הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » על השקרים הקטנים שאנחנו מספרים לעצמנו...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
30/06/2012 16:45

אייריס
אייריס
היי מיכל אני מאחלת לך בהצלחה בהמשך ומסכימה כמובן עם כל הנאמר מהבנות. הכל תלוי בנו ובסדרי עדיפויות שלנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/06/2012 10:46

קרנושה
קרנושה
מיכליק אהובתי,
דבר אחד אני יכולה לומר עלייך גם מבלי להכירך כמה שנים-וזה כשאת בוחרת לעשות משהו את עושה אותו הכי טוב שאפשר שייעשה..
אז יפתי, כל דבר שתבחרי, אני איתך ומאחורייך ומאמינה בכל מילה שלך. הצלחה מחכה לך מעבר לפינה, תאותתי לפנות....smile ואל תשכחי לצפורsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
30/06/2012 07:02

הסמויה
הסמויה
מיכל
ריגשת אותי מאוד בדברייך
ואין ספק שאצלך השמיים הם הגבול
גאה בך על הדרך שבחרת
מאחלת לך הצלחה ובטוחה שהיא
לא תאחר להגיע
0 קישור קבוע (Permalink)
30/06/2012 06:49

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן ללא ספק,כשרוצים ועושים למען הכל בר השגה.
בהצלחה רבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/06/2012 05:57

נחושה
נחושה
בוקר טוב ציפורת לילה נחמדת...
אני התעוררתי בבוקר מוקדם (ככה זה אצלי בקיץwink) כולם ישנים...
אכן פוסט מכונן!!!, בשום תחום בחיים אין דבר כזה בערך אם את רוצה להזיז הרים או לשנות את מצבך ואין כמו להיות באותו המצב ולשנות את השקפת העולם או את זוית הראיה.
החיים מלמדים אותנו שכל רגע ויהיה הכי שגרתי או הכי מיוחד יכול להיתפס כקשה, מפחיד, מעצבן,.....או מאתגר, חווייתי, מיוחד, מרגש.....
כבר נכתבו השורות "
סוף זה תמיד התחלה...של משהו אחר
טוב יותר רע יותר
לא יודעת מה יותר
משהו אחר......
כפי שעשית סוף למצב הישרדותי, מטריד, שואב ומתסכל ובחנת את המשחק,השחקנים ושינית את כללי המשחק.....כך תוכלי לעשות בהרגלי האכילה.....וטוב שכך, כי יש בך רצון עז לשינוי.
מאחלת לך הצלחה יקירה וגאה בך מאוד♥♥♥
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/06/2012 03:46

מיכל שרון
מיכל שרון
לילה טוב פורום.. בשבוע האחרון נהייתי ציפור לילה..
והלילה החלטתי לנצל את השקט והדממה מסביב להיכנס לפורום, קצת לקרוא ולהתעדכן וכמובן - לשחרר איזה פוסט בשביל הנשמה.

אני רוצה לשתף אתכם שלפני כמה שבועות בהרצאה מירי שוב זרקה איזה משפט על הצעירות של היום שבוכות שאין להן כסף ומוותרות על החוג ולא לוקחות עבודה שניה..
אני לא חושבת לשניה לוותר על מירי, גם אלו השקלים האחרונים בכיסי אבל פתאום זה הכה בי.. אני יכולה לעשות עוד כדי לקבל יותר, אני לא חייבת לקבל את "רוע" גזירת הקיום שלי שכרגע כופה עלי מינוס חודשי תמידי והתחלתי לעבוד בעוד עבודה - שיעורים פרטיים.
אין מה להגיד שכל תמיד היה לי, ואם אפשר להפיק ממנו עוד קצת מרגליות אז למה לא?
נכנסתי לעסק הזה בדיוק בתקופה של סוף סמסטר באוניברסיטאות והמכללות ותוך יומיים הטלפון לא הפסיק לצלצל.. תוך שבוע אני כבר fully booked לחודש קדימה..
מסתבר שחשבונאות הוא הוא מקצוע שלא רבים מנסים את מזלם בלימודו.. lucky me...
היום - חודש וקצת אחרי אני יכולה להגיד לכם שהמציאות עלתה על הציפיות ועל הדמיונות ואכן התגלתה כמניבה ביותר wink

אז מה נהיה בעצם?
אני עובדת כל יום במשרד כרגיל - 7-16 ואז בערבים מ-19 שהנסיך נרדם עד הלילה מלמדת. יש ימים שישר מהעבודה אני נוסעת לתלמידים ומלמדת שוב עד 22 בלילה.
ואיפה אני מספיקה את עצמי בתוך כל זה?
אז זהו.. שלא הספקתי כל כך.. בשבוע האחרון הביקוש כל כך גבר ואני התפתתי לנצלו עד תום ששכחתי שכמו לכל דבר בחיים - יש מחיר גם לבחירה הזאת!
אז כשאני לא מספיק בבית, ואין לי מספיק פנאי וכוחות להשקיע ולהכין ולדאוג מראש, אז יותר ויותר ימים אני מוצאת את עצמי מנשנשת בין שיעור לשיעור בשעות לא מקובלות בהחלט.
מסיימת יום עבודה ב-22 בלילה גוועת ועם צורך בלתי נשלט לפחמימות ורוב הערבים והלילות שלי השבוע אכן הסתיימו עם פחמימות, אבוי לבושה!

והנה מגיע סוף השבוע, אני ניצבת מול דף הרישום ואני תוהה מה חשבתי לעצמי כל ערב כשהרשיתי לעצמי עוד ביגלה אצל תלמידה או נודלס בלילה?
ואז אני נזכרת בכל השקרים ששיקרתי לעצמי - שאין לי ברירה, שלא נעים לפתוח ביצה קשה בבית של תלמידה או לכרסם גזר בקולי קולות בזמן שאת מנסה לפתור תרגילים, שזאת ההקרבה הנדרשת, שאי אפשר לנצח בכל..
היום כשאני יושבת וכותבת לכם אני יודעת שזו שטות - אפשר לנצח בכל!
אפשר לקבוע סדר עדיפויות שמכניס גם את הרגלי האכילה השפויים והטובים שלי ללו"ז, אני יכולה לרווח את השיעורים ככה שאני אספיק לשבת לאכול ארוחה טובה ביניהם.. הרי אני יודעת לכמת את הזמן הזה בכסף עכשיו - אכילה מסודרת שווה לי 120 ש"ח! בהחלט!!!
אפשר לנצל את השבת (על אף העצלנות שלי שמאיצה בי להרים רגליים ולהתפנן כי בכל זאת? 6 ימים עמלתי קשות) להכין מראש, לבשל ולחתוך, לשים בקופסאות ולהיערך לשבוע הבא..
אפשר הכל - אני רק צריכה לרצות!
ואוהוהוהוהו כמה שאני רוצה!!!

בקיצור ולעניין - היה שבוע די מעפאן בדיאטה, אבל טוב שבוע כזה ללמד אותי לקח מאשר הרבה שבועות שמדשדשים על קו התפר של "הכמעט" שמשמרים את "הבערך".

האם הגיע זמני לישון? אמן ואמן.. מקווה שכן.

שבוע נפלא לכולם ומירי - כולי געגוע, השבוע אנחנו מתראות for sure !!!!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » על השקרים הקטנים שאנחנו מספרים לעצמנו...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!