16/06/2012 22:54
 dany Posts: 19819
|
אמן ואמן. אני מבינה שזו הבת הבכורה נכון????????
רבקה כתב:
חברות יקרות תודה על הברכות ודני'לה לשאלתך : בתי צריכה להיות מגובסת 6 שבועות והלוואי וזה יסתיים בפרק זמן כזה לא קל אך נתגבר ונעבור את התקופה הזאת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2012 17:27
 רבקה Posts: 8411
|
חברות יקרות תודה על הברכות ודני'לה לשאלתך : בתי צריכה להיות מגובסת 6 שבועות והלוואי וזה יסתיים בפרק זמן כזה לא קל אך נתגבר ונעבור את התקופה הזאת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2012 07:22
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רבקה כתב:
אפי'לה קלעת בול עם השיר לשבת לא רציתי אך בעקבות השיר אשתף אותכן חברות יקרות בתי נסעה לרודוס גיבוש מנהלים מהבנק ולערי חזרה אתמול בכסא גלגלים וזאת בגלל אימון ריצה בוקר נפלה ושברה את הברך אתמול מהרגע שקיבלנו אותה בשדה בצהריים עד הבוקר צילומים ו-סי טי ולילה לבן וסבל לה ולכל המשפחה כמובן שהיא מגובסת כל הרגל מלמעלה עד קצות האצבעות אך יצאנו מחוזקים אחרי הסי טי שלא צריך ניתוח ופלטינות ואיך בתי אמרה שצריך לדעת ליד מי להיפצע "יש לי תמיד חברים שעוזרים לשמוח" ומשתדלים לעבור לאופטימיות ולא לקחת ללב יכל להיות יותר גרוע שבת שלום ומבורך עם המון תפילה בלב שיעבור הכל בשלום, אמן !!!
וואו,רק עכשיו אני רואה.תודה לאל שלא צריך ניתוח,החלמה מהירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2012 07:21
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אפי כרגיל נפלא,תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2012 21:58
 אייריס Posts: 3744
|
אפי מקסים. תודה. להמשיך הלאה ולהסתכל קדימה לדברים טובים :-) שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2012 21:01
 קרולין Posts: 6651
|
רבקה יקרה, בריאות שלמה לבתך היקרה. טוב מאד שלא צריך ניתוח תודה לאל! בשורות טובות אמן. נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2012 17:00
 dany Posts: 19819
|
רבקלה איזה צער, תודה לאל לא ניתוח ,אך גם כך זה לא הכי קל בעולם.............. ועוד בימים חמים אלו. כמה זמן היא צריכה להיות מגובסת? נקווה שהימים יעברו במהירות והיא תשוב לאיתנה. החלמה מהירה מהירה. ואת ................. שמרי על עצמך. נשיבוקים חזקים חזקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2012 15:58
 רבקה Posts: 8411
|
אפי'לה קלעת בול עם השיר לשבת לא רציתי אך בעקבות השיר אשתף אותכן חברות יקרות בתי נסעה לרודוס גיבוש מנהלים מהבנק ולערי חזרה אתמול בכסא גלגלים וזאת בגלל אימון ריצה בוקר נפלה ושברה את הברך אתמול מהרגע שקיבלנו אותה בשדה בצהריים עד הבוקר צילומים ו-סי טי ולילה לבן וסבל לה ולכל המשפחה כמובן שהיא מגובסת כל הרגל מלמעלה עד קצות האצבעות אך יצאנו מחוזקים אחרי הסי טי שלא צריך ניתוח ופלטינות ואיך בתי אמרה שצריך לדעת ליד מי להיפצע "יש לי תמיד חברים שעוזרים לשמוח" ומשתדלים לעבור לאופטימיות ולא לקחת ללב יכל להיות יותר גרוע שבת שלום ומבורך עם המון תפילה בלב שיעבור הכל בשלום, אמן !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2012 15:12
 נחושה Posts: 6982
|
תודה יקירה, יחד עח הפורום... האמת, בחום הזה באמת לא רצוי לקחת ללב, ואם מועדים להתחיל מהתחלה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2012 15:09
 EFF Posts: 6409
|
למה לי לקחת ללב שלום חנוך מילים: אריק איינשטיין ושלום חנוך לחן: שלום חנוך למה לי לקחת ללב - יש לי דברים חדשים בראש, יש לי דמיון שעוזר לפעמים לשכוח. למה לי לקחת ללב - יש לי הרבה לאהוב מראש, יש לי תמיד חברים שעוזרים לשמוח. תן לצעוק, תן ללמוד, תן לצחוק ותן לשמוע. תן לחיות ותן לטעות תן לעצמך לסלוח. פשוט לאהוב. זה מה שרציתי לכתוב - לך עם זה לאט, ואז תוכל פשוט לרוץ מהתחלה. למה לי לקחת ללב - יש לי דברים חדשים בראש, יש לי דמיון שעוזר לפעמים לשכוח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|