06/06/2012 08:48
 הסמויה Posts: 2467
|
בהחלט הבחירות הן רק שלנו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2012 06:42
 בלונדה.... Posts: 3603
|
EFF כתב:
מה שכתבת מתאים למשפט הזה:
זה לא שהחיים היו או יהיו קלים מושלמים או בדיוק מה שרציתי שיהיה,
אבל אני בחרתי להיות שמחה ובהכרת תודה ולא משנה איך ומה קורה....
יפה!!! אהבתי אפילה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2012 22:15
 EFF Posts: 6412
|
מה שכתבת מתאים למשפט הזה:
זה לא שהחיים היו או יהיו קלים מושלמים או בדיוק מה שרציתי שיהיה,
אבל אני בחרתי להיות שמחה ובהכרת תודה ולא משנה איך ומה קורה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2012 15:19
 אייריס Posts: 3744
|
בלונדה אהובה, כייף לקרוא ולשמוע את האנרגיות החדשות שמציפות אותך. על המקום יותר טוב מלעלות זה בטוח ושבוע הבא נקווה לירידה. נמשיך להאמין ונסתכל על חצי הכוס המלאה והשאר יסתדר. בהצלחה ונשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2012 14:20
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה מתוקה יישר כוח וכל הכבוד על העמידה במקום אין עלייה כבר שווה הכל שבוע הבא היא תגיע ובגדול אהבתי את הפוסט שלך ואכן אנחנו תלמידות של מירי הגדולה מכולן שזכינו להיות ביחד וללמוד ממנה את חוכמת החיים וליישמה לאיכות חיים נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2012 09:25
 שאפתנית Posts: 8392
|
מסכימה בהחלט שלהתלונן רק מפיג מסביבנו את האנרגיות הטובות ומנמיך אותנו בכל התחומים ובעשיה ולכן ראיה וחשיבה חיובית יובילו אותנו לצמיחה - תמיד צריך שתהיה אמונה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2012 08:55
 dany Posts: 19819
|
נילוש תודה 1103 כתב:
dany כתב: כמה חכם ונכון העניין של התלונות, אני הולכת כבר כמה שבועות עם צמיד על היד שמזכיר לי לא להתלונן, ברגע שמתלוננת מחליפה יד..... צריך להתמיד 21 יום....... ברור שעדיין לא הצלחתי, אבל זה בהחלט מכניס למחשבה על המילים שמוציאים מהפה. כל הכבוד על המקום!!!!!!!!!!!!!!! יום נפלא. בלונדה.... כתב: בוקר טוב לכולם, אז כמו שמירי אומרת מספיק שלוקחים משפט אחד מההרצאה ומפנימים זה כבר שווה הכל. אז היום אחרי הרצאה מעולה של מירי ומהקרביים כמו כל שבוע , התחברתי למשפט שהיא אמרה ששמעה ממכרה שניסתה לנחם אותה בטלפון ומאתמול אני פשוט לא מפסיקה לומר אותו.לעצמי. אמונה-יש בשפע!!!! והמילה השנייה היא "לא להתלונן". באמת אם תשימו לב אנחנו כל הזמן מתלוננים על הכל?!!! אז הנה בית ספר של החיים שאף מורה לא היה מלמד אותנו , גם לא באוניברסיטה. בואו שנייה נעשה פסק זמן, נסתכל על.החיים שלנו מהצד ונראה כמה הכל טוב!!! ונפסיק לראות מה לא טוב כי הוא עוד ישתפר אם נעזור לו להשתפר בגישה החיובית. זה משפט שנמצא עמוק עמוק בראש מאתמול. מחכה לכם.הרצאה מעולה!!!!! לא לפספס!!! מירי באה אתמול עם כוחות של.פנתרה וכרגיל נראת מדהים. אני השבוע על המקום-שוב ובשבילי זה מצוין (נכון לסיטואציה בחיי היום יום שלי)...לא מתלוננת וממשיכה כל יום מחדש כמו גדולה. מאחלת לכם יום נפלא ובהצלחה לכל נשקלי השבוע.... נשיקות דני יקירתי אהבתי את רעיון הצמיד. בהצלחה בהמשך התהליך נילי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2012 08:36
 הסמויה Posts: 2467
|
בלונדה איזה תובנות חכמות ונכונות ואני מאמצת אותן בחום תמיד תמיד צריך משקפיים ורודים ולראות את חצי הכוס המלאה אוהבת אותך מאוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2012 08:35
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה יפה על המקום זה נהדר ואם נשמור השבוע אז שבוע הבא נרד... מסכימה בהחלט מירי פנתרה ואין כמו אמונה. אדם לא מאמין ולא משנה במה או במי לא שווה... לא להתלונן די קשה אבל חייבים לסגל זאת. .. זה איכות חיים לשמה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2012 08:25
 1103 Posts: 5022
|
dany כתב:
כמה חכם ונכון העניין של התלונות, אני הולכת כבר כמה שבועות עם צמיד על היד שמזכיר לי לא להתלונן, ברגע שמתלוננת מחליפה יד..... צריך להתמיד 21 יום....... ברור שעדיין לא הצלחתי, אבל זה בהחלט מכניס למחשבה על המילים שמוציאים מהפה. כל הכבוד על המקום!!!!!!!!!!!!!!! יום נפלא. בלונדה.... כתב: בוקר טוב לכולם, אז כמו שמירי אומרת מספיק שלוקחים משפט אחד מההרצאה ומפנימים זה כבר שווה הכל. אז היום אחרי הרצאה מעולה של מירי ומהקרביים כמו כל שבוע , התחברתי למשפט שהיא אמרה ששמעה ממכרה שניסתה לנחם אותה בטלפון ומאתמול אני פשוט לא מפסיקה לומר אותו.לעצמי. אמונה-יש בשפע!!!! והמילה השנייה היא "לא להתלונן". באמת אם תשימו לב אנחנו כל הזמן מתלוננים על הכל?!!! אז הנה בית ספר של החיים שאף מורה לא היה מלמד אותנו , גם לא באוניברסיטה. בואו שנייה נעשה פסק זמן, נסתכל על.החיים שלנו מהצד ונראה כמה הכל טוב!!! ונפסיק לראות מה לא טוב כי הוא עוד ישתפר אם נעזור לו להשתפר בגישה החיובית. זה משפט שנמצא עמוק עמוק בראש מאתמול. מחכה לכם.הרצאה מעולה!!!!! לא לפספס!!! מירי באה אתמול עם כוחות של.פנתרה וכרגיל נראת מדהים. אני השבוע על המקום-שוב ובשבילי זה מצוין (נכון לסיטואציה בחיי היום יום שלי)...לא מתלוננת וממשיכה כל יום מחדש כמו גדולה. מאחלת לכם יום נפלא ובהצלחה לכל נשקלי השבוע.... נשיקות דני יקירתי אהבתי את רעיון הצמיד. בהצלחה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2012 08:24
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה יקירתי לעמוד במקום בתקופות שונות של החיים אין יותר טוב מזה.אנחנו נמצאות במסגרת הטובה ביותר שיכולה להיות. מירי מעניקה לנו תובנות ואיכויות, אנחנו רק משתבחות בזכותה,ולנו זו זכות גדולה. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2012 07:05
 dany Posts: 19819
|
כמה חכם ונכון העניין של התלונות, אני הולכת כבר כמה שבועות עם צמיד על היד שמזכיר לי לא להתלונן, ברגע שמתלוננת מחליפה יד..... צריך להתמיד 21 יום....... ברור שעדיין לא הצלחתי, אבל זה בהחלט מכניס למחשבה על המילים שמוציאים מהפה. כל הכבוד על המקום!!!!!!!!!!!!!!! יום נפלא.
בלונדה.... כתב:
בוקר טוב לכולם, אז כמו שמירי אומרת מספיק שלוקחים משפט אחד מההרצאה ומפנימים זה כבר שווה הכל. אז היום אחרי הרצאה מעולה של מירי ומהקרביים כמו כל שבוע , התחברתי למשפט שהיא אמרה ששמעה ממכרה שניסתה לנחם אותה בטלפון ומאתמול אני פשוט לא מפסיקה לומר אותו.לעצמי. אמונה-יש בשפע!!!! והמילה השנייה היא "לא להתלונן". באמת אם תשימו לב אנחנו כל הזמן מתלוננים על הכל?!!! אז הנה בית ספר של החיים שאף מורה לא היה מלמד אותנו , גם לא באוניברסיטה. בואו שנייה נעשה פסק זמן, נסתכל על.החיים שלנו מהצד ונראה כמה הכל טוב!!! ונפסיק לראות מה לא טוב כי הוא עוד ישתפר אם נעזור לו להשתפר בגישה החיובית. זה משפט שנמצא עמוק עמוק בראש מאתמול. מחכה לכם.הרצאה מעולה!!!!! לא לפספס!!! מירי באה אתמול עם כוחות של.פנתרה וכרגיל נראת מדהים. אני השבוע על המקום-שוב ובשבילי זה מצוין (נכון לסיטואציה בחיי היום יום שלי)...לא מתלוננת וממשיכה כל יום מחדש כמו גדולה. מאחלת לכם יום נפלא ובהצלחה לכל נשקלי השבוע.... נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2012 06:59
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולם, אז כמו שמירי אומרת מספיק שלוקחים משפט אחד מההרצאה ומפנימים זה כבר שווה הכל. אז היום אחרי הרצאה מעולה של מירי ומהקרביים כמו כל שבוע , התחברתי למשפט שהיא אמרה ששמעה ממכרה שניסתה לנחם אותה בטלפון ומאתמול אני פשוט לא מפסיקה לומר אותו.לעצמי. אמונה-יש בשפע!!!! והמילה השנייה היא "לא להתלונן". באמת אם תשימו לב אנחנו כל הזמן מתלוננים על הכל?!!! אז הנה בית ספר של החיים שאף מורה לא היה מלמד אותנו , גם לא באוניברסיטה. בואו שנייה נעשה פסק זמן, נסתכל על.החיים שלנו מהצד ונראה כמה הכל טוב!!! ונפסיק לראות מה לא טוב כי הוא עוד ישתפר אם נעזור לו להשתפר בגישה החיובית. זה משפט שנמצא עמוק עמוק בראש מאתמול. מחכה לכם.הרצאה מעולה!!!!! לא לפספס!!! מירי באה אתמול עם כוחות של.פנתרה וכרגיל נראת מדהים. אני השבוע על המקום-שוב ובשבילי זה מצוין (נכון לסיטואציה בחיי היום יום שלי)...לא מתלוננת וממשיכה כל יום מחדש כמו גדולה. מאחלת לכם יום נפלא ובהצלחה לכל נשקלי השבוע.... נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|