פיתחי דף חדש ותגידי לעמצך
מ ה י ו ם אני מתחילה לרשום כל מה שנכנס לפה ואוכלת לפי תפריט.
מבטיחה לך שתראי ירידות .
שיהיה בהצלחה והעיקר לא להתיאש כי אין בררה זו מלחמה יום יומית.
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2012 08:15

דרך המלך
דרך המלך
שאפתנית אני מאמינה לך. . א ני כבר למעלה משנה תקועה קילו לכאן שניים לשם... כל כך מבינה....
מזלנו שאנחנו במסגרת
שנצליחsmile)
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2012 08:06

שאפתנית
שאפתנית
את לא תאמיני אבל כבר כמה חודשים הוא לא זז. זה מייאש מאוד אבל אין לי הרבה אופציות, או שאני עולה את כל ה-30 או שירדו או שאני שומרת על המצב הקיים.
זה באמת לא פשוט אבל אין ברירות. אנחנו יחד וכמו שכתבת מזל שכולנו כאן קיימות כי זה מה שמחזיק אותנו.
דרך המלך כתב:
תודה שאפתנית
לפחות את בסדר עם האוכל אז המשקל המדדה יזוז בקרוב זה בטוח!!!
כן תקופה קשה באוכל והחלטתי לפני המשבר הגדול להכנס לכאן ולהתחזק
מזל שאתן קיימות
תודה על המילים ועל כל החיזוקים
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2012 08:00

דרך המלך
דרך המלך
תודה שאפתנית
לפחות את בסדר עם האוכל אז המשקל המדדה יזוז בקרוב זה בטוח!!!
כן תקופה קשה באוכל והחלטתי לפני המשבר הגדול להכנס לכאן ולהתחזק
מזל שאתן קיימות
תודה על המילים ועל כל החיזוקים
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2012 07:49

דרך המלך
דרך המלך
תודה אפי ואקו
קמתי לבוקר חדש שמקווה שאהיה בשליטה ובמודעות...
מקווה לחזור במהרה לשפיות
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2012 07:49

שאפתנית
שאפתנית
סיגלי,
בהצלחה לכולנו
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2012 07:33

נחושה
נחושה
דרך המלך כתב:
נחושה תודה רבה על המילים וההסבר המפורט. ..
יעשה מאמצים רבים להצליח חייבת זאת לעצמי..
מתגעגעת אלייך נשיקות סיגל

נשיקותתתתתתתתתתתתתתת
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2012 05:43

אקורדיאון
אקורדיאון
סיגלוש ,אכן תקופה חולפת תארי לעצמך שהיית מרימה ידיים, הקילוגרמים היו רצים כלפי מעלה פי כמה.
את כאן איתנו ואין מצב להשבר.
נשיבוקים לחיזוק.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2012 00:09

EFF
EFF
סיגלי, כמו שמירי אומרת - במקרים כאלו אל תגידי לעצמך "לא הולך לי" עדיף לתרץ זאת בתקופה לא טובה - ובטוח שתחלוף..
אני יודעת שקשה לך..מחזקת אותך ומחבקת...
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!