24/06/2012 14:20
 רבקה Posts: 8411
|
ליאתי נהגת בתבונה באירועים כאלה אוכלים מה שאין כל יום בבית והנה את שוב חזרה במסלול וגם בצעידות ממשיכה להתמיד בדרל להצלחה נסי גם את המסלול מרידינג עד תל-ברוך כשכל הים פרוס לצידך והאויר משגע תהני יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2012 13:57
 אייריס Posts: 3744
|
ליאתי אני שמחה בשבילך ושהחלטת לצעוד באופן קבוע במיוחד הקרבה לפארק הירקון נצלי ותהני. שמחה שנהנית מהאירוע ונשמע שהיית בשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2012 05:35
 אקורדיאון Posts: 16381
|
החשוב שנתת לעצמך להנות וכשנהנים לא משמינים. בהצלחה השבוע כולל בצעידות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2012 04:53
 dany Posts: 19819
|
ליאת מתוקה החשוב שאת חשה טוב עם עצמך , זה נותן תחושה טובה להמשיך......................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2012 23:34
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ליאת יקרה זה מה שהליכה עושה... טוב על הנשמה. וזה גם מחטב מאד...... בהצלחה והתמדה, הירקון הפך לבית שני שלי.... שבוע טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2012 22:30
 דרך המלך Posts: 5707
|
ליאת העיקר שנהנית בארוע ואת במודעות והתחלת הליכות.. כל הכבוד בהצלחה ושבוע טוב סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2012 20:40
 הסמויה Posts: 2467
|
ליאת עשית טוב שאכלת ונהנת בארוע זה לא ארוע של יום יום ועוד יותר טוב עשית שיצאת לצעוד בפארק ומאחלת לך שבאמת זה ספתח לצעדות יומיומיות גאה בך המשיכי בדרך הזו ואין ספק שאת על דרך המלך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2012 20:20
 ליאת אקרון Posts: 28
|
היי פורום יקר, רציתי לשתף אתכן שהיה לי קשה הסופש הזה, הייתי אתמול באירוע יוקרתי מאוד על גג בתל אביב על רקע השקיעה.. היה מדהים! וגם טעים! זה לא היה ממש בופה וארוחת ערב אלא מנות מסתובבות קטנות וחביבות ולא.. ממש לא תמימות(חיכיתי לראות את כל המסתובבים, בחרתי לי את הדברים שנראו הכי טעים, וגם קיבלו מחמאות- ואותם בחרתי לאכול כשאני מתענגת על כל ביס שתיתי 2 כוסות יין לבן משובח. לא יודעת אם להגיד שזה קלקל , אבל זה בטוח לא פלפל אדום וקוטג'.. - היה מושלם, טעים! ואני לא מתחרטת, אבל חייבים לחזור לתלם... היום קמתי והחלטתי על הליכה בפארק בערב. בדיוק עכשיו חזרתי מהליכה בפארק הירקון (אני גרה ככ קרוב ולא מנצלת את זה מספיק). בהמשך להרצאת הדחיינות נעלתי את נעלי הספורט שלי,, טייץ וגופיה ויצאתי עם בקבוק מים ביד... לכאורה, לא היה בזה שום דבר מיוחד: שעה 19:00 הרבה אנשים צועדים/יושבים על שמיכות אבל.. פתאום קלטתי איך אני מרגישה טוב.. היה אוויר טוב, אני צועדת, חוזרת לשליטה ומצאתי את עצמי - פשוט מחייכת לעצמי....אמרתי איך שחזרתי הבייתה שמחר בשבע אני צועדת שוב.. מקווה להפוך להרגל..כי אין על תחושה טובה שפותחת את השבוע החדש... בנות, שיהיה לנו שבוע טוב ובשליטה. ליאת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|