11/06/2012 19:30
 adish Posts: 342
|
מירוש, את חשובה! את משנה! את נהדרת! ומי שמכיר אותך יודע את זה!!!! <3
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/06/2012 05:30
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מצטרפת לכל מילה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/06/2012 09:07
 1103 Posts: 5022
|
 נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/06/2012 09:01
 יולי Posts: 754
|
למירי האהובה, היכן שיש הצלחה אור נתינה וטוב יש גם פרגון וקבלה, אך מהצד השני ישנם גם אנשים שתמיד יקנאו, מהסיבות הפרטיות שלהם אם זה מצרות עין, אם זה מכיוון שהם לא כ" הצליחו ואם זה מכיוון שהם מנסים להצליח על גבם של המצליחנים האמיתיים. מה שחשוב לך לזכור, מירי יקרה זה שאנחנו בחוגים שלך מקשיבים וסופגים מהידע הרב שאת צוברת ולומדת כל הזמן. אנחנו יודעים שאת כנה וישרה ועם/ בלי תארים.... זה ממש לא חשוב כי אהבת האדם שבך, יכולת הנתינה שלך הידע הרב והרצון לעזור וכמובן התפריטים והעידוד להליכות ואיך לא---בלי פחמימות מחמש... אין מצב שלא להצליח..ואם קורה שמשמינים לפעמים זה רק כי אנחנו שמנמודים...ואת האוכל נורא אוהבים... ההרצאות שלך מרתקות, מעניינות וגם משעשעות וזה כיף גדול להגיע כל שבוע מחדש ותמיד ללמוד ולהחכים ולו במעט. בשאיפה תמידית לרזות ולהצליח למרות כל ה"אוייבים" שבחוץ אנחנו איתך כדי לנצח. מירי אין כמוך וזאת כולנו יודעים. מזל טוב לרגל החתונה הקרובה של ענת ביתך. ואל תתני לאף אחד לקלקל לך את השמחה.. כי את באמת משהו מיוחד. אוהבת ומעריכה, שלך, יולי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/06/2012 08:03
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חברי פורום נפלאים שיהיה לכולנו שבוע נפלא בשליטה, במצב רוח טוב... אנחנו ביחד נהנים מהקיץ,ויורדים במשקל...... להתראות במעמד השקילה, עם הרצאה מחזקת....... אוהבת אתכם מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/06/2012 11:13
 1103 Posts: 5022
|
אני סכימה עם פפריקה,הקינאה פוגעת באדם המקנא פיזית ונפשית נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/06/2012 07:12
 פפריקה Posts: 134
|
למירי היקרה הרבה זמן לא הבנתי למה אנשים מחפשים בציציות של אחרים למצוא איזה דופי. אבל עם הגיל מגיעות התובנות למדתי שקינאה וצרות עין הן עניינו של המקנא -הסיבות טמונות אצלו והמשהו הטוב שלנו פשוט יושב לו על הפצע ומכאיב לו. בשבילך מירי-זו פשוט הוכחה נוספת שעשית את זה! הצלחת! אז תשמחי לך והקנאים?- שיפתרו לעצמם את הבעיות במקום אחר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/06/2012 06:01
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שבת שלום ובשליטה. ממתין בפתח שבוע חדש תומך ומפרגן,השבוע שחלף,בטל ומבוטל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2012 19:59
 dany Posts: 19819
|
מירי יקירה שתהייה לך שבת רגועה ונפלאה. והרי את יודעת מה את שווה ואף אחד לא יכול לערער לך את הידיעה הזו. נשיבוקים שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2012 18:47
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אין אנשים כמוכם.....טובי לב ומפרגנים...... כישרון כתיבה וביטוי נדירים..... ועם תלמידים כאלה מחוננים אני נכנסת לשבת טובה שקטה והכי הכי חשוב בשליטה.....מכינה לכם הרצאה חשובה..... להתראות במעמד השקילה, אוהבת מאד שלכם מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2012 18:38
 EFF Posts: 6412
|
מירי יקירתי - את יודעת כמה שאני אוהבת ומעריכה אותך..פגיעה בך בתחילת השבוע הזה היתה לי כפגיעה אישית בי ובכבודי.. מאוד דאגתי לך וידעתי שתבכי ולמרות החוזק תתקשי קצת בקבלת הדבר הזה..
אבל כמו שכתבת - הכל לטובה - והצלחת בכשרונך האדיר שאין לו מתחרה להפוך גם את הלימון הזה ללימונדה..
התרכזי בטוב, שמח, נחת שמחכה לך בפתח - וכולנו שותפים בשמחתך כפי שהתעצבנו בעצבותך..
את אישיות מיוחדת במינה ואף כוח בעולם, אדיר ככל שיהיה לא יצליח לקחת את זה ממך !!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2012 15:30
 רבקה Posts: 8411
|
מירי בלקין האחת והיחידה הפוסט שכתבת ריגש אותי מאוד את משתפת אותנו בכל ומכל מלמדי השכלתי גאה בך על עמידתך בראש מורם בשבוע האחרון שכולנו יודעים שקל לא היה אנחנו איתך תמיד וזכינו באישה נדירה שמובילה אותנו להצלחה בכל התחומים כל זאת מהלב עם המון אהבה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2012 13:41
 קרולין Posts: 6651
|
מירי יקרה שלנו! אין כמוך ואין לך מ ת ח ר י ם! מהכל אנחנו לומדים וצומחים. הגל מאחורינו ואת עם הפנים קדימה ממשיכה ב ד ר כ ך באמונתך להוביל אנשים לשינוי ולאיכות חיים כמו ש ר ק את יודעת תהנ ותתרגשי מכל רגע בהכנות לחתונה של ענת בתך היקרה שיהיה לך ולכל בני ביתך היקרים ת מ י ד רק טוב אור שפע הצלחה וים של א ה ב ה שבת שלום ומבורך ממני באהבה ענקית קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2012 11:27
 toly Posts: 898
|
מירי יקרה ואהובה שלנו הכל כבר נאמר וחבל לבזבז את האנרגיה המדהימה שלך על נשים קטנות טיפשות וקנאיות או כלשון סגי נהור: הפוסל במומו פוסל לנו חנייכייך ואוהבייך אין צורך שיגידו לנו מי זו מירי בלקין ולאילו הצלחות אדירות ושינויים מפליגים הינך יוצרת באנשים ולא רק במישור המשקל כאשר אתה איש ציבור וגם אדם מצליח ומוכשר מאוד כפי שאת יקרה שלנו הינך חשוף להרבה קינאה וחוסר פרגון בארצנו אך מה שחשוב באמת זאת משפחתך האוהבת וחניכייך וחברייך הקרובים שאותך מאוד אוהבים ומוקירים ורק להתמקד בשמחות האישיות והבאות על בית משפחת בלקין לטובה לאושר ושמחה אוהבת אותך מאוד ומצפה בכליון עיניים להרצאה הבאה סוף שבוע נפלא טל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2012 10:53
 קרנושה Posts: 3420
|
מירוש.. ריגשת אותי מאד בדברייך. אני חושבת שהכל קורה לטובה בחיים, גם אם באותה נקודה אנחנו לא מרגישים כך. ברגעי המשבר נפתח "אור גדול" כמו זרקור המאפשר לנו להבין ולראות מי באמת איתנו ולצידנו- מי חבר/ה אמיתי/ת, מי נמצא/ת שם בעת מצוקה או בחולשה. החכמה היא להיות שם ולא לברוח... ולדעתי כאן אהובה הניצחון הגדול שלך, של מעשייך, של מילותייך ושל היותך אלילת העם שלך. לא מטרידים אותי אלו שמדברים מרוע בלי שום תכלית ושום הוכחה, משמח אותי לדעת שכולנו אחרייך ואיתך בנאמנות וכנות מוחלטת-ללא דופי! לא אכפת לי מה אנשים יגידו עלייך. אני יודעת מי את ויודעת לאן אני מגיעה איתך ולצידך בעבודה משותפת של ימים, שבועות, חודשים ושנים. אני גם יודעת שהמסגרת שלך מקנה לנו ארגז כלים לכל תחום או מטרה בחיים ואת זה שום בית ספר אחר לא מלמד. מאד יודעת שאנחנו מדברים על אוכל כל כך טעים שכל הרצאה מתבקש מסטיק בפה...כי טעים לנו ונעים לנו! אז עוד נשימה עמוקה, עוד חיבוק ונשיקה והיי אהובה-את האחת והיחדה!!! ואני שרופה עלייך מאהבה♥ זו תקופה מלאת התרגשות עבורך, ענת שלך תכף נישאת לאהוב ליבה, עוד מעט תקבלי מתנה גדולה נכדה ראשונה אז תגידי לי את, נכון שמגיע לך להתרגש?!-בגדול!!! ומסביב יהום הסער ואת חותכת סלט וכל החניכים שלך איתך, לכל אורך הדרך. רק שמחות אהובה, אושר והרבה ממנו. רוע לא בבית ספרנו! מלאן נשיבוקים ושיהיה סופ"ש נעים ובשליטה♥אוהבת אותך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2012 10:11
 הסמויה Posts: 2467
|
מירי אהובה כבר נאמר הכל ואת כבר יודעת עד כמה אנחנו אוהבים אותך ותומכים בך תתרכזי כרגע בשמחות , בחתונה של ענת ובלידה של טל ומאחלת לכם שהשמחות יציפו אותכם ותקבלו אך ורק בשורות טובות אוהבת עד מאוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2012 08:26
 חיה'לה Posts: 885
|
מירי היקרה, כתבתי אתמול ואני כותבת שוב: אנשים אינם עיוורים ואינם טיפשים, ויש גבול גם לרוע האנושי שאנשים מסוגלי לשאת!! אני משוכנעת שהכול מבינים שהיה פה רוע בהתגלמותו, ומכאן ואילך כולנו אתך נעלה ונצליח!! הקבוצות שלך והפורום באינטרנט הם לא רק הרזיה, אלא שמירה על הקיים, איכות חיים ושפע של חכמת חיים. חזקי ואמצי!! שבת שלום, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2012 07:31
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מירי אהובה... השיעור שאת עברת עזר גם.לנו כי הרי כל מה שאת עוברת בחייך את מעבירה לנו ואני למדים ועולים כיתה. כולנו מתרגשים יחד איתך עד החתונה כאילו כולנו מחתנים...חחחח זה נשמע מצחיק ממני שאני בת 28 אבל באמת כולנו מתרגשים עבורך ועבור אריה. אני מאמינה שתוצאת הפירגון האין סופי זה חלק ממך כולנו למדנו אצלך להיות אנשים יותר חמים ויותר אוהבים ומפרגנים. אוהבת המון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2012 06:37
 נינוש Posts: 1442
|
מירי יקרה, איזה שבוע, הפתגם שאומר אבן אחת שטיפש זרק לבאר, אלף חכמים לא יכולים להוציא! ובכן זה כבר נעשה וזה מאחורייך, באמת שיעור לחיים מה שחוסר הפרגון יכול לעשות מזלינו שאת אשה חזקה, הגיונית וטובת לב, כך שהגל עבר, ומעז יצא מתוק יחזרו אלייך הרבה חוזרים בתשובה וחדשים כאחד, ועכשיו ישנה משימה משמחת וחדשה להתרכז !!!!!חתונה חתונה!!!! תזכרי שבשבילינו את הכי הכי (גם בלי תואר) ושאנחנו אוהבים אותך שבת שלום!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2012 06:25
 דרך המלך Posts: 5707
|
מירוש אין אין עלייך... גם במקרה העגום אנחנו לומדים ממך להיות חזקים ואת אישה חזקה בהחלט!! מאחלת לך את כל הטוב שקיים מגיע לך תתרכזי בחתונה של ענת זה החשוב ביותר בשלב זה אוהבת אותך מלאנתלפים ויותר סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|