19/06/2012 05:42
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יישר כח ובהצלחה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2012 05:38
 dany Posts: 19819
|
נפלא נפלא ומאחלת להמשיך עם התנופה הזו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יולי כתב:
היי, שבוע חדש זה אנרגיות חדשות אני בהחלט מתחברת לרעיון. אז, שקילות נעימות לכולם, אל תשכחו 3 ארוחות מסודרות ביום, מיים בששון (אפילו אני התחלתי לשתות מיים....כלומר חזרתי ועכשיו הלהיט- מיים קרים, לא לשכוח לשים מינרלים במקרר...) הליכות ברגל עם חברה או עם בן הזוג/הבעל זה כיף ללכת ביחד וגם נותן מוטיבציה, אבל אם לא אפשר גם לבד...העיקר לצעוד זה טוב גם לגוף אבל גם המון לנשמה... ובכלל, שימו לב שמדובר באורח חיים וזה כיף וזכות גדולה לדאוג ולטפל בעצמנו ממקום של כבוד לגופנו (אפילו אני , שאני לא אוהבת ספורט ומעדיפה לצפות בטלויזיה, לדבר בטלפון, או לגלוש באינטרנט התחלתי לעשות הליכות עם חברה מידי פעם עם בעלי, והיום אין לי פרטנר/ית לצעידה אז אני אצעד לבד...אם אני יכולה...כולם יכולים) פתאום כל האנרגיות לטפל בעצמי, לצעוד , לאכול נכון ובריא חזרו אליי ובגדול ששותים מיים העור נראה מעולה, זה אפילו יותר טוב מקוסמטיקאית וקשה לי להסביר את זה.. ברגע שגם מורידים את כמון השומן באוכל זה גם עוזר לגוף וכמובן שוב, גם עור הפנים נראה אחרת....(לא הכל זה קרמים, סבונים, מסכות ,פילינגים ומייקאפ/פודרה....מסתבר, שזה מתחיל בתזונה כנראה) אז כמו שאומרים והביטוי כבר ישן, נפתח את השבוע ב"אנרגיות חיוביות" והשאר כבר יזרום מעצמו כי ברגע שזה מתחיל כהרגל גם הקלוגרמים נושרים/ינשרו בכיף ומי ששומר/ת אז כמעט ואין עליות ואם כן, זה יורד במהירות, והעיקר והכי חשוב זה תמיד להנות מהתהליך, לשלב את ההתלהבות של הרגש יחד עם עשייה ועם הזמן מהר או לאט נראה תוצאות....והעיקר בלי לחץ..........(מנסיון, כי לחץ לא מוריד במשקל) שבוע נפלא ונתראה בשקילה. יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 15:52
 רבקה Posts: 8411
|
ברכת שבוע מבורך ומוצלח לכולנו ויולי יקירה גאה בך על המוטיבציה שאת עכשיו נמצאת בה המשיכי וכמובן תוצאות בהתאם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 08:24
 יולי Posts: 754
|
היי, שבוע חדש זה אנרגיות חדשות אני בהחלט מתחברת לרעיון. אז, שקילות נעימות לכולם, אל תשכחו 3 ארוחות מסודרות ביום, מיים בששון (אפילו אני התחלתי לשתות מיים....כלומר חזרתי ועכשיו הלהיט- מיים קרים, לא לשכוח לשים מינרלים במקרר...) הליכות ברגל עם חברה או עם בן הזוג/הבעל זה כיף ללכת ביחד וגם נותן מוטיבציה, אבל אם לא אפשר גם לבד...העיקר לצעוד זה טוב גם לגוף אבל גם המון לנשמה... ובכלל, שימו לב שמדובר באורח חיים וזה כיף וזכות גדולה לדאוג ולטפל בעצמנו ממקום של כבוד לגופנו (אפילו אני , שאני לא אוהבת ספורט ומעדיפה לצפות בטלויזיה, לדבר בטלפון, או לגלוש באינטרנט התחלתי לעשות הליכות עם חברה מידי פעם עם בעלי, והיום אין לי פרטנר/ית לצעידה אז אני אצעד לבד...אם אני יכולה...כולם יכולים) פתאום כל האנרגיות לטפל בעצמי, לצעוד , לאכול נכון ובריא חזרו אליי ובגדול ששותים מיים העור נראה מעולה, זה אפילו יותר טוב מקוסמטיקאית וקשה לי להסביר את זה.. ברגע שגם מורידים את כמון השומן באוכל זה גם עוזר לגוף וכמובן שוב, גם עור הפנים נראה אחרת....(לא הכל זה קרמים, סבונים, מסכות ,פילינגים ומייקאפ/פודרה....מסתבר, שזה מתחיל בתזונה כנראה) אז כמו שאומרים והביטוי כבר ישן, נפתח את השבוע ב"אנרגיות חיוביות" והשאר כבר יזרום מעצמו כי ברגע שזה מתחיל כהרגל גם הקלוגרמים נושרים/ינשרו בכיף ומי ששומר/ת אז כמעט ואין עליות ואם כן, זה יורד במהירות, והעיקר והכי חשוב זה תמיד להנות מהתהליך, לשלב את ההתלהבות של הרגש יחד עם עשייה ועם הזמן מהר או לאט נראה תוצאות....והעיקר בלי לחץ..........(מנסיון, כי לחץ לא מוריד במשקל) שבוע נפלא ונתראה בשקילה. יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2012 07:34
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה מקוה מאד שמצבה של גיסתך משתפר......... ושאת בסדר.....את אשה חזקה ומדהימה. יום נפלא אוהבת אותך מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2012 11:56
 קרנושה Posts: 3420
|
אמן ואמן! שבוע מבורך לכולן♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2012 05:49
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שבוע טוב ,הצלחה לנשקלים היום ולכולנו שליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2012 01:01
 ליאת של יוני Posts: 189
|
שבוע טוב מלא חשיבה חיובית, ועמידה במטרות (סוף שנה) תקופה סופר לחוצה אצל מחנכת בישראל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2012 00:59
 אייריס Posts: 3744
|
קרולין היקרה שבוע טוב ומבורך. נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2012 22:51
 dany Posts: 19819
|
שבוע טוב ומבורך ורק בשורות טובות אמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2012 20:52
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרולין אהובה מאחלת לך שבוע טוב ומבורך ורק בשורות טובות החלמה מהירה ורפואה שלמה לגיסתך.. אוהבת מאד סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2012 20:13
 קרולין Posts: 6651
|
מאחלת לכולנו שבוע טוב, מלא עשייה, סיפוק אנרגיות טובות, מודעות, בחירה ושליטה בהצלחה לכולנו בשקילות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|