03/06/2012 12:30
 פפריקה Posts: 134
|
מירי, אני אומרת שכל עוד אייתו את שמך נכון אין פרסומת גרועה.פשוט פרסמו אותך חינם אין כסף. מעולם לא הצגת את עצמך כדיאטנית אלא כמנחת קבוצות לעידוד בהרזיה ואת זה את עושה טוב מאוד ,כמו שגם מתחרותייך וודאי יודעות היטב. תמיד ליוותה אותך דיאטנית מקצועית-שחתומה על התפריטים שלך. זה באמת מתסכל ,כמו שכותבת מנכ"לית עמותת הדיאטנים,ללמוד שנים ,לעבור סטאז' ,לעמוד בבחינת רישוי קשה ,ובסוף להיות דיאטנית.נקודה. מה לעשות שכדי לתת השראה לאנשים ולסחוף אחרייך -צריך עוד משהו-כישרון קוראים לזה. ועם זה נולדים ואי אפשר ללמוד את זה בשום בית ספר. והמדריכות של שומרי משקל מה? -הן דיאטניות?-לא !אבל הן אנונימיות והן כנראה גם לא אמידות כתוצאה מעבודתן. מדוע לא תקפה את שומרי משקל? אז זהו- אני למדתי להתייחס לגילויי קנאה כעל מחמאה נסתרת. וזה מה שהכתבה בידיעות אחרונות עושה. רק דבר אחד עורר את כעסי- התמונה שלך ,שאני לא יודעת איזה ריטוש עשו לה. זו לא את! ישנן תמונות שלך שממש מעבירות את כל חדוות החיים שלך וההבעה שלך ופה אני ממש רואה התנכלות. בקיצור -את יכולה להמשיך לחייך כל הדרך לחוגים. ביי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 12:25
 דרך המלך Posts: 5707
|
גם כאן מצטרפת אליכן וגם רשמתי בקיר בפייסבוק שכולם יראו את האישיות המקסימה מירי בלקין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 11:28
 קרנושה Posts: 3420
|
ב ד י ו ק! לזה אני קוראת מנהיגה! כי היא זו עבורנו ושכולם יתפוצצו מקנאה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 11:12
 dany Posts: 19819
|
מירי אהובה כן אין סוף לרוע ולקנאה וצרות העין............, קראתי רק את מחצית הכתבה בזמן המתנה בקופת חולים, בצהריים אקרא אותה שוב. אך רק ממה שקראתי יכולתי לצרוח מרוב זעם.מחזקת אותך אשה אהובה בדרכך הישרה והאמיתית ולוואי היו כולם כאלו. אוהבת מכבדת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 10:19
 דרך המלך Posts: 5707
|
מירוש אהובה טרם קראתי את הכתבה אבל חד וחלק לא לקחת ללב.. תמיד יש אנשים רעים וחסרי לב... תתרכזי בחתונה של ענת שווה הכל... אנחנו איתך ואני אוהבת אותך ולא צריכה שיהיה לך שום תואר כתוב בשבילי את המלכה של הדיאטות וזה החשוב... אנחנו אוהבים ומחזקים אותך ותמיד כאן בשבילך....בטוב וברע שולחת לך חיבוקים ונשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 10:16
 EFF Posts: 6412
|
מקפיצה...זה חייב להיות למעלה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 10:13
 EFF Posts: 6412
|
מירי אהובה שלנו....שלחתי לך הודעה אישית בטלפון, אבל גם מעל דף זה הנני שבה ומחזקת אותך..אין כוח, אין אדם, אין רשע שבעולם שיקח ממך את מה שאת באמת... אשת המקצוע הטובה ביותר בתחום (!!!!) מקצועית, מדויקת, ישרה, אמיתית, - ההתחברות אלייך היא נכס שאין כמוהו בשום מקום ולאף אחד.. זר לא יבין זאת - ומי שלא רוצה להודות בכך באמת שלא יבין....
מחבקת, מנשקת ואוהבת ♥♥♥♥♥♥ תמיד איתך בטוב וברע...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 10:07
 אייריס Posts: 3744
|
מירוש אהובה אל תקחי ללב. יש אנשים עם לב של אבן ואילו היו יודעים מה את בשבילנו ואיך אנחנו מצליחים לרדת וללמוד ולהתקדם בחיינו מכל הזוויות היו נאלמים דום ואולי לומדים על ערך הלמידה הנתינה ואהבה שלך לאנשייך. אנחנו איתך ומאחורייך בכל באהבה רבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 09:49
 רבקה Posts: 8411
|
מירי היקרה שלנו קראתי התעצבנתי בושה וחרפה רונית התקשרה אלי וביקשה גם בשמה שאכתוב ♥♥♥♥♥ אחרייך לאורך כל הדרך ♥♥♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 09:47
 נינוש Posts: 1442
|
מירי יקרה, אם לא היית כל כך מצליחה וטובה במקצועך, לא היו נטפלים אלייך הרוע של הברז"ה לא יודע גבול אנחנו איתך, מחזקים אותך תומכים בך ובבקשה בבקשה תתרכזי בארועים המשמחים שלך ובמשפחה הנהדרת והמשפחה המורחבת בחוגים. כמו שאומרים הכלבים נובחים והשיירה עוברת!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 09:40
 שאפתנית Posts: 8392
|
שמעתי על הכתבה מחברים לעבודה אבל לצערי אין לי עיתון ואני לא יודעת על מה מדובר בדיוק. אשמח לקבל פרטים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2012 09:38
 הסמויה Posts: 2467
|
מירי יקרה קראתי את הכתבה בזמנים מודרנים של ידיעות אחרונות ואני רוצה לחזק אותך אנחנו כאן איתך אוהבים ומפרגנים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|