01/07/2012 23:53
 דרך המלך Posts: 5707
|
מירי יקרה תודה רבה. .. בהחלט חברות מקסימה נוצרה בחוגים ואנשים מדהימים... תודה רבה על הכללל מחכה להרצאה אוהבת סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2012 23:51
|
נחושה תודה רבה על המילים וההסבר המפורט. .. יעשה מאמצים רבים להצליח חייבת זאת לעצמי.. מתגעגעת אלייך נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2012 23:35
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סיגל יקרה איזה כף לגלות שאת אנושית משתפת מודה שקשה וזה בסדר.... תארי לעצמך שהיה קל, מי היה מגע לחוגים המדהימים שלנו.... איפה היית פוגשת חברות כאלה....ומה על הלימוד וההפנמה.... ומה אם להוכיח לעצמך שלמרות הקושי את מנסה וצליחה להתמיד.... מחר מחכה לך הרצאה חזקה...תתעודדי לילה טוב יפתי אוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2012 22:54
 נחושה Posts: 6982
|
סיגלי יקרה, תתחברי למים, קרים +המון קוביות קרח בכוס גבוהה וקש תתחברי לסלטים (כרוב, גזר, חסות, מיקס עלים, יווני, ירקות חתוכים....) תתחברי למקומות ממוזגים בלי אוכל (בנק,דואר,....) תתחברי לתחושות שהיו לך והיה לך WOW אל תוותרי לעצמך, אל תתפתי למתוק, אל תוותרי על השקילה...חבל להיכנס לחגים כבדה ומתוסכלת בכל האילוצים /החגיגות/הבריכות ....צלחת פעם אחת בלבד, בלי פחמימות מחמש ורצוי להיערך מראש....ירקות חתוכים בקופסא, תפוח בתיק וכד' אני בטוחה תמצאי את הכוחות לשוב לדרך המלך.... נשיקותתתתתתתתתתתתתתת, נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2012 21:05
|
בהחלט אנסה לחזור לרישום... תודה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2012 20:58
 הסמויה Posts: 2467
|
סיגל נתת לעצמך כינוי מחייב דרך המלך ואת צריכה לעלות על דרך המלך גם אם זה קשה את לא פח זבל ולא צריכה להכניס לפה ביסים של כל דבר אני יודעת שאם אני לוקחת ביס זה אבוד לי ומעדיפה לפעמים לא לטעום תנסי לחזור לרישום זה יעזור לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2012 20:18
|
תודה על המילים החמות אבל באמת שקשה לי...אני מאד משתדלת והופס נופלת על שטויות ביס מכאן לק משם עוד ביס עןוד גניבה של משהו והכל הכל מצטבר בבטן... מתסתכל. ...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2012 20:08
 הסמויה Posts: 2467
|
סיגלי מלכה שלי מה פה קורה פה? מה זה היאוש הזה? לא מסכימה לך תכניסי את המחשבות החיוביות ומהרררר אני מכירה את ההרגשה הזו וטוב ששיתפת אותנו גאה בך כי זה לא פשוט צה שהמשקל יראה זה פחות חשוב החשוב הוא שתחזרי לתוכנית שלא תוותרי אנחנו כאן כדי לחזק אותך בהצלחה יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2012 19:24
 1103 Posts: 5022
|
סיגלי יקירתי לא לא לא אסור לך להשבר,את חייבת להיות חזקה. אני יודעת שזה מאוד קל ליעץ אך קשה מנשוא לישם,אין לך הרבה בררות,את הכדורים את חייבת לקחת, את את פירות הקיץ חוץ מתפוח ואגס הם מחוץ לתחום.את חייבת להמנע מלאכול אותם.הרי הקיץ יעבור, הפירות יחדלו להיות טעימים ואת תשארי עם הקילוגרמים העודפים.למען בריאותך ולמען ילדיך את חייבת לעשות את ההחלטה,שהפירות הם מחוץ לתחום עבורך.אל תתבאסי,הרימי את ראשך חזרי למסגרת, המשיכי קדימה.אני סומכת עליך שאת יכולה ומסוגלת. ערב נפלא בשליטה עם הפנים לעתיד נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2012 18:40
|
זהו!!!נשבר לי לא הולך לי זה המשפטים שאני אומרת השבוע... פשןט לא הולך לי!!!!! אני מכירה את כל התורה ובכל זאת לא מיישמת... עוד קילו ועוד קילו והכל במגמת עליה. משתדלת אחרי חמש בלי פחמימות והפירות של הקיץץ ובכלל הראש קיבל מן עיוות ולא נותן פקודות נכונות... הכדורים מנפחים אותי נמאס לי גם מהם.. בקיצר בתקופה די קשה עם עצמי ולא הולך לי... מחר מעמד השקילה ואני יודעת מה יראה המשקל ומבואסת
אוףףףף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|