04/06/2012 16:44
 קרנושה Posts: 3420
|
יולי-את כתבת ממש יפה וקולע, וזה הזכיר לי שראיתי ביום שבת את מחוברים לחיים ושם משחק שחקן כושי מהמםםםםם שלא עבר שום הכשרה מימיו, שום תעודת מקצוע כאח סיעודי והוא זה שנבחר בסופו של דבר להיות ה-מטפל של אותו נכה מיליונר. אז מירי שלנו? כתר לראשה, היא המלכה. וזה לא משנה תעודה או לא כי הריי כולנו ההוכחות של ההצלחה בשטח!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2012 11:09
 יולי Posts: 754
|
מירי יקרה, ניסיתי גם להגיב ב-YNET ואני לא יודעת אם פרסמו את תגובתי אז שיתפתי בפייסבוק, אני מקוה שיראו את זה.. בכל מקרה, את כמו שאת ללא תעודות וללא תארים פשוט מצליחה לעשות את השינויים הכי גדולים אצלי ועוד אצל הרבה אחרים ואני מאמינה שזה בזכות האישיות שלך, בזכות זה שאת סוחפת אחרייך המון אנשים באש ובמיים ובכל מקרה את תמיד מקשיבה ותמיד אכפת לך ואת מכירה כל אחד ואחת מאיתנו באופן אישי הגם שהדיאטה היא קבוצתית. בזכותך עשיתי ואני עושה כל הזמן שינויים בחיים, ואני כל הזמן לומדת מנסה ומתנסה גם בדיאטה וגם בכלל בחיים עם מעברים, שינויים ועושה רק מה שטוב לי. אם את הצלחת להביא לחיי שינוי כל כך מבורך ומינוס של 30 קילו (בשיא) אז את בוודאי מצליחה ובוודאי גם מוצלחת וכמובן אהובה ומוערכת עלי ועל כולנו . אל תשימי לב לכל המקטרגים ולכל צרי העיין, גם אם נפלה טעות (ואפילו אני לא שמתי לב לטייטלים שטוענים אליהן בעיתון), הרי שזה בטל בשישים לנוכח העבודה המדהימה שאת עושה איתנו. המשיכי בעבודתך כי היא ממש עבודת קודש ושזה לא יפיל את רוחך. אני בטוחה שמי שכתב את הכתבה כתב בשם של מתחרה קנאי שלא כל כך הולך לו ומנסה בכוח להרוס למי שבאמת מצליח לעשות עבודה שהיא לא קלה בכלל כי כל הנושא הזה של שינויים אצל אנשים הוא לא קל במיוחד עם מבוגרים שיש להם כל מיני מטענים רגשיים סביב האכילה וששינוי זה דבר קשה עבורם. אני מאחלת לך להמשיך להצליח כמו עכשיו לפחות וכמובן השמיים הם הגבול...אין גבול ליכולת שלנו להתפתח ולצמוח . אוהבת ומעריכה מאוד מאוד, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2012 05:54
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירה כתב:
מירי יקרה, את יודעת וכולנו יודעים את האמת עלייך, אינני מבינה מה גרם למישהו לצאת עם כתבה כה מרושעת, גם אם נפלה טעות באתר יש דרך תרבותית לטפל בתיקון הטעות. ברור שאת דורכת לאנשים מסויימים על כל מיני יבלות והם מצאו במה לפרוק בה את תסכוליהם. מטרת הכתבה "כביכול לדאוג לציבור" אבל הם בהחלט טיפסו על העץ הלא נכון והחמיצו את מטרתם, כולנו איתך, אוהבים אותך ומאמינים בך וביושרך, כל מילה בסלע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 19:31
 רבקה Posts: 8411
|
מירי את אחת ויחידה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 19:28
 1103 Posts: 5022
|
אשירה מסכימה עם כל מה שכתב כאן נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 19:19
 אשירה Posts: 4292
|
מירי יקרה, את יודעת וכולנו יודעים את האמת עלייך, אינני מבינה מה גרם למישהו לצאת עם כתבה כה מרושעת, גם אם נפלה טעות באתר יש דרך תרבותית לטפל בתיקון הטעות. ברור שאת דורכת לאנשים מסויימים על כל מיני יבלות והם מצאו במה לפרוק בה את תסכוליהם. מטרת הכתבה "כביכול לדאוג לציבור" אבל הם בהחלט טיפסו על העץ הלא נכון והחמיצו את מטרתם, כולנו איתך, אוהבים אותך ומאמינים בך וביושרך,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 16:12
 tutit Posts: 2431
|
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4237581,00.html
רוע טהור!קנאה ! שפלות!!צרות עין................ולחשוב כמה פרגון יש למירי על העיתון הזה ספציפית אין שבוע כמעט שהיא לא מדברת על זמנים בריאים...................איכססססס
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 16:03
 tutit Posts: 2431
|
גועל נפש ............יש בעולם כאלה אנשים רעים ושקרנים...סביב כולנו זו אכן צרות עין...............ובסופו של דבר הכל יסתדר לטובה גם פרסום שכזה מביא לפעמים אנשים שלא חשבו לבדוק את הדיאטה להכנס לאתר....אז אולי זה דוקא מבורך. יהיה טוב ....אין מה לדאוג ........ מחשבה חיובית כמו שמירי לימדה אותנו .............................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 12:22
 דרך המלך Posts: 5707
|
מצטרפת לכולכן ומסכימה שאכן זאת צרות עין מכעיס ופוגע.. אבל מירי לימדת אותנו לעשות בטל ומבוטל לימדת אותנו להעביר דף ולהמשיך הלאה לימדת אותנו להסתכל על חצי הכוס המלאה וזה מה שנבקש ממך להסתכל על הטוב על היותך אישיות מלאת קסם פרגון ונתינה על ההצלחות שאת בעצמך הבאת את חנייכך.. אוהבת אותך המון ויותר סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 12:17
 dany Posts: 19819
|
אני בטוחה שבן אדם שמביא כל כך הרבה טוב ליקום לא יכול לקבל רוע בחזרה, אין ספק שהכול יעלם כמו לא היה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 12:13
 הסמויה Posts: 2467
|
אכן אין ספק שזו צרות עין ואני אכן מאמינה שמעז יצא מתוק ובסופו של דבר זה יעשה למירי רק פרסומת טובה מירי , כמו שכבר כתבתי לך אנחנו כאן אוהבים אותך ומחבקים ומחזקים אותך שתמשיכי בדרכך המופלאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 12:03
 אייריס Posts: 3744
|
קרנושה אהובה כל דברייך נכונים והגבתי גם בפוסטים אחרים חבל'ז לכולם הכל מקנאה לא יודעים לפרגן למי שמצליח וחבל מאוד. בכל אופן נסיעה טובה ותעשי חיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 11:27
|
בערב אני אשב לקרוא את הכתבה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 11:26
|
הבוקר קיבלתי ידיעה, שעשו על מירי כתבה ענקית בזמנים מודרניים. לא ישבתי לקרוא אבל מירי כבר סיפרה לי קצת ביום שלישי..וכל מה שייש לי לומר על זה שזו צרות עין! יחד עם זאת עכשיו הרבהההה אנשים ידעו שמירי בלקין מצליחה לגרום לאנשיה להתמיד, להצליח ולהביא ירידות של עד 90 ק"ג ללא שום קיצורי דרך, רק דרך עבודה יומיומית של אכילה מאוזנת ובריאה. מירי אהובה שלי, אנחנו יודעים מי את טוב מאד. מי שעינו צרה עלייך-זבש"ו! מי שרוצה להצטרף-ירוויח וכן, ירוויח בגדול! מאמינה בך בכל ליבי ובכלללללללל אהבתי! מוזמנות ומוזמנים להצטרף כל יתר החניכים ... ושיהיה שבוע מבורך, בשורות משמחות ואנחנו בדרך לרזון....! ולניו-יורק♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|