13/06/2012 14:02
 נחושה Posts: 6982
|
קרנושה כתב:
מרגשת כמו תמיד במילותיך..והאמת כל מילה שהיא אמרה לך - נגעה בול. אשת חיל את יקרה, לוחמת אמיצה ואהובה♥מאחלת לך ים של בשורות טובות, את נשמה טהורה בדם שלך ואני מאמינה בך בכל נשימה...
רק מזל טוב לבנך ולך ממני שאוהבת המוןןןןןןןן♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2012 12:19
 קרנושה Posts: 3420
|
מרגשת כמו תמיד במילותיך..והאמת כל מילה שהיא אמרה לך - נגעה בול. אשת חיל את יקרה, לוחמת אמיצה ואהובה♥מאחלת לך ים של בשורות טובות, את נשמה טהורה בדם שלך ואני מאמינה בך בכל נשימה... רק מזל טוב לבנך ולך ממני שאוהבת המוןןןןןןןן♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2012 10:29
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2012 05:30
 אקורדיאון Posts: 16381
|
נחושתי את אישה מיוחדת ואת יודעת שכאן זה לא מהפה החוצה אלא הכוונה מבפנים. המון מזל טוב ליום הולדתו של בנך הבכור ומאחלת לך שרק תרווי נחת. כן אחותך צדקה בכל מילה,המשיכי וכולנו יחדיו באהבה,נתינה תמיכה ופירגון הדדי שכל אלה אינם מובן מאליו. נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2012 00:49
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה יקרה, זכתה משפחתך שהינך שייכת להם, זכו ילדייך בעלך ומקורבייך, וזכיתן את ואחותך שיש בינכן מערכת יחסים כה אוהבת ומפרגנת. זה נהדר ונפלא שהבדיקות יצאו תקינות, ומזל טוב לילד ביום ההולדת!!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2012 22:21
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה יקרה ואהובה מזל טוב לבנך היקר...ומזל טוב לך אימו המדהימה.... וכל הכבוד לאחותך הקטנה....וכל הכבוד לכל התובנות והשיתוף.... המון בריאות ושמחה, ולהמשיך לתרגל הרזיה...... אוהבת וגאה בך על הנחישות ווההתמדה מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2012 20:41
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי אהובתי! מזל טוב לבנך היקר ליום הולדתו ה - 16 תרוו נחת. נהדר שהבדיקות טובות קולולו.... וכן, את אשה מדהימה, חמה, חכמה ובנתינהההההההה אין כמוך זה ממש לא מובן מאליו. תהני מהמחמאות - את ראויה להן נשיקות וכל אהבתי קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2012 20:22
 EFF Posts: 6412
|
אכן אכן - 16 הוא גיל נפלא...איחולי מזל טוב מקרב לב...לא סתם האמריקאים קוראים לגיל הזה : SWEET SIXTEEN מבורך הנער הזה שיש לו אמא כמוך, אשה מדהימה שיודעת לאהוב, לפרגן, להחמיא - בקיצור - אחת מ"אנשים טובים באמצע הדרך"....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2012 19:20
|
אתן מרגשותתתתתתתתתת♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2012 19:12
 1103 Posts: 5022
|
1103 כתב:
נחושה יקירתי ראשית מזל-טוב במלאות לבנך 16 קיצים שיצליח בכל התחומים שיגדל ויתבגר לאיש חיובי ומקסים כמו הוריו הנפלאים שהביאו עד הלום. נחושה את אישה מיוחדת בעלת נתינה אדירה טובת לב מוכשרת רעיה נאמנה,אמא מסורה וכלה דואגת.לא תמיד זה שיש לו תעודה מראה על היכולות האינטיליגנציה והכישרון.יש לנו דוגמא מצוינת-מירי למרות שאינה דיאטנית מודמכת עם קבלות,היא מורה לדיאטה ולחיים ועושה זאת טוב יותר מכל נחושה יקירתי כאשר כתבתי הפוסט הנ"ל הסוללות שבמקלדת נתרוקנו לכן לא סימתי לכתוב את כל מה שרציתי. החשוב מכל תוצאות האם אר אי בסדר והכל תקין זו באמת שמחה גדולה. מאחלת לך ולמשפחתך תמיד רק בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2012 17:24
 dany Posts: 19819
|
נחושה אהובתי א. ברכות לתוצאת הבדיקה הטובה, אמן כך יהיהתמיד ב. המון המון מזל טוב ואיחולים ליום ההולדת של בנך, עד 120 בהמון המון אושר ושמחה. ג. יקירתי אחותך טובת הלב והנשמה פירטה בפניך את סגולותיך שהן פי מונים יותר מעוד תואר ועוד תפקיד. כי להיות בן אדם לא לומדים בשום מקום, זה או שיש לך או שאין לך ולך יש את זה בהמונים. תודה שאת חברתנו היקרה והטובה. מאחלת לך אהובה שבזו השנה תראי ברכה ושתחגגי לבנך 17 שנים רזה וחטובה. נשיבוקים מכל הלב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2012 17:03
|
תודה יקרות, על האיחולים ועל התמיכה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2012 16:47
 מאיה Posts: 145
|
נחושקה ברכות על בדיקה תקינה אין שווה מזה (מכירה מקרוב..)ומזל טוב לבן ,בריאות אושר וגוף חטוב....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2012 15:43
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה יקרה שמחה שהבדיקות הביאו תוצאות טובות זאת הבשורה הטובה ביותר... מזל טןב לילד בהגיעו לגיל 16נאחל לך שידע ללכת בדרך הנכונה ולהקשיב לאימו המקסימה יקירתי שתמיד נשמע בשורות טובות אוהבת סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2012 15:31
 אייריס Posts: 3744
|
נחושה היקרה ריגשת אותי מאוד. מאחלת לבנך המון מזל טוב והצלחה בכל. לך יקירה צרור של חיבוקים ושמחה שהתוצאות מראות שהכל תקין.
שתמיד תהיי מוקפת באהבה רבה מצד המשפחה וגם אנחנו פה תמיד נהייה בשבילך לתמיכה ופרגון באהבה גדולה. תהנו היום ותבלו יופי של בשורות. נשיקות וצרור איחולים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2012 15:24
 שאפתנית Posts: 8392
|
פוסט מרגש ומלא תובנות כתבת נחושתי, ברכות חמות לבנך שיזכה לאושר והצלחה בחייו. אחותך טובת לב (נראה לי שזה גנטי אצלכן במשפחה) מנתה בפניך את הדברים החשובים בחיים, מה הספקת ובמה תרמת והתרומה גדולה. איזה כייף שיש כזו משפחה שיודעת להוקיר ולהזכיר את פועלך. בורכת וזה נפלא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2012 15:10
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי דברי פנינה אחותך אמרה ואת יקירה מזל טוב לבנך היקר 16 הוא גיל נעורים נפלא ואין כמו בשורת שמחה על הבדיקה שהביאה תוצאה טובה תבורכי בכל הברכות ואמן שגם את הדוקטורט בבית ספרינו אצל מירי יקירתנו תקבלי בהצלחה ועל הכל מגיע לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2012 15:00
 1103 Posts: 5022
|
נחושה יקירתי ראשית מזל-טוב במלאות לבנך 16 קיצים שיצליח בכל התחומים שיגדל ויתבגר לאיש חיובי ומקסים כמו הוריו הנפלאים שהביאו עד הלום. נחושה את אישה מיוחדת בעלת נתינה אדירה טובת לב מוכשרת רעיה נאמנה,אמא מסורה וכלה דואגת.לא תמיד זה שיש לו תעודה מראה על היכולות האינטיליגנציה והכישרון.יש לנו דוגמא מצוינת-מירי למרות שאינה דיאטנית מודמכת עם קבלות,היא מורה לדיאטה ולחיים ועושה זאת טוב יותר מכל
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2012 14:24
|
צהריים טובים פורום יקר ומיוחד, יום חג לי היום ואני שמחה לשתף: ראשית, קיבלתי את תוצאת ה MRI השנתית והכול בסדר תודה לאל שנית, בני בכורי היום בן 16 ואני זוכרת את בואו לעולם ואת פגישתנו הראשונה כמו אתמול אז על מה השיתוף? אחת משיחות ה"מזלטוב" הופנתה ליולדת (אנוכי) מאחותי הקטנה והאהובה (והחכמה מאוד) דיברנו על בריאות, הצלחה ( היא אוטוטו מסיימת דוקטורט ב"ה), ילדים, פרופורציה, בשורות טובות ומה עוברים אנשים בחיים והיא עשתה לי סיכום מהיר של כמעט 44 שנים (ביולי) ובמיוחד העשור האחרון שלי.... אחותי - "מהו דוקטורט (וארבעה ילדים) לעומת העשיה שלך בפועל? ההתמודדויות שלך? ההצלחות שלך? האופטימיות ושמחת החיים שלך? הנתינה לאחרים?..... מה זה כבר לשמור על הבריאות ולהיות רזה וחתיכה כשאעלה על הבמה לקבל את הדוקטורט ב"ה בשנה הקרובה?" האמת אמרתי לה אני לא מרגישה ככה ומעולם לא החשבתי את כל מה שפירטת כהישגים....אמרתי לה, אז היא השיבה אבל אחרים כן ואני בתוכם!!! דמעות של התרגשות מציפות את עיניי כשאני כותבת לכם ומשתפת, כדי שתדעו כמה אתם שווים, כמה אתם יפים ואיכותיים ויחודיים ואין כמוכם בעולםםםםםםםםםםםם, ויש לנו את היחד הזה לעבור את הקשיים של החיים ואת השמחות ואת שינוי הרגלי האכילה וההרזיה כולנו ביחד!!! ואם מירי יכולה ורבים וטובים עשו זאת לפנינו, סימן שזה אפשרי צריך פשוט להאמין, להפנים ולהזיז הרים....אבן אבן...לאט לאט אבל בטוח, בנחישות ובחדוות העשיה♥
 edited by נחושה on 6/12/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|