10/06/2012 07:10
 שאפתנית Posts: 8392
|
טולי בוקר טוב, אני משתמשת לעיתים רחוקות ברכז רימונים, הוא מוסיף טעם אבל צריך לשים ממנו ממש מעט כדי שלא ישתלט בטעמו. אני דווקא כן נסעתי לקטיף דובדבנים עם ילדי והמשפחה המורחבת ונהננו מכל רגע, כל כך יפה ומרגיע להסתכל על העצים המדהימים האלה. קטפתי, טעמתי ונהנתי. מירי ישבה לי על הכתף אז לא הגזמתי באכילה וכל כך נהנתי לראות את ילדי, כמידי שנה, נהנים מהקטיף.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/06/2012 20:28
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי אהובה אכם השעועית הירוקה מככבת בביתנו בזמן האחרון רכז רימונים אפשר להוסיף לסלט לגיוון, וחלק מבשלים איתו.... לא להגזים, אז הכל בסדר. שיהיה שבוע טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/06/2012 15:55
 הסמויה Posts: 2467
|
טולי באמת כיף ליישם את העצות של מירי ואת המתכונים שלה היא הרי המלכה ואם עושים מה שהיא אומרת גם יורדים במשקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/06/2012 14:35
 toly Posts: 898
|
הייתי אמורה לקטוף דובדבנים בצפון היום אך בסוף ביטלתי הצטרפותי והכל לטובה ולברכה (כדאי להקשיב לגוף ולפעמים גם לאינטואיציה ) כי במקום זלילת דובדבהים(כמה שקטנים ככה ממזרים וגנבים כפי שאומרת מורתנו האהובה) הכנתי לי בעקבות הפוסט האחרון של מירי בו ציינה מה היא אוכלת בשעת מצוקה רגשית שמתי צ'יק צ'אק בתנור שעועית ירוקה חצי שקית של סנפרוסט שיצאה מדהימה וקריספית עם קצת שמן זית מלח גס ופפריקה חריפה כל פעם אני נפעמת מחדש מקלות הכנת המתכון הזה ומתמוגגת מתוצאותיו הטעימות לחיך וגם לחיוך הנוצר בבטנונה שלי כשמעליו גרדתי ביצה קשה(שבושלה אמש לטיול) ומעליה הוספתי בגירוד צפתית עיזים 5% מדהימה של העז הלבנה(ניתנת לרכישה רק בחנויות טבע ולא יקרה) ובנוסף גיליתי אמש גבינה שנקראת בוקנציני מבופאלו-חבל"ז מדובר בכדורים קטנטנים המזכירים כדורי מוצרלה אך ללא שמן זית ורק 5% עתירי סידן וויטמין D-הטעם שלהם די פרווה אך כשמוסיפים אותם לשעועית הביצה והצפתית עם קצת קצח ופלפל גרוס שחור-מעדן אמיתי כל כך שבעתי מהארוחה שתפוח האדמה האפוי כתוספת פחמימה פשוט נשאר בתנור אז מירי תודה ששיתפת אותנו ואת גאון והנה עוד תובנה אשר הבליחה במוחי הדשן היום-כאשר אני אוכלת ירקות עתירי סיבים כמו שעועית ירוקה בשילוב חלבונים אני שבעה ורגועה בעוד כשאני אוכלת פחמימה אני נשארת עם טעם של עוד למתוק ופחות שלווה בקיבה אז תחשבו על זה.... אגב מישהו ניסה שמן זרעי רימון או שמן רימונים כתוספת לסלט? אשמח לשמןע חוות דעתכן המשך שבת נפלאה שלווה ובשליטה טולי רלה edited by toly on 6/9/2012 edited by toly on 6/9/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|