26/06/2012 08:12
 מאיה Posts: 145
|
צודקות בנות,אני מצטרפת אליכן בהצלחה רבההההההההההה!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2012 08:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
לאה לה בהצלחה. קיבלת החלטה ואת יוצאת לדרך גם אני הייתי רוצה לרדת עוד 10 ק"ג עד החגים ותמיד נדמה לי שאני במודעות ועשיה אבל אין ירידות כמו שקיוותי שיהיו אולי אני נמצאת במצב שאת מתארת, מתנחמת ומנחמת את עצמי על הירידה הגדולה ולא עושה מספיק כדי לראות ירידה נוספת. אולי זה עייפות החומר, ההסכמה עם השמירה על הירידה שהיתה עד עכשיו ואולי עוד אלף ואחת סיבות אבל הן רק סיבות. אולי צריך לתת יותר גז ולהוציא את הגוף מהמצב שהתרגל אליו כדי לראות ירידות נוספות. אחזור לרישום ולמעקב ונראה אם יהיה שינוי. ושוב לאה, בהצלחה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2012 07:44
 לאה לה Posts: 112
|
בוקר טוב! איךף אומרים-מירי ירדה עלי אתמול-ירדה זאת מילה שלילית אבל ממש לא בכוונה הזאת פשוט אמרה ברכות ובהחלטתיות-הגיע הזמן לתת גז ולרדת עד החגים...האמת שזה כל כך נכון שכן ירדתי בעזרתה 40 קג כבר כמה שנים טובות אבל מאז החגים האחרונים זה כבר לא 40 קג אלא 35קג ויש לי עו\ד 10 קג לרדת...אני מתנחמת נחמת טיפשים שאני במסגרת ושומרת על הירידה הגדולה מחשבה לא כל כך טפשית אלא עצלנות לשמה...אז מירי יקרה החלטתי לעשות מעשה ולחזור לכוחות שהיו לי פעם- אעזר ברישום ואי הכנסת אוייבים הביתה-[במידת האפשר] והעיקר זאת ההחלטה...תוצאות ראשונות בשבוע הבא...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|