הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » והנה טוקבק שממש מזכיר את מה אני כתבתי הכל לטובה בס

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/06/2012 19:49

דרך המלך
דרך המלך
וואו תותית את כך כך צודקת צריך לרשום את זה בווינט בתגובות שכולם יראו את זה.. ממש ממש צודקת...
0 קישור קבוע (Permalink)
04/06/2012 18:10

מאיה
מאיה
מעניין שכתבת את זה קרנושה..אני לא אתפלא אם זה הגיע מאחד מאלה שלא מצליחים לעזור כמו מירי..בדיוק חשבתי על זה...
0 קישור קבוע (Permalink)
04/06/2012 16:56

קרנושה
קרנושה
המצחיק הוא שייש כל כך הרבה דיאטנים שלא מצליחים לגרום לאנשים שלהם להוריד גרם..ופה המצב הפוך וההצלחה גדולה!
0 קישור קבוע (Permalink)
04/06/2012 15:20

רבקה
רבקה
ואני כבר מחכה לפגישה עם מירי לתת לה חיבוק אישי
0 קישור קבוע (Permalink)
04/06/2012 06:44

שאפתנית
שאפתנית
גם אני הגבתי אתמול בכתבה והרגשתי ששחררתי את הכעסים, ממש פרקתי עליהם אבל בגדול להגיד לכן: הם לא שבים את ההתייחסות. הרי הם ישארו בבורות שלהם בעוד אנחנו צומחות ולומדות ממירי כל כך הרבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/06/2012 05:57

אקורדיאון
אקורדיאון
הסמויה כתב:
מחר זה כבר יהיה החדשות של אתמול ובמהרה ישכחו את זה

זה בדיוק מה שכתבתי ,לא שווה אפילו התייחסות.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/06/2012 17:25

dany
dany
דברים לא קורים מעצמם , מישהו מזיז דברים , ולמישהו כאב מאד מאד.............. וקנאה זה דבר חולני!!!!!!!!!!!!!
איך הם כותבים שם, טוב אז משהו הצליח לעזור למישהו לרדת כמה קילוגרמים וכבר הוא.................
איזו חוצפה, לקחת נסיון ועבודה של בן אדם עשרות שנים, מאות ואולי אלפי הצלחות, שינויים שהם לאו דווקא דיאטה אלא כפי שאנחנו יודעות שינויים של החיים.וכל זה לבטל במשפט אחד.
אכן איזו יבלת של מישהו נלחצה קשות.
אני בטוחה שברגע שמירי הסירה את הכותרת ..... לא יהיה להם שום "קייס" וירדו מעל ראשה ויתנו לה לעשות את העבודה האמיתית שלה.
ושיתביישו להם.
כמובן מירי יקירתנו אנחנו כאן מחזקות אותך, אוהבות אותך, מאמינות בך ויודעות שהכל הכל הכל בא אצלך מתוך הלב והבטן.
ו"שימותו הקנאים"
0 קישור קבוע (Permalink)
03/06/2012 17:18

הסמויה
הסמויה
מחר זה כבר יהיה החדשות של אתמול ובמהרה ישכחו את זה
0 קישור קבוע (Permalink)
03/06/2012 17:11

אייריס
אייריס
חמודה את. כל הכבוד וכה נכון העיקר שהשם רשום נכון מחר יעוטו על מישהו אחר. אין סוף לחוסר פרגון בארץ וחבל. מזלנו שאנחנו פה ולומדות לפרגן והכל בזכות מירוש שמראה את הדרך לירידה ובאהבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/06/2012 16:19

tutit
tutit
ועוד אחד שאהבתי

אני כוסית בזכות מירי

,

תל אביב

(03.06.12):

מה היה כל כך דחוף להוציא כתבת ענקית כזו בידיעות?!!! מה זה מסע הנקמה הזה? אז כתבתם לה מכתב והיא הורידה את ה"טייטל"הכה-מכובד" מהאתר. אין הרצאה שהיא לא מזכירה שכיון שהיא לא דיאטנית, יש לה אחת כזו צמודה שמייעצת לה על התפריטים. אתם לא מבינים כלום באנשים עם "ראש שמן" - בכל הכבוד לכל התארים שבעולם. את הידע והכוחות שיש למירי - אף אחד לא יקח ממנה. מירי - אנחנו איתך!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
03/06/2012 16:16

tutit
tutit
בסופו של דבר....
מה זה משנה מה היא? העיקר שזה עוזר

לא פעם שומעים בחדשות רב ואנס ילדים, מנכל ופדופיל

היא מירי ומרזים , אז משנה מה למדה? העיקר התוצאות ,

למה מה אלון גל? פסיכולוג? לא אבל הוא משנה לאנשים

את החיים לטובה

לא נורא מירי, הפירסום יעשה לך רק טוב

בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » והנה טוקבק שממש מזכיר את מה אני כתבתי הכל לטובה בס

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!