הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אחרי הרצאת הדחיינות- חייבת לכתוב כאן....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/06/2012 17:05

רבקה
רבקה
ליאת אני כבר מרגישה איזה חמודה את
ראשית אברך אותך בברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו
הרווח כולו שלך ואת עןד בחוג עם בנות מדהימות וחברות מקסימות
ליאתי לנו השמנמודים יש מחלה וזאת האכילה הרגשית
אז כדי להבריא אנחנו נמצאים בבית הספר מס' 1 עם מורה גדולה
והמסגרת כולל הפורום בכלל גלגל הצלה שאין כמותו
אהבתי את שקרנושקה כתבה לך
ולשתיכן אני בטוחה שהאחד מחכה בפינה והוא יגיע
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2012 16:52

dany
dany
מאחלת לכן בנות יקרות לפגוש את האחד המיוחד ובמהרהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2012 16:50

dany
dany
שאפווווווווווווווווווווווווווווווווו

קרנושה כתב:
ליאת יקירתי,
עצרתי באמצע הלימודים כדי לענות לך על דבריך. הרגשתי שאני חייבת.
גם אני חניכה רווקה וותיקה של מירי תכף חוגגת 32, עובדת במשרה מלאה+ סטודנטית לתואר ראשון באו"פ ועם המון תחומי ענין בחיים ותחביבים,
עדיין מחפשת את האחד שלי, האחד והמיוחד. וזה לא קל, לא פשוט למצוא את מה שאנחנו רוצות למרות שהדרישות שלי הן לא בשמיים ואני
לא בנאדם ש"מלא רק בעצמו" כלל וכלל. יש לי משהו שאף אחד לא יכול לקחת ממני וזו האמונה, האמונה שאמצא את מה שאני רוצה. וזה חקוק באבן.

אבל למדתי לשים את הדברים האלו בצד ולא לערבב שום קשר לאוכל, אף אידיוט לא שווה את העבודה הקשה שאת עושה עם עצמך,
התהליך, הדרך, ההתמדה כל שבוע במסגרת הנפלאה הזו. כואב לך? מציק לך? תשוחחי עם חברה טובה (הנה אני מציעה גם את עצמי שמזדהה איתך).

בקיצור, הפרדה מוחלטת. חיוך ענק על הפנים וכן-ההפסד הוא רק שלו. את הרווחת כמעט 4 פחות, זה הכי שאפו שבעולם ועוד
יחסית לא לאט..אז למה לתת למישהו שלא שווה לקלקל? תמשיכי לשתף, שמחה שאת כאן איתנו ושיהיה המון הצלחה! ♥
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2012 15:01

קרנושה
קרנושה
ליאת אקרון כתב:
תודה שוב על כל הפרגון והדאגה.קמתי הבוקר עם חיוך

קרן- אנחנו מכירות , יצא לנו לדבר פעם בסמינר לוינסקי (אני לא טועה , את בחוג הראשון, נכון?) . פעם הייתי באה הרבה ללוינסקי אבל בזמן האחרון אני בחוג בוקר של שני (רוזן). בקיצור, רציתי להגיד לך שריגשת אותי ואני לוקחת איתי את המילה הזו "אמונה" אליי. יש בה כל כך הרבה כוח. אני חייבת להרגיל את זה להאמין וכמו מנטרה להגיד את זה לעצמי. מה שבטוח זה שקמתי הבוקר עם חיוך שלא טרפתי סיר פסטה וחיוך גודל יותר על זה שאני בתוך תהליך שינוי אורח חיים עם אנשים ככ אוהבים ומפרגנים ועם המורה מספר אחת בארץ.
נינוש-ויתרתי על הפסטה גם היום.
תודה לכל מי ששכתב ועודד

אני לא סגורה על איך את נראית אבל לרוב מגיעה לחוג השני של מירי תמיד בלוינסקי. שמחה שחיזקתי אותך, אין לנו צורך ברוע בחיים והגברים? יבוא יום ויהיה לנו את
מי שמגיע לנו. רק אל תוותרי על האמונה ועל התקווה. האופטימיות ושמרי את האהבה הזו למיוחל שלך, הוא יהיה בחור מאושר♥
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2012 14:32

ליאת אקרון
ליאת אקרון
תודה שוב על כל הפרגון והדאגה.קמתי הבוקר עם חיוך

קרן- אנחנו מכירות , יצא לנו לדבר פעם בסמינר לוינסקי (אני לא טועה , את בחוג הראשון, נכון?) . פעם הייתי באה הרבה ללוינסקי אבל בזמן האחרון אני בחוג בוקר של שני (רוזן). בקיצור, רציתי להגיד לך שריגשת אותי ואני לוקחת איתי את המילה הזו "אמונה" אליי. יש בה כל כך הרבה כוח. אני חייבת להרגיל את זה להאמין וכמו מנטרה להגיד את זה לעצמי. מה שבטוח זה שקמתי הבוקר עם חיוך שלא טרפתי סיר פסטה וחיוך גודל יותר על זה שאני בתוך תהליך שינוי אורח חיים עם אנשים ככ אוהבים ומפרגנים ועם המורה מספר אחת בארץ.
נינוש-ויתרתי על הפסטה גם היום.
תודה לכל מי ששכתב ועודד
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2012 13:58

miribelkin
miribelkin
Administrator
ליאתיקרה
היה שווה שהאדיוט ביטל את הדייט, שנרויח אותך בפורום
את ילדה מדהימה יפה טובה וחכמה מאד, הוא יגיע האמיתי והמתאים
בנתיים אנחנו בשליטה וביחד.......גאה בך מאד על השיתוף....
אוהבת אותך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2012 12:51

דרך המלך
דרך המלך
ליאתוש
מקווה שקמת הבוקר עם חיוך
תראי איזה תגובות חמות קיבלת כאן... אין אין על הפורום הזה ממש אין.
קרנושה אהובה ממש ריגשת אותי בפוסט שלך וליאת מותק קרנושה מקסימההההה כדאי לך לחבור אליה וכמו שהיא כתבה אמונהההההה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2012 12:21

לייסי
לייסי
ליאתי היקרה,
קודם כל - טוב עשית שנכנסת לפורום - ותראי כמה וואיזה תגובות נפלאות את מקבלת.
טוב עשית שוויתרת על הפסטה - היום בטח קמת והודית לאל שוויתרת ושאת מרגישה טוב עם עצמך.
אף גבר בעולם לא שווה שתקלקלי את מה שאת עושה לעצמך ולא שווה שתתעצבי בגללו.
תמשיכי בדרכך ותצליחי בכול - והאחד המתאים לך ביותר - יגיע.
באהבה רבה - אסתי. hug
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2012 12:09

קרולין
קרולין
ליאת יקרה,
ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו, שמחה שבחרת להצטרף אלינו, כאן תמצאי ים של פירגון חום ואהבה.
בנוסף, אף אחד לא שווה שתחבלי לעצמך.
תמשיכי הלאה בראש מורם ותזמני לחייך רק דברים טובים.
כל שתבקשי לו יהי. אמן.
וים ים של הצלחה בהמשך ה ת ה ל י ך.....
קרולין.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2012 11:48

קרנושה
קרנושה
ליאת יקירתי,
עצרתי באמצע הלימודים כדי לענות לך על דבריך. הרגשתי שאני חייבת.
גם אני חניכה רווקה וותיקה של מירי תכף חוגגת 32, עובדת במשרה מלאה+ סטודנטית לתואר ראשון באו"פ ועם המון תחומי ענין בחיים ותחביבים,
עדיין מחפשת את האחד שלי, האחד והמיוחד. וזה לא קל, לא פשוט למצוא את מה שאנחנו רוצות למרות שהדרישות שלי הן לא בשמיים ואני
לא בנאדם ש"מלא רק בעצמו" כלל וכלל. יש לי משהו שאף אחד לא יכול לקחת ממני וזו האמונה, האמונה שאמצא את מה שאני רוצה. וזה חקוק באבן.

אבל למדתי לשים את הדברים האלו בצד ולא לערבב שום קשר לאוכל, אף אידיוט לא שווה את העבודה הקשה שאת עושה עם עצמך,
התהליך, הדרך, ההתמדה כל שבוע במסגרת הנפלאה הזו. כואב לך? מציק לך? תשוחחי עם חברה טובה (הנה אני מציעה גם את עצמי שמזדהה איתך).

בקיצור, הפרדה מוחלטת. חיוך ענק על הפנים וכן-ההפסד הוא רק שלו. את הרווחת כמעט 4 פחות, זה הכי שאפו שבעולם ועוד
יחסית לא לאט..אז למה לתת למישהו שלא שווה לקלקל? תמשיכי לשתף, שמחה שאת כאן איתנו ושיהיה המון הצלחה! ♥
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2012 11:00

נינוש
נינוש
ליאת יקרה, א. ברוכה הבאה לפורום הנפלא
ב. את הפסטה, היא מחכה למחר בצהריים
יופי של ארוחה אבל במתינות, כמויות כמויות עם סלט טוב הולך מצויין
המשיכי כך!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2012 09:04

dany
dany
ברוכה הבאה לפורום, וחבל שדחית........ העיקר שאת כאןsmile
סיר פסטה ???????? בגלל בחור?????????? שיאכל הוא פסטה!!!!!!!!!!
כל הכבוד שהצלחת לעצור את הסחף וכל הכבוד על הירידה.
המשך יום נפלא.Toast
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2012 07:20

אקורדיאון
אקורדיאון
יישר כח על הנחישות והבחירה להיות שם לעצמך ולטובתך.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/06/2012 22:08

ליאת אקרון
ליאת אקרון
תודה בנות!!!
איזה כיף זה הפורום הזה..
תודה על הפירגון- חולה עליכן!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
15/06/2012 21:53

אייריס
אייריס
חחחחחח ליאתי אהבתי. טוב עשית שלא נפלת בפיתוי וכל הכבוד שהחלטת גם להיכנס לפורום. הפסד שלו חמודה ואת תמשיכי מסביב יהום הסהר ואת תחתכי סלט. שאפו תמשיכי כך והשאר יירד גם. שבת שלום חמודה :-)
0 קישור קבוע (Permalink)
15/06/2012 21:51

דרך המלך
דרך המלך
שמחה שאכלת נכון ובריא ולא התפתת
אלופה!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
15/06/2012 21:43

מפתח סול
מפתח סול
חמודית.....
הקרואסון לא מעצב רק את האישיות אלא גם את ה"טיירים" שנדבקים לנו בבטן.....
טוב עשית וראיתי את.התמונה ששלחת לי של האוכל.
אין כמו גמבה וטונה לבאמת עיצוב האישיות.
סופש מהמם.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/06/2012 21:38

הסמויה
הסמויה
ליאת
קודם כל ברוכה הבאה לפורום המקסים הזה
אין לי ספק שאחרי שתחשפי לכאן תמשיכי להיות איתנו
ואני גאה בך על הבחירה שעשית
שויתרת על סיר הפסטה
הוא בהחלט לא שווה שתקלקלי בגללו
והוא בטח הלך לראות משחק כדורגל
זה החודש של אוהבי הכדורגל
שמחה ששיתפת אותנו
0 קישור קבוע (Permalink)
15/06/2012 21:34

דרך המלך
דרך המלך
ליאתוש ברוכה הבאה לפורום
אני שמחה שאת כאן איתנו זה יעזור לך בתהליך.. תגיבי ושתפי וקבלי תגובות טיפים מאנשים חמים וטובים
אוהבת סיגל.
לכולם ליאת בחוג רוזן בוקר מתוקה אמיתית
0 קישור קבוע (Permalink)
15/06/2012 21:26

ליאת אקרון
ליאת אקרון
היי לכולם,
בהמשך להרצאה השבוע.. אני לא בן אדם דחיין, אני אשן פחותךבלילה אבל אני יעשה את כל המטלות שלי.. משום מה, את הכניסה לפורום דחיתי ודחיתי.. הבטחתי לעצמי שהשבוע אני נכנסת קוראת, מגיבה ומשתפת.
קרה לי היום דבר מעצבן: קבעתי לצאת לדייט ראשון עם בחור חדש שהכרתי בפייסבוק. ב 19:00 הוא שלח לי הודעה שהוא מבטל כי הוא רוצה ללכת לפאב עם חברים. נכון, הוא לא חייב לי כלום אבל זה דבר שלא עושים.. רגע לפני הדייט. באותו הרגע רציי להכין לי סיר פסטה ולחסל את כולו! משהו בפסטה, בבצק ממלא את הריקנות שנוצרה את החוסר הזה בבן זוג, יום שישי בערב ואני בדירתי הקטנה בתל אביב לבד. סיר פסטה חם, מחמם את הלב וצריך לעשות את העבודה..(אני אגלה לכם שפסטה לא עושה לי את זה בכלל, אם היה לי עוגה בבית היא היייתה כבר מחוסלת או איזה קוראסון קטן לעיצוב האישיות(כמו שמירי אומרת).. מזלי שאין והדבר היחידי שחשבתי להתנחם בו זה הסיר פסטה....
חשבתי על זה עוד רגע.. אולי כמה רגעים ארוכים, פתחתי את המגירה של הדברים היבשים וסגרתי , פתחתי וסגרתי... ו-
ירדתי 3.5 קילו בשלושה שבועות האחרונות כי סוף סוף אחרי תקופה ארוכה של בטלה והפסקת אוכל עליתי על הגל.. בגלל האידיוט הזה אני יהרוס הכל??? ממש לא!! הפסד שלו!
אני זזה לאכול סלט ירקות עם טונה וגבינה צפתית.smile
אני מאחלת לכולנו שתהיה שבת שלום, רגועה ,ובשליטה ...
ליאת...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אחרי הרצאת הדחיינות- חייבת לכתוב כאן....

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!