16/06/2012 12:04
 קרולין Posts: 6651
|
חיהילה יקרה, גאה בך על הדרך....תמשיכי להתמיד ולהצליח. קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2012 11:56
 קרנושה Posts: 3420
|
dany כתב:
הרצאה נפלאה על נושא שהוא ממש בנפשנו, האמת לא אוהבת דחיות ...... ואולם בנושא דיאטה אין גדולה ממני בדחיות............. אז מזה 10 ימים אני לא דוחה אלא עושהההההההההההההההההההההההההההה
גאה בך!!! שאפו גדול!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2012 09:06
 dany Posts: 19819
|
כייף אמיתי ומקווה גם לראות תוצאות במהרה, את יודעת בפעם המיליון זה כבר לא יורד באותו הקצב, אבל התקווה גדולה גדולה.
הסמויה כתב:
דני את נהדרת וטוב שחזרת לעשיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2012 08:51
 הסמויה Posts: 2467
|
דני את נהדרת וטוב שחזרת לעשיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2012 07:27
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
הרצאה נפלאה על נושא שהוא ממש בנפשנו, האמת לא אוהבת דחיות ...... ואולם בנושא דיאטה אין גדולה ממני בדחיות............. אז מזה 10 ימים אני לא דוחה אלא עושהההההההההההההההההההההההההההה בהצלחהההההה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2012 10:27
 דרך המלך Posts: 5707
|
חיה לה הפוסט שלך מרגש כנה וההרצאה מעולה ונהדרת.. אני באופיי ממש לא דחיינית למרות שמסתכלים בבפנוכו יש פה ושם דחיינות שתהיה לך שבת מקסימהההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2012 10:11
|
אבל גם לא עושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2012 09:46
|
זהו שבנושא ספורט אני לא מבטיחה ולא דוחה................חחחחחחחחחחחח
הסמויה כתב:
בהחלט הרצאה מעולה וגם אני הרמתי יד כשמירי ביקשה להרים יד כל מי שדוחה אני דוחה את תחילת הצעדות היומיות מבטיחה להתחיל ולא מקיימת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2012 09:16
|
בהחלט הרצאה מעולה וגם אני הרמתי יד כשמירי ביקשה להרים יד כל מי שדוחה אני דוחה את תחילת הצעדות היומיות מבטיחה להתחיל ולא מקיימת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2012 09:00
|
הרצאה נפלאה על נושא שהוא ממש בנפשנו, האמת לא אוהבת דחיות ...... ואולם בנושא דיאטה אין גדולה ממני בדחיות............. אז מזה 10 ימים אני לא דוחה אלא עושהההההההההההההההההההההההההההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2012 08:53
 חיה'לה Posts: 885
|
מירי היקרה, כמה שאת צודקת!! איש מחבריי האמתיים (והם רבים לשמחתי) לא עושה אתי חשבון בעניין האירוח. להיפך!! הכול מפרגנים ומצפים לטוב. לשמחתי, זכיתי בחברים טובים רבים רבים רבים... זכות אמתית. ואני שום מודה על שזכיתי גם בך התקופה הזו!! שבת שלום ורק טוב חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2012 08:40
|
אני עכשיו שומעת את ההרצאה ומתמוגגת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2012 08:36
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיהלה יקרה תודה רבה על הפירגון....אבל הכי חשוב זה העשייה והתירגול שמחה בשבילך מאד על ההפנמה והביצוע....שתהיה שבת טובה והכי חשוב בשליטה....אל תצטערי שאת לא מארחת....מי שחבר אמיתי מבין....ואת עוד תארחי....עכשיו תשמרי על עצמך...בהצלחה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2012 08:09
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מירי היקרה, ראשית, את פשוט נראית נפלא!! צעירה ויפה משנה לשנה!! הלוואי על כולנו לתמיד!! ולעניין ההרצאה, אז כמו תמיד - את מצליחה לגעת בנקודות הקריטיות והבעיתיות ביותר שלי, ואולי של כולנו!! בשנים האחרונות, ובעיקר בשנה וחצי האחרונות, אינ דוחה ודוחה! אמנם בענייני העבודה אני בסדר גמור, ואם יש מחוביות רגעית שצצה - אני תמיד שם ומיד, אבל בענייני היומיום החשובים ביותר לי, דווקא אלה שנוגעים אליי אני דוחה - דוחה דיאטה, דוחה צעדות, דוחה את המשך הכתיבה הפורה של הדוקטורט, דוחה אירוח של אנשים שחשוב לי לארח אותם (על אף שכבר החלמתי מהניתוח), ועוד ועוד... פשוט דוחה. אמנם התירוץ הקבוע הוא 'לא הספקתי', ולעתים הוא גם נכון, אבל במרבית המקרים - דחייה לשם הדחייה!! ופתאום השבוע - עשיתי דיאטה (ואני ממשיכה כמובן), צעדתי בלילות (גם אם מעט, אבל צעדתי), אני כותבת (הבוקר - כל הבוקר), אני מארחת... ועוד ועוד, ואת מה כן דחיתי? הזמנה אתמול לבית קפה עם ארוחת ערב, יציאה מהעבודה לאכול פלפל עם גבינת עזים ועוד מעדנים (מקום קסום מול מקום העבודה שלי, אך שומר בטנו ומשמניו ירחק...), דחיתי את דוכני העוגיות והמאפים שהיו צמודים אתמול לדוכני הספרים של סטימצקי (שבהם ביליתי אתמול, שבוע הספר לא?!), ואני אמשיך ואדחה את כל מה שיכול לקלקל את מבצע הקיץ שלי, מפני שהפעם מדובר במבצע מנצח, והמנצחת היא את - מירי היקרה, ובזכות ההרצאות הנפלאות, חכמת החיים ובעיקר - הכוחות והאנרגיות שאת מעבירה אליי - אני משוכנעת שהמבצע יצליח - ובגדול!!! מירי היקרה, את ממלאת אותי בכוחות, בתובנות ובאנריות טובות כל כך, שמובילות לעשייה פוריה ואיכותית במיוחד! המון המון תודה על הכול!!! שתהיה לכם לכל המשפחה שבת נהדרת, והמשך הכנות טובות לחתונה השמחה של ענת, שלך - חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|