31/05/2012 09:22
 קרנושה Posts: 3420
|
ריגשתן אותי מאד♥ תודה אהובות יקרות ויומקסים!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2012 08:52
 יולי Posts: 754
|
היי קרנושה יקירה, מה שכתבת תקף ועוד איך. אבל בלי לחץ כי כמו שכבר כתבו לך בלחץ מניב תוצאות הפוכות....הכל יירד בזמן שלו ואת צריכה בעיקר להנות מהתהליך כי אנחנו כל הזמן בתהליך וכמו בחיים יש עליות וירידות אז זה גם בדיאטה וזה ממש נורמלי. מכל דבר אנחנו לומדות גם אם הייתה נפילה מייד למחרת או בארוחה הבאה בהמשך היום למתוח קו ופשוט בלי קיזוזים ובלי שטויות לחזור לשיטה הרגילה שלנו ולשים לב גם לכמויות של אוכל באופן כללי. הרבה מיים מיים בששון ולחזור להליכות ברגל והחיים יפים.\ THE BIG APPLE IS WAITING FOR YOU ואת תהיי מהממת בכל מצב.  והעודפים יירדו להם בכיף...אל דאגה בהצלחה ויום מקסים יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2012 08:43
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרנושה אהובה מה שעלה יירד ואת?אני כל כך סןמכת עלייך שאת מחזירה חוב כמו גדולה ועד ניו יורק את מגיעה יפיפיה מהממת וחתיכונת ושריקות מכל עבר וצפצופ מכונית כי את יפה אמיתית.. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2012 14:07
 אייריס Posts: 3744
|
גם אני ..... גם אני...... בהצלחה לכולנו :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2012 08:52
 בלונדה.... Posts: 3603
|
גם אני איתך....בהצלחההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2012 08:00
 אשירה Posts: 4292
|
קרנושה כתב:
קרנושה כתב: עוד מעט הולכת למירוש..ואני חשבתי המון הסופשבוע כי הייתי צריכה לשבת ולהגיש עבודה. מה לעשות כשאתה סטודנט אז הזמן שלך לבילויים מוגבל, אבל מדיי פעם אני מאווררת את "חדרי ציפור נפשי" והסופש הבנתי שאוטוטו יגיע רה"ש וכמה ימים אחרי אני עולה על המטוס בפעם הראשונה לניו-יורק. יש עוד 3-4 חוד' בערך עד אז בספירה גסה..וכמה כמהההההההה שבא לי להגיע לשם רזה יותר כדי לקנות דברים קטנים יותר. והתחלתי לדבר עם עצמי, בי אני נשבעת: "קרן, את לא תוותרי, ללאאאאא את לא מוותרת לעצמך עכשיו, חאלס, נו תפסיקי ותתעלי על עצמך, מה דעתך להשיל עוד 5-10 ק"ג? מה דעתך למען עצמך? מירי רוצה שתרזי נו תעשי כבר משהו?! יאללה קרן, היית ספורטאית כמה שנים יפות ומה ניה?" כאלו שיחות בתוך הראש שאני ממש ממש השתדלתי לשמור יפה כל החג, בתקווה שהיום אביא תוצאה יפה. חייבת לעצמי. בלי לשמוע את ההרצאה של היום עדיין, אני החלטתי שייש לי זמן לעשות את זה והפעם זה חייב להתממש. אני רוצה להוכיח לעצמי וכמובן למדריכה הכי טובה בעולם♥שאני מסוגלת. כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני מסוגלת!!! וכן, יש לי מצב רוח לעשות דיאטה. זהו. מי מצטרפת לעלות על מסלול המאמץ, העשיה וההתעלות?!  עכשיו אני מבינה שמה שכתבתי בצהריים הוא פאסה..וחטפתי זבנג. כי כמה שחשבתי שאני שומרת..החג הזה באמת קטלני. למדתי לקח ממנו..
שום זבנג ושום נעליים, מה שכתבת בצהריים תקף ויהיה, הייתה מהמורה קטנה בדרך ואת דילגת עליה בקלילות ובעיקר במודעות. כן, שווה להגיע לניו יורק עם כמה קילויים פחות. כשאני הגעתי לניו יורק בטיול עם משפחתי את רוב הזמן ביליתי בין החדר במלון לבין הסטארבקס הקרוב, בגלל כאבי רגליים ועומס גוף, ובגלל שלא רציתי לקלקל להם. מאז אני יודעת שאם לנסוע לחו"ל אז רק במצב גופני שמאפשר הנאה. אני בטוחה שאת תהני גם במשקלך הנוכחי, אך אין ספק שפחות ייתן יותר. אבל מתוקה, לא בלחץ, הלחץ לפעמים עושה הפוך. את תלמידה מחוננת ואת תצליחי, נשיקות,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2012 07:18
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה ובנות אהובות איזה כף שכולנו מבינות אחת את השניה אף אחד לא אמר שקל לשמור על תזונה נכונה אפילו אם אכלנו יותר בחג, אני למשל....... אנחנו מחזירות חובות בריבית ובכף.... כי הכי טעים ובריא לי זה השליטה...לאכול בשיטה שלי בלי פחמימות משעה 5, ירקות בשפע וחלבונים שונים. וגם הפחמימות שאני אוכלת כל יום, הן פחמימות שוות...... קרנושה אהובה ניו יורק מחכה לך....זו מוטיבציה ענקית. בהצלחה אנחנו איתך, בתמיכה ובאהבה גדולה.שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2012 06:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
קרנושה את כל כך צודקת. חג שבועות נראה נאיבי ותמים וגם אני בחגים כמו פסח וראש השנה מצליחה לשמור עלהמשקל. כנראה שהתפיסה בראשנו שבשבועות מדובר "רק בגבינות" מטעה אותנו ועל הגבינות נפל דבר. את מקסימה כל כך, קראתי את הפוסט שלך והעלת חיוך על פני כי גם אני מוצאת את עצמי מדברת בדיוק כמוך לנפשי ומדרבנת בעוד ירידה לפני נסיעה (אני רוצה לנסוע עם ילדי בחופש הגדול לחו"ל) גם אני אמרתי לעצמי שהלוואי שעוד 5 ק"ג ירדו עד אז (לפחות) ואז ארגיש יותר כייף במטוס, בטיול. בקיצור אחותי - המחשבות משותפות לנו. שיהיה לך יום מוצלח ואני בטוחה שאת מחזירה את החוב ויחד נצליח להוריד עוד כמה ק"ג עד הנסיעות של שתינו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2012 05:43
 dany Posts: 19819
|
זה רק מוכיח שאת בן אדם כמו כולנו............. אבל מה שהיה היה, הסתיו עומד על הפרק עם נסיעה לניו יורק............. וזה מה שנחשב כרגע!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2012 05:35
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כן יאללה קרן את יכולה ויש לך מטרה נעלה,דברת עם אדם חכם ועכשיו לא נותר אלא ליישם והתפוח הגדול יקבל אותך יפיפית הכוכבים. בהצלחה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2012 22:57
|
קרנושה כתב:
עוד מעט הולכת למירוש..ואני חשבתי המון הסופשבוע כי הייתי צריכה לשבת ולהגיש עבודה. מה לעשות כשאתה סטודנט אז הזמן שלך לבילויים מוגבל, אבל מדיי פעם אני מאווררת את "חדרי ציפור נפשי" והסופש הבנתי שאוטוטו יגיע רה"ש וכמה ימים אחרי אני עולה על המטוס בפעם הראשונה לניו-יורק. יש עוד 3-4 חוד' בערך עד אז בספירה גסה..וכמה כמהההההההה שבא לי להגיע לשם רזה יותר כדי לקנות דברים קטנים יותר. והתחלתי לדבר עם עצמי, בי אני נשבעת: "קרן, את לא תוותרי, ללאאאאא את לא מוותרת לעצמך עכשיו, חאלס, נו תפסיקי ותתעלי על עצמך, מה דעתך להשיל עוד 5-10 ק"ג? מה דעתך למען עצמך? מירי רוצה שתרזי נו תעשי כבר משהו?! יאללה קרן, היית ספורטאית כמה שנים יפות ומה ניה?" כאלו שיחות בתוך הראש שאני ממש ממש השתדלתי לשמור יפה כל החג, בתקווה שהיום אביא תוצאה יפה. חייבת לעצמי. בלי לשמוע את ההרצאה של היום עדיין, אני החלטתי שייש לי זמן לעשות את זה והפעם זה חייב להתממש. אני רוצה להוכיח לעצמי וכמובן למדריכה הכי טובה בעולם♥שאני מסוגלת. כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני מסוגלת!!! וכן, יש לי מצב רוח לעשות דיאטה. זהו. מי מצטרפת לעלות על מסלול המאמץ, העשיה וההתעלות?! 
עכשיו אני מבינה שמה שכתבתי בצהריים הוא פאסה..וחטפתי זבנג. כי כמה שחשבתי שאני שומרת..החג הזה באמת קטלני. למדתי לקח ממנו..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2012 22:50
|
אתן אהובות בחיי..זכיתי ובגדול!!! היום המאזניים הראו עליה ואני כבר בחוב למירי אבל שבוע הבא זה יעוף כי מה שעולה מהר-ואכן זה מה שקרה, יורד מהר. אמרתי למירי וכמה חברות היום בחוג שהחג הזה נראה נאיבי למדיי ותמים, והוא ממזר וגדול. בפסח ורה"ש אני לא אוכלת ככה ותמיד יורדת או עומדת על המקום אחרי, אבל שבועות?! אני חולה על מוצרי חלב. ועליתי קילו וחצי וזה הרבה בשבילי. והאמת חשבתי שעליתי אבל לא ככה..וזה מבאס אבל אין מה לעשות למעט לשנס מתניים ולסגור את הפה ולעבוד...לעבוד! וכמי שאוהבת מאד לאכול לרגע שכחתי מה קרה לי השבוע..שהסחף לקח אותי ביום חמישי כבר בארוחת הבוקר תוצרת הבית של העובדים, קצת מפה ובאמת מעט משם, ועוד קצת כאן וזה כמו שעושים לי רוח ואני עולה. ואז הבנתי משהו - שהגוף כבר לא רגיל לזה והוא מגיב בבום. כבר חודשים שלא נגעתי בפשטידות מלאות כל טוב, במאפים ובכמויות אדירות של גבינות, הגוף שלי דיי השתולל ואפילו היו לי כאבי בטן חזקים כל החג. כל יום שאני מתחילה עם היוגורט והתפוח והקוואקר הפך להיות ארוחת בלוע גדולה, זה המשיך לסופשבוע והופה-עליה של קילו וחצי. בושה וחרפה. אבל אתן מכירות אותי, אני רואה את חצי הכוס המלאה וחושבת שאין כמו השגרה, היא טובה לנו, היא שומרת עלינו - עובדה!!! קצת סטית מהמסלול והנה בלעת שילמת. אז מילת המפתח היא מינונים וכולנו יודעים את התורה היטב אבל נסחפים עם הזרם בחג השבועות.. שבוע הבא-מחזירים חובות! נשיבוקים לכולם♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2012 19:40
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפה שלי, אין כמוך מצטרפת אלייך עם המון אהבה בהצלחה יפה שלי בהכללללללל קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2012 19:33
 רבקה Posts: 8411
|
קרנ ושקה יקירתי את דיברת עם אישה חכמה ובטח תוביל אותך הפעם להצלחה ותגידי לי את עם בקשה כל כך יפה אפשר לסרב לך קדימה יחד על המסלול בהצלחה הערב ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2012 18:05
 נינוש Posts: 1442
|
מאמינה בך, ומצטרפת אלייך מחוננת שלנו, הלו ניו יורק, תזהרי קרנושה מגיעה!!!! וזה לא צחוק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2012 17:13
 dany Posts: 19819
|
איך לא???????????????????????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2012 17:07
 מאיה Posts: 145
|
אני איתך...בהצלחה בלימודים ובמחוננים....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2012 16:54
|
עוד מעט הולכת למירוש..ואני חשבתי המון הסופשבוע כי הייתי צריכה לשבת ולהגיש עבודה. מה לעשות כשאתה סטודנט אז הזמן שלך לבילויים מוגבל, אבל מדיי פעם אני מאווררת את "חדרי ציפור נפשי" והסופש הבנתי שאוטוטו יגיע רה"ש וכמה ימים אחרי אני עולה על המטוס בפעם הראשונה לניו-יורק. יש עוד 3-4 חוד' בערך עד אז בספירה גסה..וכמה כמהההההההה שבא לי להגיע לשם רזה יותר כדי לקנות דברים קטנים יותר. והתחלתי לדבר עם עצמי, בי אני נשבעת: "קרן, את לא תוותרי, ללאאאאא את לא מוותרת לעצמך עכשיו, חאלס, נו תפסיקי ותתעלי על עצמך, מה דעתך להשיל עוד 5-10 ק"ג? מה דעתך למען עצמך? מירי רוצה שתרזי נו תעשי כבר משהו?! יאללה קרן, היית ספורטאית כמה שנים יפות ומה ניה?" כאלו שיחות בתוך הראש שאני ממש ממש השתדלתי לשמור יפה כל החג, בתקווה שהיום אביא תוצאה יפה. חייבת לעצמי. בלי לשמוע את ההרצאה של היום עדיין, אני החלטתי שייש לי זמן לעשות את זה והפעם זה חייב להתממש. אני רוצה להוכיח לעצמי וכמובן למדריכה הכי טובה בעולם♥שאני מסוגלת. כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני מסוגלת!!! וכן, יש לי מצב רוח לעשות דיאטה. זהו. מי מצטרפת לעלות על מסלול המאמץ, העשיה וההתעלות?!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|