הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דברי המתיקה בשעה 16:00 מקלקלים...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
15/06/2012 14:34

אייריס
אייריס
חיהלה כל הכבוד. החלטה אמיצה ואני מקווה שתצליחי לעמוד בה. אני לוקחת חטיף יומי בדרכ'
בהצלחה יקאה בהמשך :-) שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
15/06/2012 12:20

אשירה
אשירה
חיהלה יקרה,
כל החיים אנחנו לומדות ועולות כיתות, כל אחת בדרך שלה ובקצב שלה,
רוב הדברים הקשורים לאכילה הם עניין של הרגל,
בהתחלה זה קשה ואחר כך את לא מבינה בכלל איך יכולת לעשות אחרת,
כדאי ושווה לסגל הרגלים בריאים אשר לא פותחים לנו תיאבון אלא להפך מרגיעים,
בהצלחה רבה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
15/06/2012 11:44

יולי
יולי
היי,
לדעתי כל הנושא זה באמת ניסוי טעייה ולמידה אבל חווייתית כי זה חשוב שיהיה תמיד טעים וכיף...לגבי המתוקים אישית, כרגע אני מתחברת למתוק פעם בשבוע, אבל אני מההתחלה אף פעם לא וויתרתי על מתוקים באופן גורף כי לדעתי זה יכול ליצור חסכים ולדעתי אסור שיהיו...בסוף זה עלול לגרום גם להשמנה חוזרת...וזה קצת מנסיון לכן אסור, לדעתי לומר אסור ומותר מידי פעם הכל מותר אבל בלי "שיהיה בבית" וכמובן...תלוי בכמויות...ככה לא מגיעים לא לחסכים ומגיעים לאט ובטוח לאכילה נורמלית שאין בה רגשות אשם, אוכל מותר ואוכל אסור כי אז מגיעים למצב שממש רוצים לאכול את מה שאסור וזו יכולה להיות ממש נקודת משבר ...בכ"ז אני כן מתחברת לזה שלא צריך להחזיק ממתקים בביית כי זה הכי קל ללכת למגירת הממתקים ולבלוס...יחד עם זאת, אני חושבת שהרבה מהאכילה שלנו היא "רגשית" או מסיבות של שעמומים כאלו ואחרים...ולכן כדאי למשל--אם זו בעייה רגשית ללמוד להביע רגשות (באופן חיובי) לדבר, לתקשר..אז הליכות ברגל זה דבר טוב כי מדברים...ולדבר במקום לאכול ממתקים כי הממתקים בטוח לא פותרים בעיות. בכלל...לנסות ללמוד לפתור בעיות/רגשות לא דרך האוכל ...כי אם היינו מנתקים את הרגש מהאוכל אז גם הממתקים לא היו טריגר ...חישבו על זה...יחד עם זאת "אוייבים לא מחזיקים בבית" משפט נכון וחזק כי למה לנסות את עצמנו....? חבל כי אפשר ליפול לזה....
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
14/06/2012 05:52

אקורדיאון
אקורדיאון
זה בדיוק התהליך האמיתי ונכון להקשיב לגוף ובהתאם להתנהל.
יישר כח והמון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/06/2012 05:10

dany
dany
חיה יקירה
אני בהחלט מתחברת למה שכותבת יולי, אין אסור או מותר, יש כל הזמן בדיקה, ניסוי ותהייה וטעייה והצלחה.
ובהחלט עם רוצים ירידה טובה רצוי בתקופה הראשונה ללא מתוק בכלל גם לא בסופי שבוע, וברגע שמגיעים לאיזו נקודה טובה אפשר להתחיל לנסות לאט לאט לראות מה עובד ומה מפריע.
בהצלחהההההההההההההההההה

חיה'לה כתב:
תודה לכולכן! הפרדה מהמתוק קשה לי מאוד!
עדיין אינני יודעת מה יקרה מחר.
לשמחתי , אני כבר מצליחה לא לאכול פחממות אחרי השעה חמש, וכעת אני אחרי פלפל אדום גדול עם ביצה קשה וגבינה לבנה.
לשמחתי, אני שבעה לגמרי ולא זקוקה לפחממות ולא למתוקים...
מקווה שאני עולה על דרך המלך...
עדכונים מחר!
לילה טוב,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/06/2012 22:02

חיה'לה
חיה'לה
תודה לכולכן! הפרדה מהמתוק קשה לי מאוד!
עדיין אינני יודעת מה יקרה מחר.
לשמחתי , אני כבר מצליחה לא לאכול פחממות אחרי השעה חמש, וכעת אני אחרי פלפל אדום גדול עם ביצה קשה וגבינה לבנה.
לשמחתי, אני שבעה לגמרי ולא זקוקה לפחממות ולא למתוקים...
מקווה שאני עולה על דרך המלך...
עדכונים מחר!
לילה טוב,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/06/2012 21:43

יולי
יולי
היי,
נכון שמתוקים קצת מפריעים בתהליך. התשובה שלי תתחלק לשתיים. כעיקרון- אפשר בכלל בלי מתוקים- השאלה לכמה זמן כי אני לא אוהבת לחלק אוכל לאסור (בכלל) ומותר...כדי למנוע בולמוסים....
מצד שני- השאלה כמה...ומתי...ומה גורם לך באופן אישי להגזים ועם מה את חיה בשלום ....וגם זה לפעמים נתון משתנה.....
אני למשל- כרגע ללא חטיפים וללא ממתקים בכלל בבית אבל בסופ"ש אני כן מרשה לעצמי לאכול קצת נניח פרוסת עוגה או גלידה טובה מחוץ לבית ואני מתכננת ליום שישי להכין את העוגת גבינה קרה לי ולבעלי לשבת......עם התפוח....אני גם כרגע עם הליכות יומיות עם חברה טובה וזה כיף ממש....
חשוב לשנות את הראש ולא לומר אסור / מותר אלא לשקול מה מתאים לך בכל שלב בתהליך וכמובן שניסוי וטעייה זה חלק מהלמידה ....אם נגיד תמיד אסור זה יכול לשבור (לדעתי ) בתהליך וכמובן שהכל לא יכול להיות מותר כל הזמן כי אז נשיג את ההיפך (השמנה) הסוד הוא בכמויות, מינונים ואיזון כל הזמן...
אני מידי פעם משנה או פעם בשבוע או חטיף יומי וכעת שוב עברתי לפעם בשבוע כי אני פחות מחפשת ממתקים בבית (כי אין...)
בהצלחה
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
13/06/2012 20:23

רבקה
רבקה
חיה'לה תלוי מה וכמה מתוק
ואם אפשר בלי הרווחת
כל הכבוד לך על המוטיבציה
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/06/2012 20:07

נחושה
נחושה
חיה'לה כתב:
בתפריט של מירי אפשר להוסיף בכל יום איזשהו ממתק קטן עד השעה חמש.

כעת הגעתי למסקנה: פרוסת העוגה שאני אוכלת כל יום בשעה ארבע וחצי תמנע ממני את הירידה השבוע.
אי לכך, נפרדתי מהעוגה שנשארה, השלכתי לפח, וכעת אני בלי מתוקים עד לשקילה הקרובה...
מקווה שאצליח!! לא פשוט בלי מתוק!!!
עדכונים בהמשך...
כל טוב,
חיה

הכי טוב לשמור את המתוק לסופ0שבוע♥
0 קישור קבוע (Permalink)
13/06/2012 20:02

1103
1103
חיה יקרה
כל הכבוד שהחלטת להפסיק לאכול כל יום את פרוסת העוגה
אני בטוחה שתתחילי לראות ירידות טובות.
בהצלחה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
13/06/2012 19:39

חיה'לה
חיה'לה
בתפריט של מירי אפשר להוסיף בכל יום איזשהו ממתק קטן עד השעה חמש.

כעת הגעתי למסקנה: פרוסת העוגה שאני אוכלת כל יום בשעה ארבע וחצי תמנע ממני את הירידה השבוע.
אי לכך, נפרדתי מהעוגה שנשארה, השלכתי לפח, וכעת אני בלי מתוקים עד לשקילה הקרובה...
מקווה שאצליח!! לא פשוט בלי מתוק!!!
עדכונים בהמשך...
כל טוב,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דברי המתיקה בשעה 16:00 מקלקלים...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!