21/06/2012 04:26
 dany Posts: 19819
|
אנחנו צריכות ללמוד לאהוב את הגוף שלנו בכל מצב........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2012 11:46
 הסמויה Posts: 2467
|
בדרך הזו שאנחנו צועדות מגיע הרגע שבו אנחנו נאהב את הגוף שלנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2012 11:28
 דרך המלך Posts: 5707
|
יולי יקרה
חייבת לומר שאני מתפללת ליום הזה שאני יאהב את הגוף שלי ללא בושה... יהיה בסדר יום טןב סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2012 14:23
 יולי Posts: 754
|
היי לסיגל ולכולן, הייתי בהרצאה אתמול בבית רוזן והיה מעניין ובכלל, כל הנושא של דימוי גוף גם אליי מדבר כי אני תמיד התחמקתי ושבתי להתחמק מבריכה, ים ובגד ים, הפריאו תמיד היה איתי, הפחד שמא יסתכלו וילגלגו כי מפריעים לי כמה דברים אצלי אם זה ירכיים או קצתבטן וחלקים אחרים.......ויש הבדל בין ג'ינס או מכנס אחר לבין בגד ים... המפליא הוא שגם שהייתי יותר רזה לא היה לי נוח בבגד ים (גם שלם...) זה משהו פסיכולוגי שכל מי שמלאה או הייתה שמנה מאוד (כמוני) ואפילו שרזיתי ואני שומרת על רוב הירידה (עליתי....) אני עדיין לא אוהבת ללכת לים...ואז אני חושבת שזה הרבה מעבר למציאות, הרבה מעבר למה שבאמת נמצא שם מולי, במראה, ואז...אני חושבת שווה להתמיד בדיאטה רק כדי להרגיש את ההרגשה הזו של להרגיש באמת שלמה עם הגוף שלי...זה חלק גדול מאיכות החיים, וכדאי להתחיל כבר מעכשיו על לאהוב את מה שנמצא שם במראה (לא רק את הפנים) וככה יותר קל גם בדיאטה...להכניס לראש שמגיע לנו להיות רזות, להיראות טוב...להרגיש שגם שנרזה וגם בתהליך אני נהנית על הדרך..ולא משנה שכבר נגעתי באושר, שהייתי שם, עליתי (7 קילו לפחות...) אני כל הזמן בתהליך, ה"דיאטה" היא לא דיאטה אלא אורח חיים וזה פשוט להיות על המשמר כל הזמן לא לישון לא להתעייף, מקסימום לצוף ובאמת לעשות מה שמירי אומרת כי בסוף יש תוצאות וזה- התצאות שווה את הכל.....כמובן שממתקים וחטיפים לא שווים את ההרגשה שלא רוצים ללכת לים ולבריכה, שמסתתרים עם כרית, שנראים רק "כמעט" ו"על יד" ולא ממש, אבל ממש טוב...לאכול בירא, לעומת זאת לעשות הליכות ברגל לשמור על עצמנו נותן מרץ ואנרגיה לכל היום , לשתות מיים זה מרווה ולא צריך ככ הרבה קפה ודיאט קולה...ובקיצור, להפנים את השיטה מהיום, מעכשיו ופשוט להתחבר לעצמנו בקטע של מגיע לנו איכות חיים ולטפל בעצמנו ...לתת כבוד לגוף שלנו שתמיד משרת אותנו... טוב, חפרתי מספיק....ואני עם כוס מיים קרים ושמה לב לכמויות והעודפים ילכו להם למקום אחר (לא אליי..) יום נהדר, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2012 14:18
 רבקה Posts: 8411
|
את תשובתי עניתי לסיגלי לפי ששמעתי את מירי בהרצאה אתמול שהייתה מעולה ומדברת אלינו בגובה העיניים אני הולכת כל שבת לים ובקייץ גם בחופשות בקיצור מאוד מאוד אוהבת את הים אנשים מתהלכים בים כל אחד ואחת עם סיבתו ולא עושים חשבון לאף אחד ואפילו לא מודעים לעשייה שלנו לפחות יש כבר דיפלומה בזה בנות תהנו תבלו תכייפו עם הילדים מגיע לכן ושוב למי שלא נאה זאת בעייתו האישית אוהבת אותכן אתן מקסימות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2012 12:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
כמו שכתבת אשירה מדובר פה בתחושה אישית אבל האמיני לי שהיריכיים שלי קימות ונראות בשטח אז אולי לאחרים זה יראה בסדר אבל אני מרגישה שזה עדיין לא בסדר. אני הולכת עם הילדים לים ולבריכה אבל לא חושפת רגליים, לובשת מכנסיים קצר. אין סיכוי שאוריד את המכנסים עד שתחושת הביטחון העצמי שלי לא תשתפר. אני מניחה שעד הקיץ הבא ארגיש בטוחה יותר וזה יגיע. אני לא חושבת שאני קשה עם עצמי אבל אם אני לא ארגיש בנוח אז אני בטוחה שגם לסביבה לא יהיה נוח. זה נתון שישתנה אצלי רק שזה יקח עוד קצת זמן. תודה על האכפתיות!!! אשירה כתב:
שאפתנית מתוקה, הרשי לי, כי אני כבר שמתי לב שאת נמצאת בפרטים הקטנים. יש לי בת רזה ויפה, הגנים של בעלי לא שלי, למזלי ולמזלה, היא שוקלת כ-54 קילו על 170 ס"מ ונראית ממש טוב, אז תשאלי אותה אם היא מרוצה והיא תמיד תתמקד בדברים שמפריעים לה, מוצאת סימני מתיחות, צלוליטיס, כתמים, ותאמיני לי שאני לא רואה את הדברים שהיא רואה. היא טוענת שראייתי לא מספיק טובה וייתכן שהיא צודקת, אבל כמו שאני לא רואה גם שאר העולם לא רואה, זאת רק היא עם המחשבות והתחושות שלה. ולמה אני מספרת לך זאת, אין גבול לרצון לשיפורים, השאלה איזה מחיר אנו משלמים על כך, האם ההנאה עם ילדייך בים לא שווה את המחיר? סליחה על הישירות שלי, זה בגלל שאני כל כך אוהבת אותך אני מרשה לעצמי. את נפלאה ומקסימה ונראית נהדר ותתחילי כבר להפנים זאת!!! שאפתנית כתב: יש דברים נסתרים שאני רואה אותם דניאלוש ותודה על המחמאות אבל את לא ראית אותן כי הייתי עם בגדים. כמו שכתבתי לרבקה מדובר בבשלות נפשית אז עברתי את המהפך הזה והגשמתי חלום ואני לובשת שמלות אבל עדיין לא בשל הרעיון להסתובב חופשי חופשי עם בגד ים. אני מקווה שעם המשך הירידה זה יגיע בקיץ הבא. dany כתב: שאפתנית יקרה נפגשנו נדמה לי לפני יותר משנה וכבר אז נראית נפלא ואני יודעת שירדת עוד!!!!!!!!!!!! אז מה בכלל הסיפור?????? זה הכל בראש שלנו ושם צריך לסובב את הברגים. אז לדרך להנות מכל יום. שאפתנית כתב: סגלי כתבת ממש מתוך ליבי. מודה שיש דברים שחל בהם שיפור, אני כבר לא מרגישה הכי גדולה בסביבה או שמסתכלים עלי אבל בהחלט נושא בגד הים עדיין עומד על הפרק ומתואר בדיוק כפי שכתבת, מילה במילה. אני מאמינה שזה ישתנה כשהקילוגרמים ימשיכו לנשור. מבחינתי מקווה שבקיץ הבא ארגיש יותר משוחררת בכל הקשור לבגד הים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2012 09:55
 קרנושה Posts: 3420
|
ממש מרגשת וממש לא דב המערות... את נפלאה ועצם זה שהרגשת משהו-כבר היה שווה את זה! נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2012 08:36
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית מתוקה, הרשי לי, כי אני כבר שמתי לב שאת נמצאת בפרטים הקטנים. יש לי בת רזה ויפה, הגנים של בעלי לא שלי, למזלי ולמזלה, היא שוקלת כ-54 קילו על 170 ס"מ ונראית ממש טוב, אז תשאלי אותה אם היא מרוצה והיא תמיד תתמקד בדברים שמפריעים לה, מוצאת סימני מתיחות, צלוליטיס, כתמים, ותאמיני לי שאני לא רואה את הדברים שהיא רואה. היא טוענת שראייתי לא מספיק טובה וייתכן שהיא צודקת, אבל כמו שאני לא רואה גם שאר העולם לא רואה, זאת רק היא עם המחשבות והתחושות שלה. ולמה אני מספרת לך זאת, אין גבול לרצון לשיפורים, השאלה איזה מחיר אנו משלמים על כך, האם ההנאה עם ילדייך בים לא שווה את המחיר? סליחה על הישירות שלי, זה בגלל שאני כל כך אוהבת אותך אני מרשה לעצמי. את נפלאה ומקסימה ונראית נהדר ותתחילי כבר להפנים זאת!!! שאפתנית כתב:
יש דברים נסתרים שאני רואה אותם דניאלוש ותודה על המחמאות אבל את לא ראית אותן כי הייתי עם בגדים. כמו שכתבתי לרבקה מדובר בבשלות נפשית אז עברתי את המהפך הזה והגשמתי חלום ואני לובשת שמלות אבל עדיין לא בשל הרעיון להסתובב חופשי חופשי עם בגד ים. אני מקווה שעם המשך הירידה זה יגיע בקיץ הבא. dany כתב: שאפתנית יקרה נפגשנו נדמה לי לפני יותר משנה וכבר אז נראית נפלא ואני יודעת שירדת עוד!!!!!!!!!!!! אז מה בכלל הסיפור?????? זה הכל בראש שלנו ושם צריך לסובב את הברגים. אז לדרך להנות מכל יום. שאפתנית כתב: סגלי כתבת ממש מתוך ליבי. מודה שיש דברים שחל בהם שיפור, אני כבר לא מרגישה הכי גדולה בסביבה או שמסתכלים עלי אבל בהחלט נושא בגד הים עדיין עומד על הפרק ומתואר בדיוק כפי שכתבת, מילה במילה. אני מאמינה שזה ישתנה כשהקילוגרמים ימשיכו לנשור. מבחינתי מקווה שבקיץ הבא ארגיש יותר משוחררת בכל הקשור לבגד הים.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2012 08:04
|
יש דברים נסתרים שאני רואה אותם דניאלוש ותודה על המחמאות אבל את לא ראית אותן כי הייתי עם בגדים. כמו שכתבתי לרבקה מדובר בבשלות נפשית אז עברתי את המהפך הזה והגשמתי חלום ואני לובשת שמלות אבל עדיין לא בשל הרעיון להסתובב חופשי חופשי עם בגד ים. אני מקווה שעם המשך הירידה זה יגיע בקיץ הבא. dany כתב:
שאפתנית יקרה נפגשנו נדמה לי לפני יותר משנה וכבר אז נראית נפלא ואני יודעת שירדת עוד!!!!!!!!!!!! אז מה בכלל הסיפור?????? זה הכל בראש שלנו ושם צריך לסובב את הברגים. אז לדרך להנות מכל יום. שאפתנית כתב: סגלי כתבת ממש מתוך ליבי. מודה שיש דברים שחל בהם שיפור, אני כבר לא מרגישה הכי גדולה בסביבה או שמסתכלים עלי אבל בהחלט נושא בגד הים עדיין עומד על הפרק ומתואר בדיוק כפי שכתבת, מילה במילה. אני מאמינה שזה ישתנה כשהקילוגרמים ימשיכו לנשור. מבחינתי מקווה שבקיץ הבא ארגיש יותר משוחררת בכל הקשור לבגד הים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2012 08:02
|
מבחינתי עדיין היריכיים נראים נורא. אין ספק שזה בעיני המתבונן אבל זו התחושה שלי ואני לא מרגישה מספיק בשלה לחשוף אותן. אולי בשנה הבאה. רבקה כתב:
שאפתנית כתב: סגלי כתבת ממש מתוך ליבי. מודה שיש דברים שחל בהם שיפור, אני כבר לא מרגישה הכי גדולה בסביבה או שמסתכלים עלי אבל בהחלט נושא בגד הים עדיין עומד על הפרק ומתואר בדיוק כפי שכתבת, מילה במילה. אני מאמינה שזה ישתנה כשהקילוגרמים ימשיכו לנשור. מבחינתי מקווה שבקיץ הבא ארגיש יותר משוחררת בכל הקשור לבגד הים. ואני מייעצת לך שאפתניתי קחי עצמך כבר השנה וצאי לדרך בלי בושה הרווח כולו שלך ובכלל כפי שאני זוכרת אותך מה כל כך נורא ?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2012 07:28
|
תודה אקו ותודה לכולם ואמן וכך יהיה. שיהיה יום נפלא אוהבת סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2012 05:36
 אקורדיאון Posts: 16381
|
סיגלוש ,באמת נאמר כאן כבר הכל מכל ומסכימה עם כל מילה ולכן את תמשיכי בתהליך ואין לי ספק שבמהלכו ישופר גם דימוי הגוף. נשיבוקים .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 23:32
|
תאמינו לי אני בוכה מהתרגשות. תודה לכל אחת ואחת מכן באופן אישח על העידוד הפרגון והמילים החמות אוהבת אתכן סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 22:33
 קרולין Posts: 6651
|
סיגל יקרה שלי, את מרגשת מאד בדברייך. אם מירי הצליחה לגעת בך זה שווה הכללללללללללללללללל. וכן מירי נוגעת בך בנו בכולנו ומניעה את כולנו לעשות שינוי. בנוסף, יפה שלי עם חיוך כמו שלך, ששווה מיליון דולר ויותר את ממיסה את כולםםםםםםםםםםםם איתך לאורך התהליך.... נשיקות וכל אהבתי קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 21:54
 הסמויה Posts: 2467
|
סיגל חברתי האהובה והיקרה קראתי בעיון רב את מה שכתבת ואת כל מה שהחברות הטובות שלנו מהפורום ענו לך וכולן צודקות ואני מסכימה איתן את אישה כל כך מיוחדת ומקסימה משכמה ומעלה וגם לדעתי את מחמירה עם עצמך יש לך פנים קטנות ויפיפיות שתמיד מחייכות ומאירות את הסביבה תמשיכי לרדת במשקל אך בדרך תהני ממה שיש תדגישי את הטוב ותטשטשי את הפחות טוב כל מי שמכיר אותך ישר מתאהב בך אז תרימי ראש בגאווה תמשיכי בדרך הזו ולאט ובטוח תגיעי גם למשקל הרצוי והמיוחל אוהבת אותך מאוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 20:52
 EFF Posts: 6409
|
סיגלי, ברור ונפלא שמירי מדברת אל כולנו בגובה העיניים ומתוך תוכנו - וזה המיוחד והקסום שבמירי - אני לא חושבת שאת דב המערות או כל אחת מההגדרות שלך..מספיק שאנחנו שמנמודים חמודים וגם ככאלו ההרצאות של מירי מדברות אלינו ומתוכנו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 20:24
 נינוש Posts: 1442
|
סיגל יקרה קשה לקרוא את מה שכתבת למי יש החיוך הכי יפה? כבר אמרתי לך כמה פעמים ולמי יש את העיניים הכי יפות? גם זה אמרתי לך תחשבי רק על זה ומי הכי טובה!!!! רק את סיגל יקרה שלנו תהיה חזקה ומתמידה אנחנו גאות בך מאוד מאוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 20:05
 אשירה Posts: 4292
|
סיגל יקרה, דברייך יוצאים מהלב ונכנסים ללב, את אדם מקסים עם הקילוגרמים או בלעדיהם, בכוח האמונה והרצון שלך את תגיעי לכל מה שאת שואפת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 18:04
 מאיה Posts: 145
|
נילי ודני אתן כל כך צודקות אבל קשה להתגבר וליישם זאת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 17:58
 1103 Posts: 5022
|
סיגלוש יקירתי אני מצטרפת לכל מה שכתבו לך כאן חברותי.וכמו שמירי אמרה את השומן אי אפשר להסתיר,ולמי זה אכפת,מי מכיר אותנו בחוף הים ואם כן אז מה.אנחנו השמנמודות יפות וחינניות אפשר להבליט את היפה שבנו ולמי שמפריע המראה שלנו זבש"ו. אנחנו מבזבזות את החיים בלהסתיר ולטשטש,הזמן עובר וההפסד כולו שלנו. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|