09/06/2012 17:43
 פפריקה Posts: 134
|
טוב מאוד עשית, מיכלי, שהלכת לים עם תומר שלך. תהני מהאמהות שלך עם כל מה שאת -ואת הרבה מאוד (ואני לא מתכוונת למשקל.) דווקא עכשיו קני לך בגד ים חדש וצבעוני וצאי לחגוג איתו את החיים. ויש לך המון סיבות לחגיגות. בהצלחה -רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2012 11:02
 אייריס Posts: 3744
|
היי מיכלוש פוסט מרגש מתוך הנשמה. אני מסכימה איתך על כל הנאמר וגאה בך כל כך והעיקר המודעות ואיתו העשייה. נכון לא קלה הדרך אך אפשרית אז קדימה אנחנו איתך ליעד הבא. בהצלחה רבה רבה :-) נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2012 11:01
 קרנושה Posts: 3420
|
יקרה שלי, אני מזדהה איתך ברגשות. גם אני עוברת תקופה לא קלה, יש הרבה דברים שאני רוצה לשפר וכל יום עם עוד נשימה מנסה ליצור עבורי מציאות אחרת. יש לי המון חלומות ושאיפות ואני אדם מאמין, בעצמו וביכולותיו ובזולת. מוטיבציה יש, רצון יש, כלים יש ורק לעשות זו ההפנמה האמיתית. אז כן, גם אני הסופשבוע מתחברת לתחושות הפנימיות כמוך, וגם אני איתך בכל תחושה, את לא לבד. וכמו שאמרת זה שלך וביושר זכית בכל קילוגרם של פחממות, אבל את מודעת לכך-וזו כבר חצי הדרך אל ההצלחה. אוהבת אותך ומחבקת♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2012 07:27
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מיכלי אהובה ויקרה נכון צריכים.להיות מודעים לעצמנו ולאיך שאנחנו נראים וללכת עם לבוש בהתאם. אבל אל תחמירי עם עצמך, דני אמנם לא ראתה אותך...אבל אני כן ואת מגזימה!!! את נראת טוב ויפה נכון יש קצת להוריד במשקל אבל לא ברמות כאלה למרות שהרי על.מה שאנשים יגידו זה לא משנה אם את מרגישה מגעיל עם עצמך זה נותן.תחןשה לא נעימה. תסתכלי על הדברים בפרופורציות. את קמה כל בוקר , עומדת על.שתי רגליים תגידי תודה!! יש לך בעל.מקסים וילד מלאך והשאר זה דברים קטנים .... מאמינה שאת.ממשיכה בעשייה כי כזאת את חדורת מטרה. אז מאחלת לך סופ"ש נפלא ותמשיכי להנות עם.תומר בבריכה...
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2012 06:41
 דרך המלך Posts: 5707
|
מיכל שמחה שהלכת לבריכה בגאווה ובשמחה כל הכבוד!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2012 05:49
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ומכאן והלאה יעוף כל קילו בלי פחמימות מחמש. סוף שבוע נפלא ובהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2012 05:17
 dany Posts: 19819
|
מיכלי חמודה צריך המון אומץ למקום הזה להתחבר באמת לבפנים של הבפנים וגם להודות בכך. אני בטוחה שאת לא נראית כל כך גרוע כפי שאת מתארת.......... ואת מזכירה לי בעניין של להסתכל את אלו שלא רוצים לרקוד כי בטוחים שכולם מסתכלים עליהם............. האמיני לי כל אחד נמצא בתוך השלולית של עצמו. וזה רק אנחנו עם החוסר ביטחון ורגשי האשמה שחושבים שכולם מסתכלים עלינו............ ואם כן זבש"ם, מה שנפסיק לחיות כי יש לנו כמה קלוגרמים עודפים............. לא ולא!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2012 23:59
 לייסי Posts: 623
|
מיכל היקרה, תודה שישיתפת אותנו במה שעובר עלייך בימים אלו. לא כל אחד יכול להתבטא כמוך. כל הכבוד לך על השינוי שהחלטת לעשות ולעלות שוב על דרך המלך ולהרגיש טוב עם עצמך. מאחלת לך הצלחה בכול וסוף שבוע נפלא!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2012 23:21
 מיכל שרון Posts: 1318
|
לילה טוב פורום.. רגע לפני הסופ"ש.. אני אתכם.. בשארית כוחותיי.. על אדי העייפות האחרונים שלי..
אני די בטוחה שמוטיבציה פנימית זה עוד שם של הרצאה של מירי שבטח תגיע עוד כמה שבועות.. כמו תמיד אני מגלה שגם אם בזמנים מסויימים אני לא מתחברת למה שמירי אומרת, הם תמיד מתבררים לי כנכונים, כאמיתיים ובסוף אני באמת שם, מחוברת לדברים שלה. אתן בוודאי זוכרות את הפוסט שלי מיום ראשון (וואו.. פעמיים תוך שבוע אחד!! שברתי שיא של עצמי לחודשים האחרונים ).. אז רק רציתי להגיד לכן שהתחושה הפנימית שלי, שחשתי שעברה די ברור בפוסט, ממש ליוותה אותי כל השבוע - במטבחון בעבודה בזמן הפריסות, אצל חברים מול התקרובת שהוגשה ללא הרף והתמלאה כאילו מעצמה, מול הפחמימות והמקרר ועצמי בערב... התחושה הזאת שכבר "הגיעו מים עד נפש" ו"כלו כל הקיצין" מעצמי ומהמראה שלי וממה שזה עושה לאימהות שלי, התחושה הזאת שמרה עלי כל השבוע, הניעה אותי לעשייה. אני לא יכולה להסביר לכן איך אני מבינה עכשיו אחרת את מה שמירי אמרה.. שעובדה שעד עכשיו לא כאב לי מספיק בשביל לשנות, לא הפריע לי מספיק בשביל לסתום את הפה, לא עניין אותי מספיק בשביל לשים גבולות. אבל ביום ראשון הצלחתי לגעת במקור, להיכנס לעצמי עמוק בפנים ולגעת במורסה הפתוחה שלי עם עצמי וזה שינה אותי.. אני לא יודעת אם זה ישנה הרבה במשקל השבוע.. אבל ההרגשה הפנימית שלי השתנתה.. כאילו שבה אלי יכולת הראייה..
בכל אופן, מה שרציתי לומר הוא שאני ממליצה לכולכן להיות אמיצות וגיבורות ולהתחבר לעצמכן בסופ"ש הזה.. לגלות מה באמת כואב לכן שם בפנים, מה מסתתר בין הקפלים, מה מתחבא מאחורי השומן.. אני לא אומרת שהגילוי הזה יהיה נעים.. אני לא אומרת שזה לא יכאב.. אבל זה ישחרר אתכן, זה ימלא אתכן שלווה.. לפחות אותי זה מילא.. כי גיליתי את האמת על עצמי ועמדתי מולה ולא ברחתי והתמודדתי איתה..
ושומן או לא שומן, אתמול הייתי בבריכה עם תומר, בבגד ים, בלי מגבת, בלי שרוואל וכיסויים למיניהם.. עמדתי מול המבטים של כולם (אפילו שהכולם הזה הסתכם בכ-10 אנשים בבריכה של כפר מעש באמצע יום חול) ולא נסוגתי.. כל קילו הוא שלי והרווחתי אותו בפחמימות וסוכרים ומתוקים! ואני לא נושאת אותו בגאווה.. אבל אני בהחלט נושאת אותו במודעות.
לילה טוב לכולן ואחלה סופ"ש. edited by מיכל שרון on 6/7/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|