05/06/2012 06:53
 פפריקה Posts: 134
|
הסמויה כתב:
פפריקה כתבת כל כך יפה כולן כאן מפרגנות וכותבתות יפה אך את התנסחת בצורה שמביעה את כל מה שגם אני מרגישה
היי סמויה תודה על המחמאות. כיף לראות אותך כאן ולקרוא אותך. אני שואבת ממך עידוד ווהשראה. בהצלחה ויום נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2012 05:44
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירי אכן מעז יצא מתוק ואכן עם קבלות קשה להתווכח ולכן בא נסיון של מתקפה מטופשת ,אין לי מילה אחרת. שוב אחזור על דברי פשוט לסגור עניין ולא לתת במה לצרות העיין והקנאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2012 00:11
 השמן Posts: 1
|
מירי אני מקווה שהכל בסדר איתך ושלא לקחת ללב זה הכל מקנאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 23:37
 lilache Posts: 62
|
כנראה באגודה יש בעיה בהבנת הקריאה והכתיבה... מי שלא מכיר ומי שלא התנסה לא יודע ולא שומע!!! ובנימה אופטימית - כמו שאת מעודדת אותנו בכל שבוע עכשיו תורנו ואולי מעז יצא מתוק?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 20:48
 רייצ'ל Posts: 1323
|
מירוש יקרה, הרגע קראתי את הכתבה ואין מילים בפי לתאר את קנאתם של המתחרים. בשבילי את מס' 1 מלכת מנחת קבוצות לדיאטה ומה שיגידו יגידו וכמו שנאמר "ימותו הקנאים". כולנו איתך לאורך כל הדרך מי ייתן ונהיה יחד עוד הרבה הרבה שנים. אוהבת מאד רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 17:29
 dany Posts: 19819
|
שוב מחזקת ואוהבת והלאה כל המשמיצים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 17:02
 חיה'לה Posts: 885
|
מירי היקרה, לצערי, אינני יודעת במה מדובר וגם העיתון לא נמצא ברשותי. ואולם אין גבול לקנאה, לצרות העין ולחוסר הפרגון. אני מקווה שאת בסדר, מפני שדברים כאלה פוגעים וכואבים מאוד. כל שנותר לי הוא להשתמש בדברים שאמר פעם יוסי בנאי לרבקה מיכאלי, בתקופה שבה המבקרים ירדו לחייה: 'את המבקרים האלה איש לא יזכור מחר בבוקר, ואולם לך עוד נכון עתיד מבטיח'. שלך חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 16:29
 פארוק Posts: 6
|
מירי, קודם כול את יותר יפה בחיים מאשר בתמונה. הסיבה לכתבה היא קנאה של אחרים/ות, ההוכחות מדברות ולא צרות עין של אחרים. או במילים אחרות מסביב יהום ה"שער" ואנו נחתוך סלט בגיל. עלי והצליחי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 16:06
 קרולין Posts: 6651
|
מירי יקרה ואהובה שלנו!! אין כמוך !! ואין לך מתחרם!!! את בשבילנו מס 1בעולם!!! תתרכזי בטוב ובהכנות לחתונה של ענתי היקרה חבל לבזבז את האנרגיה הטובה שלך ... על חוסר פירגון וקנאה. אוהבת אותך ואיתך תמיד לאורך כל הדרך עם כל אהבתי ונתינתי נשיקות וכל א ה ב ת י שלך תמיד קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 15:55
 לאה לה Posts: 112
|
נכון וידוע שלמירי אין תעודת דיאטנית היא תמיד אמרה זאת ומתייעצת תמיד עם הדיאטנית שלה שלפי החוק היא חייבת להעסיק-בעברי הרחוק עשיתי דיאטה עם דיאטנית מפורסמת מאד יבשה וחסרת כריזמה נכון שהיא לא הייתה אשמה בזה שלא הטמעתי התנהגויות נאותות בהרזיה ולא רזיתי אצלה וכשעברתי למירי קיבלתי פחות או יותר דברים דומים אבל זאת הייתה עשייה בכיף עם טיפים ועצות ואכפתיות וכך הצלחתי להשיל מספר רב של קג אז מירי המשיכי בעשייה ושכולם יקפצו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 15:54
 tutit Posts: 2431
|
לא קראתי עדיין אך אין שום כתבה שתשנה את דעתי מצטרפת לכל המחזקות אין על מירי!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 15:33
 222 Posts: 87
|
. אכן כתבה מרגיזה. אני לא מאמין שזה ישנה את הדעות רק אולי יגביר את העיניין. .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 14:16
 נחושה Posts: 6982
|
שאפתנית כתב:
עכשיו ראיתי את הכתבה בעיתון וזה באמת מעורר כעס וחלחלה. עכשיו אני מבינה למה אנשים במשרד נגשו אלי ואמרו לי שיש כתבה לא מחמיאה על מירי ואני אמרתי איך יכול להיות? מירי שנמצאת שם תמיד בשבילנו, יד ביד צועדת ומכוונת מורה לחיים עשתה משהו לא בסדר?! איזו צרות עיין של כתבת "אתיקה" לקרוא לזה אתיקה זו ממש עזות מצח. מירי תמיד מדגישה שהיא לא דיאטנית אבל בהחלט יש לה נסיון חיים עשיר בהתמודדות יום יומית עם השמנה. היא סוחפת ומאלפת בהרצאות המדהימות שלה ואצלה כן יש תוצאות. אנשים יורדים משקלים אדירים ומשנים את חייהם בלי הכר. אז לכל הקנאים שדאגו לפרסם כזו כתבה נשאר לומר : תאכלו את הלב כי עם קבלות לא מתווכחים ולמירי שלנו לא חסרות קבלות!!! אוהבת אותך ולא מחליפה אותך באף "דיאטנית" או "מאמן בריאות" (מזמן שבעתי מהם)
 הייתי עם אמא בבי"ח ורק כעת חזרתי הביתה וראיתי את הכתבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 14:16
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בנות מצטרפת לכל המילים החמות שלכן!! מירי יקרה את מלכת הדיאטות !!! ואף אחד לא יכול להגיד אחרת! פדוט אנשים רעים. אוהבת אותך מאוד!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 13:45
 רבקה Posts: 8411
|
מקפיצה שוב את דברי פפריקה שניסחה את דבריה אמת לאמיתה כולנו חושבים את אותו הדבר אך את ניסחת זאת יוצא מן הכלל כולנו זכינו באחת והיחידה מירי שלנו היקרה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 13:33
 שאפתנית Posts: 8392
|
עכשיו ראיתי את הכתבה בעיתון וזה באמת מעורר כעס וחלחלה. עכשיו אני מבינה למה אנשים במשרד נגשו אלי ואמרו לי שיש כתבה לא מחמיאה על מירי ואני אמרתי איך יכול להיות? מירי שנמצאת שם תמיד בשבילנו, יד ביד צועדת ומכוונת מורה לחיים עשתה משהו לא בסדר?! איזו צרות עיין של כתבת "אתיקה" לקרוא לזה אתיקה זו ממש עזות מצח. מירי תמיד מדגישה שהיא לא דיאטנית אבל בהחלט יש לה נסיון חיים עשיר בהתמודדות יום יומית עם השמנה. היא סוחפת ומאלפת בהרצאות המדהימות שלה ואצלה כן יש תוצאות. אנשים יורדים משקלים אדירים ומשנים את חייהם בלי הכר. אז לכל הקנאים שדאגו לפרסם כזו כתבה נשאר לומר : תאכלו את הלב כי עם קבלות לא מתווכחים ולמירי שלנו לא חסרות קבלות!!! אוהבת אותך ולא מחליפה אותך באף "דיאטנית" או "מאמן בריאות" (מזמן שבעתי מהם)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 13:20
 דרך המלך Posts: 5707
|
פפריקה אהבתי לקרוא את מה שכתבת ומתחברת לכל מילה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 13:15
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חברות אהובות ויקרות תודה רבה אני מחבקת אתכן ויודעת שאנחנו משפחה תודה על הדאגה אני ממש בסדר גמור. להתראות במעמד השקילה עם הרצאה חזקה..... אוהבת וגאה בכן מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 12:47
 הסמויה Posts: 2467
|
פפריקה כתבת כל כך יפה כולן כאן מפרגנות וכותבתות יפה אך את התנסחת בצורה שמביעה את כל מה שגם אני מרגישה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 12:36
 לייסי Posts: 623
|
מירי היקרה שלנו, אנו מאחורייך באהבה גדולה - ורק אנחנו יודעות מי את ומה את! תמשיכי בדרכך הנפלאה והיחודיות ואנו כאן איתך תמיד! באהבה - אסתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|