הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יום מהנה בקבוץ עין זיוון וחמת גדר

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/06/2012 05:56

dany
dany
וחבל כי הייתי בהחלט יכולה להצטרף..........

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
חמודה שתסעי לטיול כזה בפעם הבאה תודיעי לי כי אני יודעת שטיולים לצפון אוספים גם בצומת אלונים ובשמחה אצטרף שאדע שיש לי חברה לטיול. אז פליזזזזזזזזזזז
אקורדיאון כתב:
איזה תענוג,גם אני הייתי ביום חמישי בטיול מהמם ויוצא דופן בצפון ,בעקבות נשות עליה שניה,טיול בנות עם מדריכה פשוט יוצאת דופן,
אפילה יש לך ד"ש חם ממנה,הטיול מלווה בשירה והיא עצמה מדריכה תוך כניסה לכל אחת מהדמויות.
היא המינה ארוחת צהרים מאורגנת ואני החלטתי לא,שהחומוס ושות יונחו על השולחן,בחרתי ללכת למסעדה אגב מאוד מומלצת,נזכרתי שמירי המליצה עליה ,בבית גבריאל,מעבר
לנוף המהמם של הכנרת בחרתי לי מנת סלט ואפילו חלקתי מנה אחרונה אבל זה היה מדוד ובשליטה.
אגב היא אמורה ליזום סידרת טיולי נשים כ-5 טיולים ,איידע כי זו הנאה צרופה.

בהחלט,עברנו בדרך את טבעון וחשבתי עלייך.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/06/2012 05:32

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
חמודה שתסעי לטיול כזה בפעם הבאה תודיעי לי כי אני יודעת שטיולים לצפון אוספים גם בצומת אלונים ובשמחה אצטרף שאדע שיש לי חברה לטיול. אז פליזזזזזזזזזזז
אקורדיאון כתב:
איזה תענוג,גם אני הייתי ביום חמישי בטיול מהמם ויוצא דופן בצפון ,בעקבות נשות עליה שניה,טיול בנות עם מדריכה פשוט יוצאת דופן,
אפילה יש לך ד"ש חם ממנה,הטיול מלווה בשירה והיא עצמה מדריכה תוך כניסה לכל אחת מהדמויות.
היא המינה ארוחת צהרים מאורגנת ואני החלטתי לא,שהחומוס ושות יונחו על השולחן,בחרתי ללכת למסעדה אגב מאוד מומלצת,נזכרתי שמירי המליצה עליה ,בבית גבריאל,מעבר
לנוף המהמם של הכנרת בחרתי לי מנת סלט ואפילו חלקתי מנה אחרונה אבל זה היה מדוד ובשליטה.

בהחלט,עברנו בדרך את טבעון וחשבתי עלייך.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/06/2012 22:47

חיה'לה
חיה'לה
רבקה היקרה,
יופי של טיול!!!!!!!!! שמחה שנהנת!!!
חיים רק פעם אחת.
המשיכי ליהנות!
שלך,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/06/2012 10:21

שאפתנית
שאפתנית
בהצלחה לבנך בניתוח וכל הכבוד על הקילו שירדת השבוע Applause
tutit כתב:
רבקוש יקרה
כל הכבוד על השליטה בכל זאת דובדבנים זה לא נראה אך מלא סוכר ומשמין.....כפי שלמדנו כאן בבית ספר של מירי......
כיף לטייל בארץ ובעולם..........
מתכננת לבקר בירושליים בחוצות היוצר.........בקרוב.....אך בגלל ניתוח של בני להורדת שומה קטנה מהפנים בהרדמה מלאה בעוד שבוע
הכל רק בתכנון.............ורוצים כבר להיות אחרי......שהכל יעבור בשלום.....
שיהיה סופשבוע מקסים..............בהצלחה בהחזרת החובות משבועות לכל מי שעלתה......
אני כבר נשקלתי מקודם וראיתי שהקילו ירד...........
אז כמובן שהמוטיבציה עלתה והערב עבר כמו שסיפרתי רק עם חזה עוף וסלט חסה ענק.......ולקינוח תה לואיזה לימונית עם סוכרה
נשיקות...................והרבה הצלחה לכולנו
0 קישור קבוע (Permalink)
02/06/2012 09:32

קרולין
קרולין
בראבו רבקה יקירתי,
אפשר לטייל, לכייף ולהנות ועדיין לה ש ת ד ל ולא לאבד שליטה! את אלופה וכיף שאתם מטיילים ונהנים מארצנו המדהימה.
המשך שבת נהדרת.
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
02/06/2012 06:30

dany
dany
אקורדיאון כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
02/06/2012 06:12

אקורדיאון
אקורדיאון
0 קישור קבוע (Permalink)
02/06/2012 06:01

dany
dany
הידד תותית ואת עולה על דרך המלך!!!!!!!!!!

tutit כתב:
רבקוש יקרה
כל הכבוד על השליטה בכל זאת דובדבנים זה לא נראה אך מלא סוכר ומשמין.....כפי שלמדנו כאן בבית ספר של מירי......
מתכננת לבקר בירושליים בחוצות היוצר.........בקרוב.....אך בגלל ניתוח של בני להורדת שומה קטנה מהפנים בהרדמה מלאה בעוד שבוע
שיהיה סופשבוע מקסים..............בהצלחה בהחזרת החובות משבועות לכל מי שעלתה......
אז כמובן שהמוטיבציה עלתה והערב עבר כמו שסיפרתי רק עם חזה עוף וסלט חסה ענק.......ולקינוח תה לואיזה לימונית עם סוכרה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/06/2012 23:49

tutit
tutit
רבקוש יקרה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/06/2012 22:50

דרך המלך
דרך המלך
רבקה שמחה מאד שנהנית חזרת עייפה ומרוצה והעיקר עם חוויה...
שמחה מאד בשבילך
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
01/06/2012 16:53

dany
dany
רבקוש
לקחתם את הזמן הפנוי ואתם ממלאים אותו בתוכן בטוב טעם.
כל הכבוד.
והידד על התושיה שהפגנת נוכח הדובדבנים....................
שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
01/06/2012 16:51

EFF
EFF
רבקהל'ה..יופי שאתם מנצלים את הזמן בהנאות לנפש...הגוף מקבל את שלו ממך וגם הנפש רוצה..שבת נפלאה לך ולמשפחה !!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
01/06/2012 14:21

שאפתנית
שאפתנית
נשמע שנהנית רבקוש וזה העיקר.
אנחנו מאוד אוהבים קטיף דובדבנים ונוהגים כל שנה לנסוע לצפון לקטיף שכזה עם הילדים. גם השנה אנחנו נוסעים (ביום חמישי הבא) וכמו שכתבת הכי טעים מהעץ לפה אבל עושים את זה מתוך מודעות. אוכלים קצת דובדבנים ואת שאר הקטיף לסלסלה....
תמשיכי להנות
0 קישור קבוע (Permalink)
01/06/2012 13:18

נחושה
נחושה

איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
0 קישור קבוע (Permalink)
01/06/2012 13:07

נינוש
נינוש
איזה כייף ריבקה יקרה לשתף אותנו בחוויותייך
הלוואי ותמשיכו כך הרבה שנים יחדיו!!!
אמן ואמן
0 קישור קבוע (Permalink)
01/06/2012 13:02

אייריס
אייריס
ואכן רבקוש אהובה החיים יפים ושתמשיכו להנות ולבלות ולגלות דברים חדשים והמון כייף ובילויים. נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
01/06/2012 12:48

1103
1103
רבקוש יקירתי
החיים יפים אפשר להנות מכל מה שעושה לנו טוב ומרחיק אותנו מהאוכל
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
01/06/2012 10:21

קרנושה
קרנושה
נפלא יקרה!!! איזה יופי שאת מבלה ככה..
שולחת לך זר של נשיבוקים♥שבת שלום!
0 קישור קבוע (Permalink)
01/06/2012 09:16

רבקה
רבקה
ושוב במסלול הגימלאים שזה כייף כבר אמרנו
נסענו אתמול לטיול לחמת גדר
ואיך לא בדרך קטיף דובדבנים בעין זיוון
ומה עושים קוטפים ומיד לפה דובדבנים אדומים כיין ומתוקים כדבש
אך מיד התעשתתי ואמרתי לעצמי - עצרי -
זה הרי לא בתפריט שלי
אך מהקצת גם נהניתי ובכלל מעצם החוויה
משם לחמת גדר לארוחת צהריים להתרעננות בבריכות
והחיים יפים חזרנו עייפים אך מרוצים ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יום מהנה בקבוץ עין זיוון וחמת גדר

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!