18/06/2012 17:46
 dany Posts: 19819
|
שאפתנית יקרה נפגשנו נדמה לי לפני יותר משנה וכבר אז נראית נפלא ואני יודעת שירדת עוד!!!!!!!!!!!! אז מה בכלל הסיפור?????? זה הכל בראש שלנו ושם צריך לסובב את הברגים. אז לדרך להנות מכל יום.
שאפתנית כתב:
סגלי כתבת ממש מתוך ליבי. מודה שיש דברים שחל בהם שיפור, אני כבר לא מרגישה הכי גדולה בסביבה או שמסתכלים עלי אבל בהחלט נושא בגד הים עדיין עומד על הפרק ומתואר בדיוק כפי שכתבת, מילה במילה. אני מאמינה שזה ישתנה כשהקילוגרמים ימשיכו לנשור. מבחינתי מקווה שבקיץ הבא ארגיש יותר משוחררת בכל הקשור לבגד הים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 17:44
 dany Posts: 19819
|
אחרי מילים כל כך חמות ומחזקות לא נותר לי אלא להוסיף עשי זאת ועוד היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 17:23
 בלונדה.... Posts: 3603
|
סיגליי אכן הרצאה חזקה!! מהיום את נפטרת מהאישה הזו. תתחילי להנות את בטמת.מחמירה עם עצמך.שלא לצורך. אין לך ממה להתחבא אפילו לרגע. את באמת אישה כל כך טובה ומפרגנת ששמה בכיס הקטן שלה המון אנשים. אוהבת אותך נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 16:52
 דרך המלך Posts: 5707
|
לא נותר לי לומר רק כמה אני אןהבת אתכן מחממות את ליבי ומחזקות אותי.... לא סתם נפגשנו הכל מלמעלה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 16:34
 לייסי Posts: 623
|
סיגלי חמודה, את ניחנת בתכונות שלהרבה נשים רזות וחטובות - אין! את יפה, טובה, סימפטית , חייכנית וכיף לבלות בחברתך! אז בבקשה תרימי ראש כי את נראית בסדר גמור - ואל תחמירי עם עצמך ללא סיבה! שכחתי לציין שאת גם מוכשרת ברמות (ראה תמונות היום בפייסבוק). אז - יקירתי_ תתחילי להעריך ולאהוב את עצמך כמו שאנחנו אוהבים אותך!!! נשיקות וחיבוקים - אסתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 16:24
 אייריס Posts: 3744
|
סיגלי היפה. את אישה כה מיוחדת חמה אוהבת ומפרגנת לכולם. גם אני הייתי תמיד כך מחביאה ומסתירה ידיים רגליים ומה לא ?! מתי שהוא הדבר חילחל בי ואמרתי די וזהו ולא מחביאה זה אני take it or live it ומאז אני לא מסתירה קונה בגד ים מדליק צעיר ומכניס מה שצריך והולכת לבריכה עם ראש וחזה מורם. אןמנם.יש ורידים אבל.זה כבר סיפור אחר. לכן נשמה שלי טוב שקיבלת חיזוקים מההרצאה וקדימה לפעולה. התחלת פילאטיס עכשיו וזה יופי של עשייה ברוכה. בהצלחה יקרה בהמשך. נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 15:56
 רבקה Posts: 8411
|
שאפתנית כתב:
סגלי כתבת ממש מתוך ליבי. מודה שיש דברים שחל בהם שיפור, אני כבר לא מרגישה הכי גדולה בסביבה או שמסתכלים עלי אבל בהחלט נושא בגד הים עדיין עומד על הפרק ומתואר בדיוק כפי שכתבת, מילה במילה. אני מאמינה שזה ישתנה כשהקילוגרמים ימשיכו לנשור. מבחינתי מקווה שבקיץ הבא ארגיש יותר משוחררת בכל הקשור לבגד הים.
ואני מייעצת לך שאפתניתי קחי עצמך כבר השנה וצאי לדרך בלי בושה הרווח כולו שלך ובכלל כפי שאני זוכרת אותך מה כל כך נורא ?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 15:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 15:29
|
רבקוש תודה על המילים החמות...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 15:21
 רבקה Posts: 8411
|
סיגלי והנה עכשיו אולי תשתחררי מהדימוי והתחילי להראות ולהיראות כטוב בעינייך הכל שלך בזכות ואין ממה להתבייש כשהבושה פה לא משחקת תפקיד הרבה יותר קל אני תמיד הלכתי לים עם בגד ים בלי לכסות כלום ויגידו מה שיגידו זה בעייה של האומרים לא שלי את מקסימה ומגיעה לך להנות ממה שיש ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 15:14
|
מירי יקרה היום בהרצאה שהיתה סוג של סטאנד אפ הרגשתי שאת מדברת עליי.. אני זו אותה אישה שעליה דיברת שלא לובשת בגד ים מהבושה ששמה כרית בצילומים שמתחבאת מאחורי כולם.. אני אותה אישה שחושבת שהיא דב המערות אני האישה שלא משנה מי יעמוד על ידיי תמיד ארגיש בטטה.. מירי הרצאה של החיים.. שבתוך תוכי היו לי דפיקות לב... הרגשתי שממש קראת אותי והרגשת אותי... כן כן אני היא האישה הזו... מירי יקרה שלי תודה ששמת לי מראה מול הפנים שגרמה לי להודות עכשיו במה שמעולם לא דיברתי עליו... אוהבת אותך ומעריצה שלך על היותך מי שאת סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|