הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מכירות את זה שלפעמים הלב כל כך נצבט?

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/06/2012 05:51

אקורדיאון
אקורדיאון
קרנושי ילדה יקרה ,לבכות בריא ומשחרר ומכאן את תצאי לדרך חדשה ותממשי את כל אשר חפץ ליבך,הרי הדברים
הם בהשג ידך ,כל דבר בזמנו וההחלטה לעשות שינוי כבר יצאה לדרך.
כנאמר כבר מזל גדול שישי לנו מסגרת כי יכולים היו להיות 30 קילו,חמישה האמיני לי ירדו כי את רוצה להשילם ויש לך מטרה.
מחבקת אותך חיבוק ענק לחיזוק.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/06/2012 23:24

miribelkin
miribelkin
Administrator
קרנושה אהובה
חזרתי עכשיו מהמקוה וברכנו אותך ועוד כמה חניכות יקרות רווקות
שהשנה תגיע הזוגיות הטובה והאמיתית אמן....אני מאמינה בך. ובטוחה
שהשנה הכל יתרחש לך לטובה...וזה מתחיל בטיול החשוב.
תאמיני בטוב ויהיה טוב כי מגיע לך....אוהבת מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
27/06/2012 17:09

קרולין
קרולין
קרנושה היפה והמרגשת שלנו!!!!
לכולנו לא קל בכלללללללללללללללל ומזלללללללללללללל שאנחנו עם מירי המדהימה שלנו!!!!
ואת מלכת היופי ונראית מהממממממתתתתתתתתת וסבלנות נשמתי גם ה- 5 קילו האלה ינשרו ממך בקרוב.....סבלנותתתתתתתת גם מים באבן עושים חור בסוף.....
לאב יו מיליוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואיתך תמיד לאורך כל הדרךךךךךך
בהצלחההההה רבההההההההה בהכללללללללsmile
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
27/06/2012 15:50

נינוש
נינוש
קרושה החמודה והחיונית תמיד תמיד
לפעמים קצת קשה אך תזכרי זה רק קילוגרמים מיותרים בודדים,כבר אמרנו פרופורציות בחיים
את בחורה כל כך טובה מגיע לך את כל הטוב של העולם והוא יגיע תאמיני לי
לא יכול להיות אחרת
מחר יום חדש ואנרגיות חדשות
נשיקות וחיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
27/06/2012 14:53

דרך המלך
דרך המלך
קרנושה מרגשת מאד
כל כך כל כך מבינה אותך את הרצון את הקושי את הנחישות. . גם אני לפני חידוש הזהב גם אני שנה לא זזה. .. כל כך מבינה אותך וגאה בך גאה בך על ההתמדה וההכרה בעובדה שרק יחד נצליח... לאט ובטוח
שולחת לך חיבוק וירטואלי חזקקקקקקק ואת כל אהבתי
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
27/06/2012 13:55

קרנושה
קרנושה
תודה יקרות שלי. על המילים החמות שלכן שאףףףףףףףףףףףףףף זר לא יבין לעולם. לשמחתי את השפה שאני מדברת-אתן מבינות גם מבלי לדבר.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/06/2012 13:48

שאפתנית
שאפתנית
מצטרפת ומחזקת את כולכן. כאילו דיברתם מגרוני.
קרנושה המקסימה את תארת מילה במילה מה שעובר עלי, הרצון, החלום ומנגד העמידה במקום תקופה ממושכת שאם הייתי יורדת כבר יכולתי להעלם מרוב רזון.
אנחנו מקבלות החלטה נחרצת ותוך שעה גג זה מתהפך ושוכחים מההחלטה שהתקבלה לא מזמן.
אבל, קרנושה מילת הקסם היא המסגרת וכתבת את זה. תהיי בטוחה שבלי המסגרת גם לא היינו עומדות על המקום אלא מזמן התחת היה כל כך גדול שעד ירושלים היו רואים אותו. אבל הוא לא כזה גדול בזכות המסגרת.
מבטיחות שנעשה הכל כדי לראות תוצאה והעיקר לחייך כל הזמן כי זה יגיע. אנחנו בעשייה מתמדת.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/06/2012 13:42

אייריס
אייריס
מצטרפת לבנות כאן ותאמיני בעצמך והכל יסתדר. את במקום הנכון ובזמן הנכון אז קדימה אהובה לעבודה ולמלאכה את תגיעי הורסת לחו'ל.
מצטרפת לאיחןלים למשפחת בלקין היקרה.
בהצלוחה קרנושה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/06/2012 11:25

אשירה
אשירה
קרן מתוקה ואהובה,
את במסגרת הכי טובה ויבוא יום שאת תשיגי בדיוק את מה שאת שואפת לו.
זה בסדר להזיל דמעה אבל בבקשה אל תרדי על עצמך,
לפעמים הגוף שלנו יש לו את הדרכים שלו, הקצב שלו וסדר העדיפויות שלו,
את נפלאה כמות שאת,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/06/2012 11:19

מאיה
מאיה
היי קרן ,מכירה את ההרגשה מצוין אבל אל תתני ליום יום לשלוט בך,תחליטי שאת טסה ובערב חג חתיכה הורסת ואף אחד לא ייקח את זה ממך,תתעוררי וקדימה תרביצי דיאטה שבוע הבא אחד פחות ותהיי בראש טוב...בהצלחה תעשי טוב לעצמך!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
27/06/2012 11:04

קרנושה
קרנושה
חברות יפות ומדהימות שלי,

אתמול בערב חזרתי ממירי. בדרך הביתה נתתי לעצמי להזיל דמעות...לשחרר את כל הלחץ הזה של החיים..הלימודים...העבודה והרצון להוכיח את עצמי..הדיאטה
שקשה לי לאחרונה,..הרצון העז להגיע לניו יורק בספטמבר פחות 5 ק"ג...מה לא בעצם?! (כבר בהרצאה התחלתי לדמוע)

כבר סביב המשקל אמרתי למירי שממש קשה לי וקיבלתי כמובן חיבוק ענקי..אני תמיד באה שקשה לי ומקבלת חיבוק ענקי והמון אהבה ללא פשרות.
ההרצאה כל כך נגעה בי וכל כך נצבט לי בפנים הלב, חידשתי כרטיס זהב חדש לשנה קדימה,
אולי הפעם קרן? אולי השנה תעשי את השינוי המיוחל? קשה לך נכון קשה לכולם וצריך ואת יודעת להילחם..

שנתיים לפחות עברו ולא היתה לי תזוזה ממשית למעט ק"ג למעלה ולמטה ודיי נמאס לי. בשיא הפתיחות והשקיפות אמרתי למירי, נמאס לי שהמכנסיים
צמודים לי והתחת שלי גודל..כל כך נמאס לי שממש בא לי לעשות את השינוי הזה ולהגיע לערב רה"ש פחות 5 ק"ג ואם אני לא עושה עכשיו אני לא קרן. ממש כמה
ימים אחרי החג אני טסה והכי בא לי להרגיש כיף, קלילות ונינוחות. מירי אמרה לנו אתמול שמגיע לנו, ממש כאילו אליי היא דיברה.

איזה מזל על המסגרת..איזה מזל על זה שייש מי שתומך בי כי לבד אני לא מספיק חזקה, איזה מזל גדול!

בקיצור, הרצאה מאד חזקה וסוחפת ממתינה לכל מי שטרם שמע..האזין וצפה. מירי האחת והיחידה שלנו...וכולי התרגשות לחתונה של ענת, אושר גדול,
הבת היחידה מתחתנת...כמה אושר! מאחלת את כל המזל והאהבה שבעולם♥שולחת מלאן נשיבוקים♥
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מכירות את זה שלפעמים הלב כל כך נצבט?

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!