15/06/2012 11:23
 קרנושה Posts: 3420
|
דרך המלך כתב:
וואו קרנושה דיאלוג בחשיכה זה בהחלט חוויה מרגשת ומצמררת... ואכן מוגבלות מפתחת כח עצום... אני אשמח לקבל פרטים איפה זה ובהחלט ללכת לחוות גם חוויה זו... נשיקות אהובהההה
סיגלי, שלחתי לך מייל בפרטי. תלכי לעשות את החוויה, את תחזרי אחרת♥ נשיקות אהובה שלי!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2012 07:27
 דרך המלך Posts: 5707
|
וואו קרנושה דיאלוג בחשיכה זה בהחלט חוויה מרגשת ומצמררת... ואכן מוגבלות מפתחת כח עצום... אני אשמח לקבל פרטים איפה זה ובהחלט ללכת לחוות גם חוויה זו... נשיקות אהובהההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2012 07:13
 בלונדה.... Posts: 3603
|
קרנושה חוויה מדהימה. תמיד טוב לעצור לרגע ולהיכנס לפרופרציות כדי להבין כמה החיים שלנו נהדרים. בכל יום כשקמים בבוקר להגיד תודה , גם על הדברים הקטנים ביותר. מסעדת דלל.היא מסעדה מצוינת!! מזל שלא עברתם בהמשך הרחוב בקונדטוריה שלהם כי שם זה באמת נזק. איזה כיף לצאת מיום כזה עם הרגשה כל כך טובה ורגועה... סופ " ש נפלאאא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2012 08:44
|
תודה רבה אהובות יקרות שלי♥אכן היה לי יום ממש מרגש והארוחה חתמה את הכל בצורה הכי טובה שייש..כמה נהנינו כולנו, אין מילים! נשיבוקים ויומקסים♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2012 07:20
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפתי, גם אנחנו היינו ב"דיאלוג בחשיכה" וזה מכניס ל פ ר ו פ ו ר צ י ו ת בלתי רגילות. אין כמוך בשיתוף ובכתיבה....מקסימה שלי. בראבו על השליטה ועוד בדלל המשובחת. את מחוננת. נשיקות וכל אהבתי קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2012 05:57
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ללא ספק חוויה אחרת שמעמידה אותנו בפרופורציות. מסעדת דלל,אחת הטובות.יישר כח על השליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2012 22:16
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה יקרה, איזה יום נפלא ומרגש, ואיזה כף שאת משתפת אותנו בחוויה.... יש לי תלמידות בחוגים שעובדות במוזיאון המופלא הזה בחולון....הן נשים נהדרות. מסעדת דלל ידועה באוכל המדהים שלה...והשליטה שלך באוכל ביום שכזה, מוכיחה שהכל אפשרי אם רק רוצים....המשך חיים נפלאים אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2012 19:10
 אשירה Posts: 4292
|
תודה חמודה על השיתוף ועל המידע, שמעת על החוויה הזאת מעוד חברים, את מקסימה ואיכותית, המשיכי להפיץ את האור סביבך,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2012 18:27
 EFF Posts: 6412
|
קרנושה, נכון נכון - ביקור ב"דיאלוג בחשכה" הוא MUST כדי לקבל פרופורציות על החיים. זו חוויה מרטיטה מעבר להיותה כל כך אחרת ומענינת... ובאשר לך - מאחלת לך הצלחה רבה בתפקיד בפרט ובחיים בכלל - בדיאטה אני רואה שאת מצליחה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2012 18:06
 1103 Posts: 5022
|
dany כתב:
תודה יקירה על השיתוף הנפלא, וכן כן יש לנו רק ללמוד איך אפשר לרתום מוגבלות ולהפוך אותה לנכס. קרנושה יקירה נהנתי לקרוא את הפוסט המרגש.ע"י כתיבתך הימחשת לנו את החוויה שעברת ב"דיאלוג בחשיכה" ונתת לנו הביט אחר על החיים. לא בהכרך הלוקה בגופו לוקה בנפשו.ישנם אנשים בעלי נכויות פיסיות שבכח רצונם מגיעים להשגים בתחומי חיים שונים. אנחנו צריכים להודות יום יום שאנחנו שלמים בגופינו ולעשות את ההחלטה שהפעם אנחנו מתמודדים ומצליחים לרזות כי אין דבר היכול לעמוד בדרכינו ובהתמודדות מול האוכל הנצחון יהיה שלנו. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2012 17:11
 dany Posts: 19819
|
תודה יקירה על השיתוף הנפלא, וכן כן יש לנו רק ללמוד איך אפשר לרתום מוגבלות ולהפוך אותה לנכס.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2012 16:42
|
הסמויה כתב:
ריגשת אותי מאוד מאוד בתאור שלך יש לך כושר התבטאות יוצא מן הכלל ואת הצלחת להעביר לי את מה שעבר עלייך נ ה ד ר ת
תודה אהובית♥כשדיברו על אכילה בחושך הבנתי מה המשמעות של חוש הטעם..אולי זה עשוי לטפל במי שזולל? לא יהיו בולמוסים יותר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2012 16:41
 רבקה Posts: 8411
|
קרנושקה הצלחת להעביר מליבך לליבי את החוויה מרגשה שחווית אתמול. ראשית אני מאושרת לקרוא שאת נמצאת במקום עבודה סוף סוף שכייף לך נעים לך עם בוס נפלא וזה חשוב מאוד ב. אין אדם שלא היה בדיאלוג בחשיכה ויוצא משם מוקסם מכל מה שמתנהל שם ג. לא יודעת אם ראית "האח הגדול" אך אני עד היום בזכרוני חרוט הבחור - איתם - העיוור שהקסים אותי מואד מכל ההתנהלות שלו. לאור כל זה אנחנו קטנים מאוד בנושא שלנו אבל - כשבאוכל עסקינן אנחנו לא מצליחים כפי שהיינו רוצים קרנושקה תודה לך על השיתוף ♥♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2012 15:13
 הסמויה Posts: 2467
|
ריגשת אותי מאוד מאוד בתאור שלך יש לך כושר התבטאות יוצא מן הכלל ואת הצלחת להעביר לי את מה שעבר עלייך נ ה ד ר ת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2012 14:49
|
חוויה ייחודית שבמרכזה שיעור חברתי חשוב – כיצד מוגבלות יכולה להפוך לכוח? התערוכה היא למעשה סיור בפארק, ברחוב סואן, שיט בסירה וישיבה בבית קפה שכולו מתנהל בחושך מוחלט שכמוהו עוד לא "ראיתם". הסיור בחשיכה יוצר דיאלוג בינאישי וקבוצתי מרתק שבמהלכו דפוסים חברתיים ודעות קדומות מתנפצים לרסיסים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2012 14:01
 נחושה Posts: 6982
|
מרגשתתתתתתתתתתתתתתתתת אין לי ספק שבארוע שתכננת והפקת עוד ידובר בו רבות בזכותך צודקת לגמרי, שום נכות פיזית לא יכולה על מעוף והשראה♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2012 13:34
 אייריס Posts: 3744
|
קרנושה מדהים מדהים מדהים כל מילה מיותרת. נשיקות והמשך הצלחה מזווית ראייה שונה שגם לי עוזרת עכשיו. תודה רבה :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2012 13:10
 מאיה Posts: 145
|
מגניב....מדהים ....צודקת.....אין מילים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2012 12:40
|
מירוש וחברים, לצערי אתמול לא יכולתי להגיע למפגש הכל כך חשוב. אבל לקחתי חלק בחווית חיים מעוררת חושים, מפעילה ערוצים ומלאת עומק. בעודי פוסעת את צעדיי הראשונים לתפקיד שבו חשקה נפשי במשך השנים האחרונות, ליוויתי ועשיתי!!! אירוע גיבוש למחלקת הפיתוח שלנו. בין יתר הבחירות, זו היתה שלי והיתר של הבוס המהממם שלי שאני מאחלת לכל אחד/ת. את החבר'ה לקחתי למוזיאון הילדים בחולון, עם נהג מיניבוס צמוד וקשוב, לחוויה של "דיאלוג בחשכה". כל אדם כל אחד צריך לחוות אותה לדעתי, בכדי להבין שהחיים שלנו כל כך יפים ומלאים..להבין שלא הכל מובן מאליו וזה שאתה קם בבוקר וער ורואה במו עינייך-הכל נפלא! וזה המון. חוויה שמותירה אותך כל כך חדור אנרגיות וחיוניות לחיים. ליווה אותנו מדריך עיוור, שבגיל 23 הופיעו לו כתמים על הרשתית של העין, עם הנכות הכל כך קשה הזו, הבחור עשה מסעות גדולים, העשיר את יכולותיו וחושיו האחרים לכדי חידוד כמו סכין...2 תארים, לימודי מחשב, מסיבות פנויים פנויות לעיוור, נסיעות בעולם, מה לא?! ומעבר לכך שזה מרגש בטרוף, מעבר לנכות זה כל כך משליך לי לחיים ולדיאטה וזו הסיבה שאני משתפת אתכם בין היתר בכדי שתעשו את זה זו חוויה מדהימה לכל החיים, אני רק מראה לכם תצפית אחרת על החיים. אם בחור עיוור יכול להגיע כזה רחוק מנטאלית, שכלית ונפשית מה אנחנו ומי אנחנו שלא ננצח כמה קילוגרמים כדי להגיע ולגעת באושר?! זכינו בהכל! בחיים שלמים, ביכולת ל ר א ו ת את העולם ויזואלית, ביכולת לעשות הכל עם העיניים שלנו. כולל היכולת לראות דברים ולא להכניס אותם לפה... ולא, זה לא מובן מאליו!!! אני מוצאת את עצמי נפעמת כל פעם מאנשים ש"עשו את זה" למרות ועל אף! בזכות ולא בחסד! מירי שלנו מודל כזה להצלחה מנקודת פתיחה לא פשוטה. אז בואו נמשיך להחלם ולהיאבק בכל מה שראוי בעינינו למלחמה, ובכל הכח. מדיאלוג בחשכה נסענו למסעדה שהייתי בה בפעם הראשונה בחיים-הבוס שלי רצה כך. מסעדת דלל בנווה צדק. כל כך הרגשתי על העננים, הסלמון שאכלתי, הסלט במקום העדשים, הפתיחים של פוקאצ'ות וממרחים שלא נגעתי, המים ששתיתי. נפלא. קיבלנו שרות של מלכים הגענו בערב מאושרים, מרוצים ומלאים אנרגיות. הלכתי לישון עם חיוך, עוד יום בעולם מופלא-כי כך אני בוחרת לראות את הדברים וזה מה שאני רוצה! צעדים ראשונים ...צעדים גדולים♥יומקסים ומלאאאאאאאאאאאא אהבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|